Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود فتوحی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با ایکنا؛ درباره راه‌کار‌های این دانشگاه برای تشریفاتی برگزار نشدن جلسات دفاعیه پایان‌نامه و رساله دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، اظهار کرد: به طور معمول و در همه دانشگاه‌ها جلسات دفاع طی یک پروسه‌ای در پایان مراحل نگارش پایان‌نامه و یا رساله انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
نگارش یک تز دکتری و یا پروژه کارشناسی ارشد هم مراحل مختلفی دارد. مرحله نخست نگارش پروپوزال و هدف از انجام پروژه توسط دانشجو است، انجام این مرحله چه در سطح کارشناسی ارشد و چه دکتری لازم و ضروری است، سپس این پروپوزال می‌بایست در گروه علمی مربوطه تایید شود و همچنین به تایید اساتید راهنمای دانشجو برسد.   هر شش‌ماه یک‌بار کار نگارش رساله دانشجوی مقطع دکتری رصد می‌شود
وی با بیان اینکه در دانشگاه شریف در مقطع دکتری فعالیت‌های دانشجویان زیرنظر کمیته‌ای علمی است، ادامه داد: برای دانشجویان مقطع دکتری در این دانشگاه، کمیته‌ای وجود دارد و کار این کمیته این است که هر شش‌ماه یک‌بار در دوره‌ای که دانشجو در حال نگارش رساله دکتری خود است، فعالیت‌ها و کار‌های این دانشجو را رصد کند و خروجی کار‌ دانشجو طی دوره شش‌ماه را از او دریافت کند. بعد از اتمام پروژه و تایید اساتید راهنما دانشجو می‌تواند برای دفاع رساله خود اقدام کند.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به نحوه برگزاری جلسات دفاع مقاطع دکتری در این دانشگاه، بیان کرد: در دانشگاه صنعتی شریف کاری که انجام می‌شود این است که در جلسات دفاع در این مقطع علاوه بر حضور اساتید راهنما، اساتید مشاور، نماینده تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دو نفر استاد و عضو هیئت علمی خارج از دانشگاه (اکسترنال) از دانشگاه‌های دیگر دعوت می‌کنیم تا در جلسه دفاع پایان‌نامه دانشجو حضور داشته باشند.   پذیرایی در جلسات دفاع و کار داوری پایان‌نامه مجزا از هم‌ هستند
محمود فتوحی با بیان اینکه کار دفاع پایان‌نامه با جدیت تمام صورت می‌گیرد، ادامه داد: اگر چه در برخی دانشکده‌ها خانواده‌ها در جلسات دفاع حضور دارند، اما این به گونه‌ای نیست که در روند داوری اخلالی به وجود بیاورد و چنان چه دفاع پایان‌نامه با موفقیت صورت پذیرد، می‌توانیم شاهد خوشحالی و تبریک‌های خانواده بعد از برگزاری جلسه باشیم و این دو مسئله یعنی پذیرایی و داوری کار دانشجوی چیزی نیست که بخواهند یکدیگر را تحت‌الشعاع قرار بدهند.
وی در پاسخ به این پرسش که خیلی‌ها معتقدند که حضور خانواده در جلسات دفاع موجب شرم حضور داوران می‌شود و ممکن است در نظر و تصمیم‌گیری آن‌ها اثرگذار باشد، راهکار شما در این مورد چیست، گفت: درباره این مسئله فکر‌هایی شده است. در بعضی دانشکده‌های ما بعد از ارائه کار دانشجو از خانواده می‌خواهند جلسه دفاع را ترک کنند و در بعضی دانشکده‌ها هم حضور خانواده در جلسه ارائه و دفاع پایان‌نامه ممنوع است. تلاش می‌کنیم در همه دانشکده‌ها حضور خانواده تنها پس از برگزاری جلسه ارائه و دفاع کار دانشجو باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه دانشگاه شریف فتوحی جلسات دفاع پایان نامه رساله ارشد دکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین کتاب نقش مردم استان در دوران دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بهادر کرمی در خصوص اقدامات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ملی دو هزار شهید استان گفت: با همکاری اعضای کمیته، کتاب نقش مردم استان در دوران دفاع مقدس در دست تدوین است.
رئیس کمیته علمی پژوهشی کنگره ملی شهدای استان افزود: پنج جلد کتاب برای توزیع در سطح مدارس پیرامون خاطرات رزمندگان استان در دوران دفاع مقدس در دست تدوین است.
وی با اشاره به اینکه فراخوان ارسال مقاله برای روزهای پایانی کنگره بر عهده این کمیته است، ادامه داد: جمع‌آوری، بررسی و داوری مقالات، همچنین انتخاب سخنران و پوستر کنگره بر عهده این کمیته است.
کرمی بیان کرد: با همکاری مجموعه دانشگاهیان سفری به روستای موگر شهرستان لنده داشتیم و مزار شهید طیب را زیارت و جلسات تبیینی و تحلیلی برگزار کردیم.
رئیس کمیته علمی پژوهشی کنگره ملی شهدای استان عنوان کرد: به همت بسیج دانشجویی کشور شهید طیب به عنوان شهید شاخص کشور معرفی شد.
کرمی گفت: نصب تمثال مبارک شهدای دانشجو در دانشگاه‌های استان از دیگر وظایف این کمیته است.
وی گفت: قرار است اعضای کمیته‌های کنگره ملی شهدای استان با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کنند.

دیگر خبرها

  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • (عکس) رئیسی دکتری گرفت
  • دکتری افتخاری دانشگاه کراچی به رئیس‌جمهور اعطا شد
  • دکتری افتخاری دانشگاه کراچی به آیت‌الله رئیسی اعطا شد
  • آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد
  • تدوین کتاب نقش مردم استان در دوران دفاع مقدس
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه علامه طباطبایی