Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی سعیدی در همایش عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح استان سمنان به میزبانی لشگر ۵۸ تکاور ذوالفقار شاهرود ضمن بیان اینکه آمریکا در برنامه ربع قرن هزاره سوم میلادی چند هدف را پیش‌بینی کرده و تحلیل این بود که اگر بتوانند این اهداف را پیاده کنند، می‌توانند حاکمیت خود را تضمین کند، تأکید کرد: این امر یعنی برنامه ریزی شده تا سال ۲۰۲۵ میلادی آمریکا ابرقدرت جهان باشد و اگر این اهداف میسر نشود، پایه‌های امپراتوری آن ازهم‌پاشیده می‌شود؛ اما انقلاب اسلامی مردم ایران در سایه یک رهبری هوشمند و باصلابت تمام اهداف آن‌ها را خنثی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره بخشی از اهداف آمریکا، بیان کرد: گسترش آزادی و امنیت برای اتباع آمریکایی و دیگران در یک جهان یکپارچه، تضعیف و خنثی‌سازی نیروهای برخی کشورها مانند ایران، کره شمالی و …، کمک به الحاق پنج قدرت اصلی خصوصاً چین، روسیه و هند به جریان اصلی نظام در حال پیدایش بین‌المللی و درنهایت تلاش و اقدام برای کمک به جامعه بین‌المللی در رام کردن نیروهای واگرایی که عنصر تغییر عامل به وجود آمدن آن‌ها بوده، اهداف چهارگانه آمریکا هستند.

اهداف آمریکا با تدابیر هوشمندانه ایران ناکام ماند

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرمانده کل قوا همچنین بابیان اینکه سه رئیس‌جمهور در دوران اجرای طرح مذکو در آمریکا بر روی کار آمدند که هرکدام سه راهبرد را برای این اهداف در پیش‌گرفتند، تأکید کرد: بوش با دکترین میلیتاریستی و حضور فیزیکی در غرب آسیا نخستین رئیس‌جمهور آمریکا بود که این اهداف را با اعتقاد به حضور نیروهای نظامی و هدف غایی یعنی ایران (که البته نتوانستند این امر را پیاده کنند)، دنبال کرد؛ در آن زمان تصور آمریکا این بود که استقرار در عراق و افغانستان سبب می‌شود تا سمت چپ و راست ایران در اختیار آمریکا قرار گیرد اما با توجه به مجموعه تدابیر هوشمندانه ایران، آمریکا از دکترین میلیتاریستی سودی نبرد.

سعیدی بیان کرد: دومین رئیس‌جمهور آمریکا اوباما بود که البته باید زمامداری او را دوران طلایی آمریکا دانست چراکه در ایران از سال ۹۲ دولتی بر روی کارآمد که آمریکا احساس کرد با آن می‌تواند اهدافش را در ایران اسلامی پیاده کند لذا راهبرد چهارگانه اوباما، نخست حذف قدرت هسته‌ای ایران، دوم نفی قدرت منطقه‌ای ایران، سوم عدم‌حمایت ایران از حزب‌الله و حماس و چهارم عدم ایفای نقش در خاورمیانه بود که با توجه به شرایط داخلی ایران موفقیت‌های چشم‌گیری را هم‌کسب کردند.

وی با تأکید بر اینکه توفیقات زیادی اوباما داشت اما موفق نشد که خواسته‌هایش را تماماً به اجرا برساند، تأکید کرد: سومین رئیس‌جمهوری که در ۲۵ سال اخیر در سنگر خواسته‌های آمریکا قرار گرفت ترامپ بود که استراتژی او بسیار خطرناک محسوب می شود و امروز نیروهای مسلح ما باید بدانند که در مقطع حساس تاریخی قرار داریم و هرچه بیشتر نسبت به‌نظام وفادارتر و متعهدتر باشیم، موفق‌تر هستیم.

ترامپ به دنبال حذف عناصر قدرت ایران است

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرمانده کل قوا با تاکید بر اینکه ترامپ به دنبال حذف عناصر قدرت ایران است، افزود: این عناصر شامل مواردی چون انسجام ملی، قدرت منطقه‌ای و عمق استراتژیک یعنی نفوذ معنوی ایران از شلمچه و حاجی عمران تا ساحل مدیترانه و ازآنجا تا تنگه باب المندب، قدرت دفاعی ایران شامل ظرفیت‌های دفاعی امکانات موجود و اراده درون نظام و چهار قدرت انرژی شامل نفت و گاز، که هر چهارعنصر امروز هدف گرفته‌شده است.

سعیدی بابیان اینکه تمام مذاکرات و … بازیچه است چراکه آمریکا می‌خواهد سر ما را کلاه بگذارد تا به اهدافش برسد، افزود: در داخل بازهم زمزمه‌هایی در راستای مذاکره با آمریکا شنیده می‌شود اما باید پرسید مذاکره برای چه و با چه کسی؟ آیا می‌توان باکسی که قصد دشمنی دارد مذاکره کرد؟ آیا امروز عربستان که با آمریکا کنار آمد شاهد حل مشکلاتش در درون کشورش است؟

وی با ابراز اینکه فتنه آینده ترکیبی از حرکت‌های داخلی و خارجی است، تصریح کرد: بین فتنه و جنگ رابطه‌ای وجود دارد، فتنه نرم مقدمه فتنه سخت است و هر فتنه سختی مسبوق به فتنه نرم است لذا دراین‌بین محور فتنه آینده تلاقی اهداف مهاجم خارجی با جریان غرب‌گرای معارض داخلی خواهد بود؛ حال در این میان چه باید کرد؟ نمایندگان مجلس نقش بسیار مهمی در افشاگری و مقابله با این فتنه دارند و از همه‌کسانی که تریبون داشته و مسئولیت دارند انتظار می‌رود جدی‌تر و قوی‌تر وارد عرصه شوند.

رئیس عقیدتی سیاسی دفتر فرماندهی کل قوا همچنین ضمن بیان اینکه عده‌ای تصور می کنند که راهی جز مذاکره وجود ندارد لذا باید مراقب بود تا این ضرورت‌های ساختگی ایجاد نشود، تأکید کرد: استقامت ملت، نیروهای انقلابی و مسلح و وفاداری به آرمان‌های انقلابی می‌تواند در تاب آوری انقلاب موثر باشد، هنر مردان قوی این است که بحران را مدیریت کنند و به عنوان ضرورت اصلی با مشارکت حداکثری در ۲۲بهمن امسال حضور یابند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۴۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن

منبع: نیویورک‌تایمز 
تاریخ انتشار: 10 مارس 2024 
نویسنده: ازرا کلاین 
مترجم: لیلا احمدی  
 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖  
دربارۀ نویسنده:   
"ازرا کلاین" روزنامه‌نگارِ دموکرات، مفسر سیاسیِ تراز اول و ستون‌نویسِ "نیویورک‌تایمز" است. او پیش از این ستون‌نویس و سردبیر "واشنگتن‌پست" و سردبیر نشریۀ آمریکاییِ "وُکس" بود. کلاین، مجری و میزبان"نمایش ازرا کلاین" است و «چرا ما قطبی هستیم؟» از تألیفات او است. 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖   
 
عصر ایران/ ترجمه: اگر جو بایدنی که هفتۀ قبل در نشستِ "وضعیت اتحادیه" در مقابل رسانه‌ها ظاهر شد، همان جو بایدنی باشد که می‌خواهد در ادامۀ مبارزات انتخاباتی‌اش به میدان بیاید، شر تحلیل‌گرانِ بی‌مایه و تخریب‌گر، کم می‌شود. بایدن امیدوار و مصمم است که این راه را ادامه دهد.
 
  اما این تنها راهی نیست که امیدواریم  بایدن ادامه دهد. تاکنون تلاش تیمِ او در مقابله با "تهدیدات ترامپ به ساحت دموکراسی"، عالی و کوبنده‌ بوده، اما به دفاع از جایگاه و عملکرد بایدن نپرداخته و حاکی از مشکل عجیبی است که دموکرات‌ها با آن مواجهند. بایدن تقریباً با هر متر و معیاری، اقتصادی قدرتمند - به‌مراتب قدرتمندتر از بسیاری از همتایان – را اداره می‌کند.
 
 همان‌طور که "نوآ اسمیت" –تحلیل‌گر اقتصادی بِنام- می‌گوید: "اقتصاد بایدن بسیار بهتر از "صبح در آمریکا"ی رونالد ریگان - تبلیغات تلویزیونی کمپین سیاسی و بخشی از مبارزات انتخاباتیِ رونالد ریگان، نامزد حزب جمهوری‌خواه در سال 1984 که تصاویر مونتاژشده‌ای از زندگی آمریکایی‌ها را نشان می‌داد و روایتی آرام و خوش‌بینانه حاکی از بهبود اقتصاد ایالات متحده از سال 1980 داشت- عمل کرده است و به نظر می‌رسد به بیکاری و تورم کمتر، نرخ بهرۀ پایین‌تر و بازدهیِ بهترِ بازار سهام منجر شده است. 

  اما آمریکایی‌ها برداشت دیگری دارند. جدیدترین "نظرسنجی تایمز/ سینا" نشان داده 74 درصد از رأی‌دهندگان، اقتصاد را "ضعیف" یا در بهترین حالت، "عادلانه" ارزیابی می‌کنند. رأی‌دهندگان با اختلاف 15 امتیاز گفته‌اند سیاست‌های ترامپ شخصا به آن‌ها کمک کرده است و با اختلاف 25 امتیاز اعلام کرده‌اند سیاست‌های بایدن زیان‌بار است. 

  به نظر می‌رسد رأی‌دهندگان، پایان سال سوم ترامپ یعنی زمانی که اقتصاد، قوی‌بنیه و نیرومند بود را در خاطر دارند و مصایبِ سال چهارم او را از یاد برده‌اند، ترامپ در آن مقطع در قبال بحران کرونا و آشفتگی اقتصادی نتوانست کاری از پیش ببرد. 

 در نوامبر 2020، نرخ بیکاری به 6.7 درصد رسید و ترامپ جشن کاخ سفید را به رخدادی فوق‌العاده مبدل کرد. جمهوری‌خواهانی که می‌گویند: "آمریکایی‌ها باید از خودشان بپرسند آیا وضعیتشان بهتر از چهار سال پیش است؟" باید حواسشان به آرزوهایشان باشد. 

 بایدن البته در شرایط سختی قرار گرفته است. قطعاً خواست او این نیست که بار دیگر در انتخابات نامزد شود تا به رأی‌دهندگان بگوید اشتباه می‌کنند و وضعیت اقتصادی عالی است؛ ازطرفی نمی‌تواند مجدداً در انتخابات شرکت کند و به رأی‌دهندگان بگوید حق با آن‌هاست و اوضاع اقتصادی نامساعد است. بایدن دقیقاً نمی‌داند در مورد کارنامۀ خود چه بگوید و پنجشنبه‌شب دریافت حرف‌زدن دراین‌باره بسیار دشوار است. 

  بایدن گفت: «مصمم شده‌ام مردم را از یکی از سخت‌ترین بزنگاه‌های تاریخ کشور عبور دهم. آمریکایی‌ها در شهرهای کوچک و بزرگ از داستان "بازگرداندن آمریکا" که شعار انتخاباتی بایدن است، حرف می‌زنند؛ داستانی که هرگز تبیین نشده است.» 

  بایدن با  تأکید بر شعار " بازگرداندن آمریکا" همزمان به دو نکته اشاره دارد: نخست آن‌که به رأی‌دهندگان یادآوری می‌کند چیزی وجود دارد که آمریکا باید از آن برگردد و به پیامدهای بحران همه‌گیری و مدیریت وحشیانه و بی‌قاعدۀ ترامپ اشاره دارد؛ وضعیتی که به بایدن اجازه می‌دهد بدون اعلام پیروزی به پیشرفت اشاره کند و حاکی از این است که اتفاقات خوبی قرار است بیفتد و دوم آن‌که راهبرد تیم بایدن برای دورۀ دوم ریاست‌جمهوری را تبیین می‌کند. 
 در هفته‌های نزدیک به سخنرانی که در خصوص وضعیت اتحادیه با مقامات دولتی صحبت می‌کردم، بسیاری از مقامات می‌گفتند اولویت اصلیِ دورۀ دوم، به ثمر رساندنِ دستاوردهای قانون‌گذاریِ دورۀ اول است.

 باید توجه داشت که کارنامۀ بایدن همیشه عینی و ملموس است. قوانین قابل‌توجه او نظیر "قانون سرمایه‌گذاری در زیرساخت و مشاغل"، "قانون کاهش تورم" و "قانون چیپس و علم" همگی به روی کار آوردنِ مقولات واقعی در دنیای واقعی پرداخته‌اند. او رهبر اصلاحاتی عینی و اصولی، تدریجی و زمان‌بر است که البته در برخی موارد هنوز تحقق نیافته است.

  چراکه باد کندتر از آنچه طراحانِ قانون کاهش تورم انتظار داشتند، وزیده و خطوط انتقال جدید با شتابی نزدیک به شتاب مقرر در نیل به اهداف کربن‌زداییِ دولت احداث نشده‌اند. طبق گزارش تحلیلیِ "گروه رودیوم و مرکز انرژی و محیط زیست موسوم به "ام‌آی‌تی"، "مهم‌ترین موانع تحققِ چشم‌انداز سیاستیِ 2030، از قبیل مشکلاتِ مکان‌یابی، مجوز تأخیر، کانال‌های اتصال به شبکه و چالش‌های زنجیرۀ تأمین". ماهیت غیرهزینه‌ای دارند.  


 کارخانه‌های نیمه‌رسانای پیشرفته‌ای که برنامۀ چیپس در پی ایجاد آن‌ها است، با افزایش هزینه‌ها و تأخیر در ساخت‌و‌ساز مواجهند و تلاش‌های دولت برای متقاعدکردن کنگره در معاف‌سازیِ کارخانه‌های آینده از بررسی‌های زیست‌محیطی، ناکام مانده است. 


 بخشی از اقتصاد هنوز مردم را خشمگین می‌کند و بی‌شک از زمانِ روی کار آمدن بایدن تغییر نکرده است. "قیمت‌ها" نگران‌کننده هستند و بایدن، سیاست‌های مشخصی برای کاهش قیمت‌ها درنظر گرفته است؛ سیاست‌هایی مثل اعتبار موقتِ مالیاتی برای تسهیل وام مسکن آمریکایی‌ها با کاهش نرخ بهره، حذف هزینه‌های بیمه در وام مسکن با پشتوانۀ فدرال و گسترش "مدیکر" برای کاهش قیمت دارو. 

  شاید بایدن می‌توانست پا فراتر بگذارد و با شتاب بیشتری کار را پیش ببرد. "تایلر کاوئن " - اقتصاددان و ستون‌نویس بلومبرگ- درست می‌گوید. ضعف برنامۀ اقتصادی بایدن این بوده که «هزینه‌های زیاد و مقررات‌زداییِ اندکی دارد». حتی اگر بایدن پیروز شود، به احتمال زیاد در سال 2025 با مجلس سنای جمهوری‌خواه مواجه خواهد شد و استفاده از بودجه دشوار خواهد شد. بودجه با روش فعلی، به سرعت به پایان می‌رسد؛ مگرآنکه تشریفاتِ دخیل در ساخت خانه‌ها، جاده‌ها، کارخانه‌ها و زیرساخت‌های انرژی را کاهش دهیم که مستلزم دستور کارِ مقررات‌زدایی است و می‌تواند جدال سختی در بخش‌هایی از ائتلاف دموکرات به راه بیندازد و شاید در قالب توافق با جمهوری‌خواهان میسر شود. 

  بایدن مدام از "تهدید ترامپ برای دموکراسی" حرف می‌زند و این موضوع، انگیزۀ او برای حضور در انتخابات است؛ اما رئیس‌جمهور کنونی اوست، نه ترامپ. بایدن چارچوب ساده‌ای برای بیانِ داستان ریاست‌جمهوری خود ندارد، چارچوبی که بین دستاوردها و آرمان‌های تحقق‌نیافته‌‌اش توازن برقرار کند و رأی‌دهندگان را به یاد برنامه‌ریزی‌های مدیریتی و چشم‌اندازهای دقیقش بیندازد. 


  او روز پنج شنبه از: «تبدیل عقب‌نشینی به بازگردانی» سخن گفت و تصریح کرد:"این کاری است که آمریکا در پیش خواهد گرفت."؛ پیامی روشن با شعار "بازگردانیِ آمریکا" و ارزش افزودۀ صحت و صداقت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مسیر پیروزی ترامپ در انتخابات آبان

دیگر خبرها

  • ایران به دنبال خرید بمب اتم بود؟
  • روایت ناطق نوری از دیدار با رئیس جمهور اوکراین؛ ایران به دنبال خرید بمب اتم بود؟
  • «بازگرداندن آمریکا» به سبک بایدن
  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • ظریف: روسیه، ایران را فدای آمریکا می‌کند
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • احداث سد بختیاری در مرحله تامین مالی قرار داد
  • قدرت نمایی ایران مقابل آمریکا با این موشک هایپرسونیک /قاتل سامانه‌های پدافندی دشمنان را بشناسید+جزئیات
  • جنگ غزه، تداوم ناکامی‌های بی بی 
  • افشای دیدار ضدبرجامی جان کری و سعودالفیصل در داخل هواپیما به روایت روحانی /چه کسانی ترامپ را برای خروج از برجام تشویق کردند؟