Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، بازار لوازم خانگی از جمله بازارهایی است که همواره مورد توجه عموم قرار دارد و مردم تغییر و تحولات قیمتی آن را زیر ذره بین‌می‌برند. در این میان قیمت انواع لوازم خانگی در بازار بسته به نوع برند، کیفیت، ایرانی یا خارجی بودن متفاوت است. همچنین در کنار این موضوع ورود تکنولوژی و فناوری‌های جدید به این عرصه است که متاسفانه در برخی از اوقات شاهد این هستیم که در بکارگیری از دانش نوین در صنعت لوازم خانگی عقب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ناگفته نماند که صنعت لوازم خانگی کشور با وجود بسیاری از موانع و چالش‌ها توانسته در بازار داخلی و خارجی رخ بنماید.

می‌توان اینکه نکته را یادآور شد که این روزها صنعت لوازم خانگی در کشور با فراز و نشیب‌های زیادی همراه است. صنعتی که در ایران بیش از نیم قرن قدمت داشته و روزگاری تولیدات با کیفیتش بازارهای منطقه ای و جهانی را نیز تحت پوشش خود قرار داده بود. به عقیده بسیاری از کارشناسان، به واقع دو دلیل عمده باعث عقب ماندگی صنعت لوازم خانگی ایران شده و با توجه به گفتگوهای کارشناسی فراوانی که در این دو مورد صورت گرفته هنوز هیچ اقدام عملی چشمگیری انجام نشده است.

عقب ماندگی در حوزه تکنولوژی که شاید تنبلی تولیدکنندگان داخلی و عدم حمایت‌های دولتی به عنوان دو قطب اصلی این ماجرا، سبب شد تا برندهای کره ای و ژاپنی گوی سبقت را ربوده و جایگاه خودرا در بازار منطقه به گونه ای تثبیت کنند که در حال حاضر کسی به گرد پایشان نیز نرسد.

به عبارتی می‌توان گفت؛ صنعت و تولید ما به نوعی گرفتار عقب ماندگی فناوری و تکنولوژیک است، صنعت و تکنولوژی صنعتی که ما هم اکنون از آن استفاده می کنیم، دنیا ۷۰ سال پیش از آن استفاده می‌کرده است.خودکفایی و تولید اضافه بر ظرفیت در یک صنعت را نمی‌توان ملاک اصلی قرار داد، اگر چه برخورداری از تولید نیاز جامعه است ولی سرعت رشد علم و تکنولوژی آنقدر بالا رفته که اگر ما با تکنولوژی قدیمی کار کنیم، رسیدن به اهداف برایمان سخت‌تر خواهد بود.

حبیب‌الله انصاری، دبیرکل و رئیس ستاد برنامه‌ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در خصوص صنعت لوازم خانگی اظهار کرد: لوازم خانگی طیف بسیار وسیع و گسترده ای دارد که از سه بخش مجزا از جمله لوازم خانگی انرژی بر(انرژی برق و صنایع گاز، وسایل پخت‌وپز، وسایل سرمایشی و گرمایشی و صوتی و تصویری)، انواع ظروف چینی، کریستال و بلور و قطعه‌سازی تشکیل شده است.

نکته حائز اهمیت این است که صنعت لوازم خانگی دارای تنوع بالایی نسبت به سایر صنایع است. از این رو قطعا از مواد اولیه بالا دستی مانند فولاد، مس، آلومینیوم و پتروشیمی در ساخت قطعات استفاده می‌شود. بنابراین می‌توان به جرات گفت چنین صنعتی در تمام جهان یکی از بخش‌های شتاب دهنده توسعه اقتصادی محسوب می‌شود. در ایران نیز تولیداتی در این صنعت وجود دارد که از نظر کمی و کیفی در سال‌های اخیر از رشد بالای برخوردار بوده است. اما مشکلات و نوسانات اقتصادی طی ماه‌های اخیر بر روی این صنعت بی تاثیر نبوده است. بر این اساس در صدر تنش‌های اقتصادی اخیر، نوسانات ارزی به شدت خود نمایی می‌کند.

وی با اشاره به وجود کارخانجات داخلی که قطعات مورد نیاز محصولات لوازم خانگی را تامین می‌کنند، تصریح کرد: علاوه بر وجود قطعات تولیدی داخلی، صنعتگران ما نیاز دارند تا برای حفظ و ارتقا کیفیت محصول خود از مواد اولیه و قطعات وارداتی سایر کشورها استفاده کنند. برای نمونه در ساخت یخچال و یخچال فریزر ایرانی، ناگزیر موتور یخچال از خارج کشور وارد می‌کنند، چرا که در ایران تولید کننده این قطعه وجود ندارد. بنابراین تولیدکنندگان ما نیاز دارند تا واردات این قطعه را انجام دهند و این موضوع قطعا تحت تاثیر نوسانات اخیر ارزی قرارمی‌گیرد. به ویژه تولیدکنندگان لوازم خانگی که برای محصولات خود نیاز به واردات قطعه و مواد اولیه دارند، درحال حاضر دچار سردرگمی هستند و بازار ارز تاثیرات منفی از خود بر روی فعالیت آنها بر جای گذاشته است.

در کنار این موارد نباید از ورود تکنولوژی نوین عقب ماند؛ وی معتقد است با وجود تمام موانع و مشکلات تولیدکنندگان داخلی توانستند در تولید بسیاری از لوازم خانگی ار فناوری نوین بهره بگیرند. تا جایی‌که در کشور کارخانه‌ای داریم که گرنت خارجی را با سفارش شرکت‌ها و کشورهای دیگر با مجوز وزارت صنعت و معدن و تجارت می گیرند و محصولات خود را تولید می کند. بنابراین اینطور نیست از تکنولوژی روز دنیا عقب بیفتیم. هم اکنون دو شرکت بزرگ سامسونگ و ال جی در داخل کشور محصولات با کیفیت تولید می‌کنند.

انصاری افزود: میزان صادرات ما در حوزه لوزام خانگی با رشد چشمگیری مواجه بوده تا جایی‌که در سال 86 میزان صادرات 85 میلیون دلار بود که این میزان در سال 95به 350 میلیون دلار رسید.

در تولید محصولات چینی بعد از چین دومین تولید کننده دنیا هستیم. همچنین در عرصه قطعه‌سازی رشد خوبی داشتیم.

آنچه از همـــان ابتدا به دنبالش بودیم این است که قطعه‌سازان ما باید به این پتانسیل برسند که همه قطعات لوازم خانگی را در داخل تولید کنند. در گذشته، عمده قطعات لوازم خانگی ایران از خارج وارد می‌شد، اما با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت پذیرفت، امروز تنها قطعه ای که در داخل تولید نمی‌کنیم کمپرسور یخچال است. دو کارخانه داخلی در قزوین و شیراز داشتیم که تعطیل شد، علت هم ساختار آن کارخانه‌ها بود که به شکل دولتی اداره می‌شد. هر مدیرعاملی آمد به جیب خودش نگاه کرد. این کارخانه‌ها نمی‌توانستند به‌دلیل کیفیت پائین، نیاز‌های کارخانه‌های ما را تامین کنند. امروز برخی از صنایع ما در دنیا حرف اول را می‌زند، صنایع چینی تولید داخل در دنیا حرف برای گفتن دارند، در صنعت کریستال هم به همین ترتیب است. در زمینـه صنایع انرژی‌بر هم ما خیلی پیش‌رفتیم. هرچند هنوز در برخی صنایع راه زیادی برای رفتن داریم، همچنان باید تلاش کرد تا پیش رفت، اما با قدرت می‌گویم امروز در ایران اگر عد‌ه ای بگذارند و واردات بی‌رویه انجام ندهند، مردم ما با همین تولید داخل می‌توانند همه لوازم منزل‌شان را تهیه کنند.

به نظر می‌رسد برندهای ایرانی نتوانسته‌اند در این مدت مانند برندهای کره‌‌ای و ژاپنی در بازارهای جهانی نقش‌آفرینی کرده و برای کشور ارزش افزوده ایجاد کنند. از سوی دیگر برخی گمان می‌کنند لوازم خانگی مورد نیاز مردم ما، از انواع چینی و چرخ گوشت و سبزی خردکن گرفته تا لوازم خانگی بزرگ مانند یخچال و ماشین لباسشویی، از طریق واردات تامین می‌شود و برندهای ما بیکار نشسته‌اند، در حالی که چنین نیست. در طول سال‌های گذشته مجوزهای زیادی برای توسعه این صنعت از سوی وزارت صنایع وقت صادر شده و برخی صنعتگران سرمایه خود را صرف توسعه صنعت لوازم خانگی کرده‌اند. در این میان برندهای داخلی و مشارکتی توانسته‌اند حدود ۷۵ درصد نیاز داخل را تامین کنند. این رقم ‌اندکی برای صنایع لوازم خانگی ایران نیست و نشان دهنده آن است که درصورت رونق بازار، این صنعت قادر است علاوه بر تامین نیازهای داخلی به صادرات روی آورده و محصولات خود را در یک بازار رقابتی ارائه دهد. اما با توجه به محدودیت‌های بین‌المللی که از سال ۹۰ آغاز شد، این صنعت نیز دچار مشکل شد و نتوانست خود را همپای سایر برندها، به روز کند و فناوری‌اش را ارتقا دهد.

دبیرکل و رئیس ستاد برنامه‌ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران، تاکید کرد: از ابتدای سال 97 ورود لوازم خانگی به کشور ممنوع شد. بنابراین زمانی که ممنوعیت کالای لوزام خانگی اعلام نشده بود 75 درصد تا 80 درصد لوزام خانگی مردم در داخل تامین می شود. متاسفانه چندسالی است که گرفتار ورود لوازم خانگی به صورت قاچاق به کشور هستیم.

امروز یکی از نکات حائز اهمیت نصب، راه اندازی و ارائه خدمات بعد از فروش است و این نیست که لوزام خانگی کاملا وارداتی باشد. ما همواره این نکته را متذکر شدیم که ایرانی کالای خوب ایرانی بخر. متاسفانه درصد کمی از مردم بخاطر چشم‌هم‌چشمی اقدام به خرید کالای خارجی می‌کنند. ما باید فراهنگ خرید لوازم خانگی را تعمیق دهیم رسانه ها نقش چشمگیری در این عرصه دارند.

دبیرکل و رئیس ستاد برنامه‌ریزی و اجرایی انجمن صنایع لوازم خانگی ضمن تاکید بر لزوم استفاده‌ جدی کسب و کارها از ابزار بازاریابی و اشاره به بالا بودن هزینه تبلیغات در ایران گفت که برندهای خارجی، فضای تبلیغات محیط را قبضه کردند. موضوع بازاریابی یکی از ملزومات تولید است. کسب و کارهای مختلف با توجه به ماهیتی که دارند، در شرایط سخت و در شرایطی که فشارهای بیرونی درخصوص محیط نامساعد کسب‌وکار به آن‌ها وارد می‌شوند، باید به بازاریابی و تبلیغات توجه جدی داشته باشند. رقبای خارجی به خوبی از ابزار تبلیغات و بازاریابی استفاده می‌کنند. با وجود آنکه می‌دانیم از رقبای خارجی یک قدم عقب تر هستیم، زمانی به فکر بازاریابی می‌افتیم که یک بازار محصول را از دست داده‌ایم یا به رقبا واگذار کردیم.

متاسفانه تبلیغات محیطی و تبلیغات رسانه‌ای هزینه‌های بسیار بالایی دارد و کسب و کارهای ما نمی‌توانند به سراغ آن‌ها بروند؛ در حالی که می‌بینیم در کشوری مثل ترکیه با تنوع کانال‌های بسیار زیاد و هزینه‌های متناسب، موضوع تبلیغات به راحتی قابل پیگیری است اما در ایران به‌دلیل ایجاد مافیا در حوزه تبلیغات عمومی و کنسرسیوم‌هایی که این شرکت‌های انحصاری با ‌یکدیگر تشکیل می‌دهند، نرخ انواع تبلیغات به خصوص در صداوسیما و فضاهای شهری بسیار بالا رفته است. امروز تولیدکنندگان ما توان این را ندارند که ماهانه هزینه هنگفتی را برای یک بیلبورد در اتوبان‌های تهران هزینه کنند یا تبلیغات گران قیمت صدا و سیما را مورد استفاده قرار بدهند، در حالی که امروز فضای بازاریابی نوین به خصوص بازاریابی دیجیتالی می‌تواند بسیار هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات کسب و کارها را کاهش دهد.

وی افزود: صنعت لوازم خانگی در تمام دنیا یکی از رشته های شتاب دهنده توسعه اقتصادی است بایستی با فراهم کردن شرایط لازم بستر را برای توسعه این صنعت در کشور هموار سازیم.

امروزه شرکت‌های دانش‌بنیان مانند صنایع دیگر به صنعت لوازم خانگی ورود پیدا کردند تا جایی‌که با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان نانوتکنولوژی برای رسیده به اهداف توسعه‌ای قراردادی منعقد شده است چرا که نتیجه خرید کالای ایرانی، توسعه اقتصادی و اشتغال زایی است. زمانی این امر مهم در کشور تحقق پیدا می‌کند که مسئولان ذیربط برنامه اصولی و مدونی داشته باشند.

یکی از اقدامات مهمی که انجمن لوازم خانگی در سرلوحه کاری خود قرار داده بررسی نیازهای اساسی آنهاست. حل مشکل قیمت کالای تولیدی و ارائه آن به بازار، بحث قیمت ارز و مالیات و قوانین دست وپاگیر و غیره از جمله مسائل کلیدی در جهت کمک به بدنه تولید ورفع چالش های تولیدکنندگان است. همچنین این انجمن تدوین استانداردهای جدید آموزشی را در دستور کار خود دارد به طوری‌که تا به امروز 150 دوره آموزشی برای انجمن برگزار کرده است.

بحث واردات بی‌رویه است که در بازار به شدت محسوس است. این واردات هم متأسفانه شامل کالاهای با کیفیت نمی‌شود. مسئله چهارم ماجرای قاچاق است. قاچاق که آمار ندارد که دولت مدعی است نصف شده است. این باید خود را در بازار نشان بدهد. مشکل پنجم نرخ ارز است. بخشی از مواد اولیه از خارج وارد میشود و ما وابستگی به نرخ ارز داریم. این امر صادرات را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد. مسئله ششم، مشکل عدم ثبات در تعرفه هاست. این را من در ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا گفتم. تعرفه‌ها در ترکیه فقط سالی سه بار تغییر می‌کند. همچنین برخی قوانین ما نیاز به بررسی و اصلاح دارد.

لازم به ذکر است با وجود موانع و مشکلات و تحریم‌های جدید هنوز دولت برای حمایت از تولید داخلی بسته حمایتی در نظر نگرفته است تا با این بسته بتواند گرهی از مشکلات این تولیدکنندگان را برطرف سازد.

انتهای پیام/

169 / 279 لوازم خانگی تولید تجهیزات صادرات بازار داخلی قیمت حبیبه رحیمیان کیفیت کالای ایرانی بسته حمایتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لوازم خانگی تولید تجهیزات صادرات بازار داخلی قیمت کیفیت کالای ایرانی بسته حمایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۴۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز سه شنبه چهارم اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  ️ ️قیمت کالا‌ها به این شرح است:

برنج طارم اعلا-گیلان کیلو گرم ۱,۲۰۰,۰۰۰
برنج داخلی هاشمی-مازندران کیلو گرم ۱,۱۵۰,۰۰۰
برنج پاکستانی باسماتی کیلو گرم ۶۷۰,۰۰۰
برنج تایلندی غیر از هومالی کیلو گرم
برنج هندی ۱۱۲۱ کیلو گرم ۶۳۰,۰۰۰
برنج داخلی (خزر) کیلو گرم ۰
نخود داخلی (درجه یک) کیلو گرم ۷۲۰,۰۰۰
لوبیاچیتی داخلی (درجه یک) کیلو گرم ۹۵۰,۰۰۰
لوبیا قرمز داخلی (درجه یک) کیلو گرم ۱,۰۰۰,۰۰۰
لوبیا سفید داخلی (درجه یک) کیلو گرم ۱,۰۵۰,۰۰۰
لپه داخلی (درجه یک) کیلو گرم ۸۲۰,۰۰۰
عدس (درجه یک) کیلو گرم ۹۸۰,۰۰۰
سیب زرد (درجه یک) گرید وزنی هر عدد ۱۸۰ گرم کیلو گرم ۴۵۰,۰۰۰
سیب قرمز (درجه یک) گرید وزنی هر عدد ۱۸۰ گرم کیلو گرم ۴۵۰,۰۰۰
موز- (درجه یک) وارداتی کیلو گرم ۸۷۰,۰۰۰
گوجه فرنگی کیلو گرم ۲۲۰,۰۰۰
انار کیلو گرم ۰
سیب زمینی کیلو گرم ۲۳۰,۰۰۰
پیاز زرد کیلو گرم ۲۹۰,۰۰۰
خیار کیلو گرم ۲۵۰,۰۰۰
هندوانه کیلو گرم ۱۰۰,۰۰۰
نارنگی گرید وزنی هر عدد ۷۰ گرم کیلو گرم ۰
پرتقال تامسون شمال گرید وزنی هر عدد ۲۲۰ گرم کیلو گرم ۲۷۰,۰۰۰
پرتقال تامسون جنوب گرید وزنی هر عدد ۲۲۰ گرم کیلو گرم ۰
طالبی کیلو گرم ۳۵,۰۰۰
انگور کیلو گرم ۰
زردآلو کیلو گرم ۰
شلیل کیلو گرم ۰
هلو کیلو گرم ۰
گیلاس کیلو گرم ۰
لیموترش کیلو گرم ۴۵۰,۰۰۰
خرما مضافتی بم کیلو گرم ۱,۴۰۰,۰۰۰
خرمای کبکاب کیلو گرم ۵۰۰,۰۰۰
گوشت گوسفندی- شقه کیلو گرم ۶,۵۰۰,۰۰۰
گوشت گوسفندی ران گرم داخلی کیلو گرم ۶,۵۰۰,۰۰۰
گوشت گوساله (مخلوط) کیلو گرم ۵,۲۰۰,۰۰۰
گوشت گوساله ران گرم داخلی کیلو گرم ۵,۶۰۰,۰۰۰
گوشت مرغ (تازه) کیلو گرم ۸۲۵,۰۰۰
تخم مرغ داخلی شانه ۸۰۰,۰۰۰
جوجه یکروزه راس چهار منفی قطعه ۲۴۵,۰۰۰
مرغ زنده (درب مرغداری) کیلو گرم ۵۳۵,۰۰۰
گوسفند زنده کیلو گرم ۲,۹۰۰,۰۰۰
گوساله زنده کیلو گرم ۲,۱۵۰,۰۰۰
ماست پاستوریزه ۹۰۰ گرمی پرچرب (پگاه) گرم ۰
ماست ۹۰۰ گرمی ۱/۵% چربی (پگاه) گرم ۰
ماست دبه‌ای ۲۵۰۰ گرمی کم چرب (پگاه) دبه ۰
پنیر ۴۰۰ گرمی (پگاه) بسته ۰
پنیر ۵۲۰ گرمی تتراپک روزانه بسته ۸۱۰,۰۰۰
شیر استریل ۱ لیتری پاکتی پرچرب لیتر ۳۹۰,۰۰۰
شیرخام درب واحد صنفی کیلو گرم ۱۷۲,۵۰۰
شیر بطری ۱ لیتری کم چرب (پگاه) بطر ۱ لیتری
کره پاستوریزه ۱۰۰ گرمی (پگاه) بسته ۳۲۰,۰۰۰
کره پاستوریزه ۵۰ گرمی (پگاه) بسته ۱۶۹,۰۰۰
شکر یک کیلویی بسته ۳۴۰,۰۰۰
شکرسفید کیلو گرم ۰
قند شکسته کیلو گرم ۵۵۰,۰۰۰
چای خارجی دو غزال بسته ۵۰۰ گرمی ۳,۲۰۰,۰۰۰
چای خارجی (احمد عطری) بسته ۵۰۰ گرمی ۳,۲۰۰,۰۰۰
چای ساده گلستان بسته ۵۰۰ گرمی ۳,۲۰۰,۰۰۰
چای شکسته درجه یک فله داخلی کیلو گرم ۱,۷۵۰,۰۰۰
چای شکسته درجه دو فله داخلی کیلو گرم ۱,۴۰۰,۰۰۰
روغن نباتی جامد ۵ کیلویی ۳,۲۱۵,۰۰۰
روغن ۱۶ کیلوگرمی بهشهر حلب ۱۶ کیلویی ۸,۱۷۰,۰۰۰
روغن مایع آفتابگردان معمولی ۸۱۰ گرمی لادن بطری ۸۱۰ گرمی ۵۰۵,۰۰۰
روغن مایع سرخ کردنی معمولی ۸۱۰ گرمی بهار بطری ۸۱۰ گرمی ۵۰۵,۰۰۰
روغن نیمه جامد معمولی ۴/۵ کیلوگرمی حلب ۴/۵ کیلویی ۰
کنجاله سویا کیلو گرم ۲۷۵,۰۰۰
جو خارجی کیلو گرم ۱۲۵,۰۰۰
جو داخلی کیلو گرم ۰
ذرت خارجی کیلو گرم ۱۱۰,۰۰۰
ذرت داخلی کیلو گرم
سبوس گندم کیلو گرم ۸۵,۰۰۰
کاغذ چاپ ۷۰ گرمی اندونزی بند ۰
کاغذ چاپ ۷۰ گرمی صنایع چوب وکاغذمازندران ۷۰*۱۰۰ بسته ۰
کاغذروزنامه تولیدداخل عرض ۸۶ کیلو گرم ۰
کاغذ A۴ (بسته ۵۰۰ برگی) بسته ۱,۸۰۰,۰۰۰
دفترچه مشق دانش آموزی ۴۰ برگ یک رنگ چاپ جلد ۰
کاغذروزنامه وارداتی کیلو گرم
سیمان خاکستری تیپ ۲ فله تن ۱۱,۰۰۰,۰۰۰
سیمان خاکستری تیپ ۱-۳۲۵ (پاکتی) پاکت ۷۵۰,۰۰۰
سیمان خاکستری تیپ ۲ -۵۰ کیلویی پاکت
سیمان سفید ۴۰ کیلوگرمی کیسه
گچ سفید کیسه ۳۰ کیلوگرمی کیسه ۳۰۰,۰۰۰
تیرآهن نمره ۱۴ ذوب آهن اصفهان کیلو گرم ۳۸۰,۰۰۰
تیرآهن نمره ۱۶ ذوب آهن اصفهان کیلو گرم ۳۴۰,۰۰۰
تیرآهن نمره ۱۸ ذوب آهن اصفهان کیلو گرم ۳۴۰,۰۰۰
میلگرد آجدار نمره ۱۲ کیلو گرم ۳۳۰,۰۰۰
میلگرد آجدار نمره ۱۴ کیلو گرم ۳۳۰,۰۰۰
ورق سیاه ۳ میلی متر مبارکه کیلو گرم ۴۹۰,۰۰۰
تیرآهن نمره ۲۷ سنگین ذوب آهن اصفهان کیلو گرم
نبشی نمره ۸ کیلو گرم ۳۳۰,۰۰۰
نبشی نمره ۱۲ کیلو گرم ۳۳۰,۰۰۰
سیم ۱.۵*۱ کلاف ۹,۶۰۰,۰۰۰
سیم ۲.۵*۱ کلاف ۱۵,۴۰۰,۰۰۰
لاستیک پرایدی بارز ۱۶۵/۶۵/۱۳ حلقه ۷,۵۲۶,۰۰۰
لاستیک پژویی بارز ۱۸۵/۶۵/۱۴ حلقه ۹,۸۷۵,۰۰۰
لاستیک بارز سمندی/ال نود ۱۸۵/۸۵/۱۵ حلقه ۱۰,۶۲۰,۰۰۰
لاستیک دنا ۷۵۰/۱۶ عقب نیسان حلقه ۳۲,۱۵۰,۰۰۰
لاستیک دنا ۷۰۰/۱۶ جلو نیسان حلقه ۳۱,۰۰۰,۰۰۰
لاستیک ۵/۲۲-۸۰/۳۱۵ اتوبوسی وکامیونی (هانکوک) حلقه ۰
لاستیک برند JINYU ۳۱۵/۸۰R۲۲.۵ (وارداتی ارز رسمی) حلقه ۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰
لاستیک بارز اتوبوسی ۵/۲۲*۸۰*۳۱۵ حلقه ۰
لاستیک ۱۲*۲۴ پیروزی کامیونی حلقه ۱۱۷,۸۰۰,۰۰۰
روغن موتور ۱۲۰۰۰ ایرانول ۲۰w۵۰sj چهار لیتری گالن فلزی ۱,۶۱۰,۰۰۰
روغن موتور بهران پیشتاز ۲۰w۵۰sj چهار لیتری گالن پلاستیکی ۲,۰۴۰,۰۰۰
روغن موتور پارس پایا ۲۰w۵۰sj چهار لیتری فلزی گالن ۱,۷۶۹,۰۰۰
روغن موتور پاور اسپیدی ۲۰w۵۰sj چهار لیتری فلزی گالن ۱,۹۴۶,۰۰۰
روغن موتور بهران‌بندر CD۵۰ دیزلی سطل فلزی گالن ۲۰ لیتری ۷۳,۰۰۰,۰۰۰
مکمل بنزین کاسپین قوطی ۱,۳۱۹,۰۰۰
دستمال کاغذی سافتلن جعبه کاغذی ۱۰۰ برگ دولا بسته ۰
دستمال کاغذی تنو ۱۰۰ برگ ۲ لا بسته ۱۴۸,۰۰۰
دستمال کاغذی معمولی چشمک ۲۰۰ برگ بسته ۰
دستمال کاغذی ۳۰۰ برگ معمولی چشمک بسته ۰
صابون گلنار ۱۳۰ گرمی- عدد ۱۳۰ گرمی ۱۲۹,۶۰۰
مایع ظرفشویی پریل ۳۷۵۰ گرمی ۳۷۵۰ گرمی ۱,۷۶۳,۰۰۰
مایع ظرفشویی پریل ۱ لیتری ۵۱۶,۰۰۰
مایع دستشویی AVE طرح S ۵۰۰ گرمی ۴۰۲,۰۰۰
پودر دستی تاژ ۵۰۰ گرمی بسته ۰
پودر ماشینی ۵ آنزیم تاژ ۵۰۰ گرمی بسته ۰
پودر پرسیل ماشینی لوندر ۳۶۰ -۵۰۰ گرمی ۵۰۰ گرمی ۰
پودر پرسیل دستی لوندر ۳۶۰ -۵۰۰ گرمی ۵۰۰ گرمی ۰
پوشک بچه مای بیبی سایز ۴ بسته ۳۴ عددی بسته ۱,۶۶۰,۰۰۰
پوشک بچه مولفیکس سایز ۴ بسته ۳۴ عددی بسته ۱,۵۵۰,۰۰۰
تلویزیون ۴۳ اینچ LED ایکس ویژن xtu۵۷۰ دستگاه ۱۲۹,۰۰۰,۰۰۰
تلویزیون ۵۵ اینچ LED ایکس ویژن xtu۷۲۵ دستگاه ۲۳۵,۰۰۰,۰۰۰
تلویزیون LED اسنوا ۵۵ اینچ مدل SSD-۵۵SA۶۲۰ UL دستگاه ۲۱۶,۰۰۰,۰۰۰
یخچال الکترواستیل مدل ESR۲۴ دستگاه ۰
یخچال فریزردوقلو الکترواستیل مدل ESR۲۴ دستگاه ۵۱۰,۰۰۰,۰۰۰
یخچال فریزر ۲۲ فوت سفید امرسان مدل BFN۲۲D-M/TP دستگاه ۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰
لباسشویی ۶ کیلویی اسنوا نقره‌ای مدل SWD-۲۶۰S دستگاه ۰
ماشین لباسشویی ۷ کیلویی اتوماتیک سفید اسنوا مدل SWM-۷۱۱۲۱ دستگاه ۱۶۰,۰۰۰,۰۰۰
ماشین لباسشویی ۷ کیلویی اتوماتیک سفید پاکشوما مدل TFU-۷۵۴۰۱WT دستگاه ۰
لباسشویی آبسال ۷ کیلویی سفید دستگاه ۱۳۷,۵۰۰,۰۰۰
لباسشویی سامسونگ هفت کیلوئی مدل ۱۲۴۳ سیلور دستگاه ۰
تک ماکارون ۵۰۰ گرمی بسته ۵۰۰ گرمی ۰
تک ماکارون ۷۰۰ گرمی بسته ۷۰۰ گرمی ۲۷۰,۰۰۰
زر ماکارون ۷۰۰ گرمی بسته ۷۰۰ گرمی ۲۷۰,۰۰۰
آب معدنی ۱/۵ بطری
تن ماهی ۱۸۰ گرمی شیلانه روغن معمولی قوطی ۱۸۰ گرمی ۹۰۰,۰۰۰
آبلیمو ۳۳۰ سی سی- یک و یک ۳۳۰ سی سی
رب گوجه فرنگی تبرک ۸۰۰ گرمی قوطی ۸۰۰ گرمی ۵۵۰,۰۰۰
رب گوجه فرنگی یک و یک ۸۰۰ گرمی قوطی ۸۰۰ گرمی ۵۹۰,۰۰۰

دیگر خبرها

  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • مجلس با تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات موافقت کرد
  • برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه سوم اردیبهشت
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • دخانیات و لوازم خانگی بیشترین کالای قاچاق در قم بود
  • افت قیمت ۴ تا ۱۰۰ میلیون تومانی برخی خودروها در بازار | جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی را ببینید
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه دوم اردیبهشت