Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سفیر لهستان در سازمان ملل متحد اظهارات برخی مقامات آمریکا درباره نشست ورشو مبنی بر ائتلاف سازی علیه ایران را رد کرد و گفت: این نشست بر هیچ کشور خاصی تمرکز ندارد.


جوئنا ورونکا با اعلام این مطلب افزود: این نشست در سطح وزرا برگزار خواهد شد و موضوع آن مختص یک کشور نیست و این مساله را به مقامات ایران هم اطلاع داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در پاسخ به این سوال که در این صورت چرا ایران به این نشست دعوت نشده است، گفت: از طریق معاون وزیر خارجه ما به معاون سیاسی وزیر خارجه ایران توضیح داده شد.
ماچی پرز میسلاو لانگ معاون وزیر خارجه لهستان که در راس یک هیات سیاسی به منظور گفت وگو و مذاکره با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه به تهران آمده بود.
معاون وزیر خارجه لهستان با تاکید بر حمایت قاطع کشورش از برجام، در ارتباط با برگزاری نشست ورشو که در 24 و 25 بهمن ماه برگزار می شود، گفته بود: در این کنفرانس پیشبرد صلح و امنیت در خاورمیانه در کلیت خود مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و به هیچ وجه علیه هیچ کشوری از جمله جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود.
میسلاو لانگ با اشاره به سابقه بسیار خوب مناسبات دو جانبه، تاکید کرده بود: لهستان معتقد است ایران به عنوان یکی از بازیگران مهم خاورمیانه نقش موثری در شکل گیری تحولات منطقه دارد. هدف از برگزاری این کنفرانس کمک به حل مشکلات منطقه است و ورشو به عنوان دوست تهران اجازه نخواهد داد علیه ایران اقدامی صورت گیرد.
عراقچی هم در این دیدار ریشه بحران در خاورمیانه را تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی دانسته و گفته بود: اصلی ترین مشکل منطقه رژیم صهیونیستی و سیاست های غاصبانه و سرکوبگرانه آن است؛ لذا تا زمانی که مردم فلسطین به حقوق مشروع خود نرسند، منطقه روی آرامش به خود نخواهید دید.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران ادامه داده بود: اینکه چنین موضوع مهمی در دستور کار کنفرانس قرار نگرفته نشان دهنده یک سویه بودن این کنفرانس است و مشخص می کند آمریکا اهداف دیگری را از برگزاری آن دنبال می کند.
عراقچی، سیاست های ماجراجویانه دولت آمریکا را مشکل دیگر منطقه دانسته و یادآور شده بود: در حالی که آمریکا در صدد نابودی برجام به عنوان تنها محصول دیپلماسی و مذاکره در این منطقه حساس است، چگونه می تواند ادعا کند که در پی حل مشکلات این منطقه است؟!
وی با پذیرفتنی ندانستن دلایل دولت لهستان در همراهی با آمریکا در برگزاری کنفرانس ورشو تصریح کرد: دولت لهستان باید نیات واقعی دولت آمریکا از این کنفرانس را درک کرده و متوجه عواقب آن باشد.فدریکا موگرینی هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا و همچنین مقامات فدراسیون روسیه اعلام کرده اند در این نشست حضور نخواهد داشت.
منبع: ایرنا
برچسب ها: جوئنا ورونکا ، ایران ، خاورمیانه

منبع: خرداد

کلیدواژه: ایران خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر اسبق ایران در لبنان: آمریکا تمایلی به افزایش تنش بین ایران و اسرائیل ندارد

به گزارش همشهری آنلاین، تحقق تنبیه رژیم صهیونیستی توسط نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران و مورد هدف قرار دادن چند موضع مهم نظامی این رژیم از جمله پایگاه «نواتیم» و «مرون»، تحلیلگران را به بررسی این مسأله کشانده است که آیا اسرائیل در قبال این اقدام ایران که با بسامدهای رسانه‌ای، حسابی در فضار رسانه و مطبوعات انعکاس داشت، عملیاتی تلافی‌جویانه را به پیش می‌برد یا خیر؟ به تعبیری آیا اسرائیل صلاح خود را در سکوت و پذیرش این ضربه می‌داند یا اینکه نتانیاهو و ارتش صهیونیسیتی تصمیم دیگری را برای خروج از این بن‌بست اتخاذ خواهند کرد؟ برای روشن‌ شدن بهتر موضوع با مسعود ادریسی، سفیر اسبق ایران در لبنان گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه خواهید خواند.

اقدام حساب‌شده ایران

ادریسی در ابتدا گفت: عملیات انتقام ایران از اسرائیل که با نام وعده صادق تحقق یافت و در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها مبنی بر مورد هدف قرار دادن ساختمان کنسولگری ایران در دمشق صورت گرفت؛ یک اقدام سنجیده و حساب‌شده به شمار می‌رفت. به تعبیری باید گفت ایران در این عملیات قصد هدف قرار دادن مراکز مسکونی و حتی اقتصادی اسرائیل را نداشت؛ بلکه جمهوری اسلامی می‌خواست بخش‌هایی از مواضع نظامی رژیم صهیونیستی اسرائیل را هدف قرار دهد که در این امر هم موفق شد. پس نباید انتظار داشت که ایران قصد گرفتن تلفات از شهرک‌نشین‌های اسرائیلی را داشته است.

ایران دنبال افزایش تنش در منطقه نیست

وی افزود: ایران به نوعی می‌خواست نشان دهد که قدرت و توانایی پاسخ‌گویی به اقدامات متجاوزانه و غیرقانونی دشمن را دارد و از این حق خود به هیچ وجه کوتاه نخواهد آمد، حال دشمنش می‌خواهد آمریکا باشد یا اسرائیل. ضمن اینکه باید بیان کرد جمهوری اسلامی قصد افزایش تنش را در منطقه ندارد و ثبات و امنیت در غرب آسیا برایش مهم است. ایران حتی در قبال بسیاری از تجاوزها و جنایات اسرائیل در منطقه خویشتن‌داری کرده بود و پس از به شهادت رساندن مستشاران ما بارها اقدام را به زمان بهتر موکول کرد و لذا شاهد بودیم نتیجه آن صبر یک اقدام حساب‌شده و سنجیده بود.

نتانیاهو بقای خود را در افزایش تنش با ایران می‌بیند

سفیر اسبق ایران در لبنان ادامه داد: حال در قبال اقدام اسرائیل علیه ایران اخبار و گزارشات حاکی از یک تناقض است. از طرفی دیروز بیان شد که کابینه رژیم تصمیم بر عدم پاسخ گرفته و مدت کمی پس از آن بیان شد تصمیمات آن جلسه چندان قطعیت ندارد و احتمال برخورد با ایران از سوی صیونیست‌ها وجود دارد. خودِ شخص نتانیاهو برای حفظ بقای قدرتش در اسرائیل چندان از اقدام علیه ایران ناراضی نیست و منفعت خویش را در این می‌بیند که سطح و گستره درگیری با ایران را افزایش دهد. از سوی دیگر قشر رادیکال و تند اسرائیل هم ترجیح می‌دهند که درگیری با ایران افزایش پیدا کند و به نوعی هتک حیثیت به نوعی ترمیم یابد.

آمریکا نمی‌خواهد اسرائیل تنش را افزایش دهد

ادریسی گفت: اما آمریکایی‌ها به عنوان متحد جدی اسرائیل اصلا تمایل به طولانی شدن این درگیری‌ها ندارند و حتی از سوی بایدن هم مطرح شد که به صهیونیست‌ها گفتند تا موضوع را همینجا خاتمه دهند. درکل به شکل قطعی نمی‌توان درمورد اقدام یا عدم اقدام اسرائیل علیه ایران چیزی گفت، اما به نظر می‌رسد در کفه ترازو سنگینی با کفه‌ای است که از ختم ماجرا می‌گوید. البته این احتمال وجود دارد که اسرائیل با حمله به مواضع جبهه مقاومت در منطقه یا پیگیری اقدمات خرابکارانه و تروریستی در ایران بخواهد این ضربه را پوشش دهد.

کد خبر 844642 برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • جزئیات تازه از حمله ایران علیه اسرائیل به روایت مشاور وزیر کشور | سفیر سوئیس به جای وزارت خارجه به سپاه احضار شد!
  • مقامات یک کشور ۳ ساعت پیش از عملیات به ایران التماس می‌کردند که این کار انجام نشود | سفیر سوئیس به جای وزارت امور خارجه به سپاه احضار شد
  • جمهوری چک سفیر ایران را احضار کرد
  • سفیر اسبق ایران در لبنان: آمریکا تمایلی به افزایش تنش بین ایران و اسرائیل ندارد
  • بلژیک سفیر ایران را احضار کرد
  • احضار سفرای ایران در چند کشور اروپایی
  • سخنگوی وزارت خارجه : روابط ما با اردن دوستانه است/ کشورهای منطقه « تنبیه متجاوز » را حمایت کنند
  • کشور‌ها درباره حمله سپاه به اسرائیل در شورای امنیت چه گفتند؟
  • کشور‌ها درباره پاسخ حمله سپاه به اسرائیل در شورای امنیت چه گفتند؟