Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، ساکنان کرانه‌های باختری و خاوری رود فرات در سوریه که تحت تسلط شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» -تحت الحمایه آمریکا- قرار دارد، سه‌شنبه (روز گذشته) در حمایت از ارتش سوریه تظاهرات کردند.

شبکه خبری «روسیا الیوم» گزارش داد که هدف از تجمع کنندگان، حل مشکل مربوط به پلهای تخریب شده در روستاها و شهرکهای مشرف بر رود فرات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این افراد با در دست داشتن پرچمهای سوریه و بدون توجه به حضور نیروهای نظامی ائتلاف آمریکا و همپیمانانش در کرانه خاوری رود فرات، شعارهای ملی‌گرایانه سردادند.

در روستای «حطله» که در ساحل شرقی قرار دارد و نیروهای آمریکا و شبه‌نظامیان کُرد بر شمار زیادی از شهرکها و روستاهای این منطقه تسلط دارند، شیوخ قبایل ضمن برگزاری نشستی، خواستار همگرایی شدند.

12 عشیره و قبیله از شهر دیرالزور و 23 قبیله از کل این استان خواستار ساخت پٌلها و بازگشت ارتش سوریه به مناطق محل سکونت خود شدند.

یکی از شیوخ قبیله «شعیطات» در جریان این گردهمایی گفت: «از ارتش عربی سوریه، کسانی که از دمشق می‌آیند و از همه کسانی که در آزادسازی سوریه مشارکت داشتند، استقبال می‌کنیم».

وی در ادامه اظهار داشت:«نیروهای ائتلاف [آمریکا] همه پلهای بین شرق و غرب فرات را تخریب کرده اند. لذا از دولت سوریه و ارتش روسیه می‌خواهیم که پلها را به سرعت بین کرانه باختری و خاوری رود [فرات] ایجاد کنند.

این شیخ قبیله شعیطات همچنین تصریح کرد: «پس از هفت سال جنگ، ارتش سوریه توانست غرب فرات را آزاد کند و کرانه خاوری تحت سیطره آنچه ائتلاف نامیده می‌شود، قرار گرفت. صرف نظر از حملات هوایی ائتلاف، تروریستها نیز بسیار از پلها را تخریب کردند. اکنون جنگ به پایان رسیده است. چرا ساکنان نمی‌توانند آزادانه بین دو کرانه تردد کنند؟.

برخی از شرکت کنندگان در این تجمعات اعلام کردند که بسیاری از نهادهای مهم در غرب فرات به ویژه در دیرالزور واقع شده است و در حال حاضر، ساکنان بخش شرقی این رود، به خاطر تخریب پلها باید مسافت طولانی را دور بزنند تا بتوانند به گذرگاه موقت برسند و پنج ساعت را در مسیر بگذارنند.

یک شهروند دیگر هم گفت که برای انجام بسیاری از کارها باید بین شرق و غرب فرات در حرکت باشند، ولی چرا پلها بازسازی نمی‌شود تا این کار در مدت زمان کوتاهتری انجام شود.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۳۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات حملات آمریکایی‌ها به مناطق مسکونی در غرب استان دیرالزور + نقشه میدانی و عکس

آمریکایی ها در پاسخ به عملیات گروه های مقاومت، یک منطقه باز و خالی از جمعیت را در شهر البوکمال و همچنین برخی مناطق مسکونی را در شهر دیرالزور هدف قرار دادند.

سرویس جهان مشرق - بامداد روز سه شنبه، هفتم فروردین ماه، جنگنده‌های ارتش رژیم تروریستی آمریکا، حملاتی را علیه برخی مناطق در شهرهای البوکمال، المیادین و شهر دیرالزور در شرق سوریه ( هم مرز با کشور عراق) انجام دادند.

یک منبع میدانی به جزئیات حملات در استان دیرالزور اشاره کرد و گفت: جنگنده های آمریکایی در شهر البوکمال به یک منطقه باز و خالی شلیک کردند که خسارت جانی نداشت و در در مرکز شهر دیرالزور ( مرکز استان) هم محله القصور را هدف قرار دادند.

به گفته این منبع میدانی، در جریان حملات جنگنده های آمریکایی به شهر دیرالزور، پنج تن از ساکنان مجروح شدند و تعدادی از خانه های مردم هم تخریب شد؛ مجروحان این حملات برای مداوای بیشتر به بیمارستان شهر دیرالزور منتقل شدند.

برخی رسانه ها اعلام کرده اند، حمله به استان دیرالزور پاسخی به عملیات گروه های مقاومت علیه پایگاه آمریکا در منطقه خراب الجیر در شمال شرق استان حسکه بوده بوده است؛ ظهر روز دوشنبه ششم فروردین ماه این مقر با خمپاره هدف قرار گرفت و یک نظامی آمریکایی زخمی شد.

دیرالزور در شرق سوریه واقع شده و هم مرز با عراق است و رود فرات این استان را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم کرده است؛ بخش شرقی دیرالزور در اشغال آمریکا و عناصر وابسته به آنان (نیروهای تجزیه طلب موسوم به دموکراتیک کرد) است.

شرق استان دیرالزور سرشار و غنی از منابع و میادین نفتی و گازی از جمله «کونیکو، العمر، غواری، سیجان و ...» است و آمریکایی ها به بهانه مبارزه با گروهک تروریستی داعش، این منطقه را به اشغال درآوردند و تعدادی پایگاه در این محور احداث کردند.

به گزارش مشرق، بخش غربی استان در کنترل نیروهای ارتش سوریه و رزمندگان مقاومت است که شهرهای مهمی از جمله دیرالزور، البوکمال و المیادین را در بر می گیرد و بخش های محدودی هم آلوده به عناصر مخفی داعش است. در مجموع حدود ۵۰ درصد مساحت استان در کنترل دولت سوریه است.

دیگر خبرها

  • بیانیه ارتش سوریه درمورد حمله امروز رژیم صهیونیستی
  • مقابله پدافند هوایی سوریه با اهداف متخاصم در حومه دمشق
  • برگزاری ضیافت افطاری ویژه ایتام در هویزه
  • حماس همچنان به سادگی می‌تواند کنترل غزه را در دست بگیرد
  • ارتش سوریه حمله تروریست‌ها را خنثی کرد
  • دفع حملات تروریست‌ها توسط ارتش سوریه
  • هلاکت شماری از افراد تحریر الشام در کمین ارتش سوریه در جنوب ادلب
  • پرداخت ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به طرح‌های ملی جوانان در استان اردبیل
  • بیانیه ارتش سوریه درباره حمله هوایی آمریکا به دیرالزور
  • جزئیات حملات آمریکایی‌ها به مناطق مسکونی در غرب استان دیرالزور + نقشه میدانی و عکس