Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی انتظامی بر لزوم الصاق پیوست‌های اطلاعاتی در اجرای مأموریت‌های مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد و گفت: شناسایی و دستگیری سرشبکه‌ها و باندهای اصلی تولید و توزیع مواد مخدر و پاک سازی محیط های آلوده از اولویت های اساسی ناجا است.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در همایش تخصصی معاونان ستادی، روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر استان ها و معاونان عملیات فرماندهی مرزبانی سراسر کشور با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی بنیانگذار انقلاب اسلامی امام راحل و ارواح طیبه شهدای اسلام، انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، شهیدان عرصه نظم و امنیت، مدافعان حریم و حرم درود و رحمت می فرستیم و آرزوی طول عمر توأم با سلامتی و صحت برای فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این نشست تخصصی به ویژه سردار "محمد مسعود زاهدیان"؛ رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا افزود: امید است دستاوردهای این همایش باعث پیشرفت و سرعت در مأموریت ها شود.

ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به برگزاری جلسات کاهش آسیب‌های اجتماعی با حضور سران قوا و مسئولان دستگاه‌های مختلف محضر مقام معظم رهبری، بیان کرد: معظم له بر لزوم تمرکز برای پنج آسیب اجتماعی تأکید ویژه‌ای داشتند که معضل اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر نیز یکی از این پنج آسیب مطرح شده بود.

وی با اشاره به آثار و تبعات زیان بار مواد مخدر گفت: بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در همسایگی کشور ما است و این موضوع باعث شده تا همواره با آسیب‌ها و معضلات مواد مخدر درگیر باشیم، جمهوری اسلامی ایران پرچمدار و نیروی انتظامی نیز در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است.

سردار اشتری با اشاره به مبارزه قاطع و محکم جمهوری اسلامی ایران با مواد مخدر عنوان کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون در راه مقابله با ورود مواد مخدر به کشور بیش از 4 هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی شده است.

وی در ادامه با تشریح عملکرد پلیس برای مقابله با مواد مخدر افزود: از ابتدای سال تاکنون، بیش از 588 تن انواع موادمخدر توسط پلیس کشف شده است که تریاک در صدر این کشفیات می باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توسل بر اندیشه، برنامه ریزی، اشراف اطلاعاتی و تجهیزات به روز می توان روند پیشگیری و مقابله با مواد مخدر را سرعت داد و تقویت کرد، البته در کنار این مولفه ها باید با تکیه بر ابتکار عمل و نوآوری نیز به صورت جدی تری با ورود مواد مخدر به کشور مبارزه کرد.

 لزوم بهره مندی از دیپلماسی بین المللی

سردار اشتری تأکید کرد: با بهره مندی از قدرت دیپلماسی بین المللی نیز می توان برای پیشگیری و جلوگیری از ورود مواد مخدر از کشورهای مبدأ به کشور بهره برد و در واقع باید در حوزه بین المللی و داخلی، سهم و نقش دستگاه ها و نهادهای مسئول مشخص و مطالبه گردد.

وی با تأکید بر اینکه همه نهادهای متولی در مبارزه با مواد مخدر باید سهم و نقش خود را به خوبی ایفا کنند، تصریح کرد: اتخاذ رویکردهایی که دارای کمترین هزینه و بیشترین اثرگذاری باشد نیز در این مسیر باید مورد توجه قرار گیرد و به سمتی برویم که از تکنولوژی روز و تجهیزات نوین بهره کافی برده تا کمترین خسارات به ویژه از نظر نیروی انسانی به سازمان تحمیل شود.

سردار اشتری تأکید کرد: متأسفانه شاهدیم که بار کم کاری و کج کارکردی برخی سازمان ها به نیروی انتظامی تحمیل می شود.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به گزارش سردار "زاهدیان" در بهره مندی از تجهیزات پهپادی برای مقابله با مواد مخدر تأکید کرد: الصاق پیوست های اطلاعاتی در اجرای مأموریت های مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت انکارپذیر است و بدون اشراف اطلاعاتی نمی توان در این عرصه به نقطه ایده آل رسید.

سردار اشتری با تأکید بر ضرورت تمرکز بر روی باندها و شبکه های اصلی تولید و توزیع مواد مخدر تصریح کرد: به هیچ وجه به قاچاقچیان کلان و خرده فروشان مواد افیونی و مخدر اجازه جولان نمی دهیم و پاک سازی محیط‌های آلوده از مواد مخدر از اولویت‌های پلیس می باشد.

وی افزود: جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر به عنوان یکی از برنامه های پلیس است که به صورت جدی دنبال و اجرایی می شود، به طوری که امسال پلیس در پایتخت و مناطقی چون شوش و هرندی این گروه از افراد پرخطر و معتاد را جمع آوری و به مراکز نگهداری تحویل داد.

فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم اشراف اطلاعاتی بر فضای مجازی تأکید و بیان کرد: امروز شاهدیم که قاچاقچیان مواد مخدر از بسترهای سایبری و مجازی برای توزیع و فروش بهره می برند که همه این تحرکات در رصد پلیس می باشد اما باید از همه ظرفیت های موجود در مبارزه با مواد مخدر در این حوزه نیز بهره کافی و وافی ببریم.

سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: لازم است  از شیوه های عملیات روانی نیز برای ارتقاء آگاهی عمومی و معرفی آسیب های مواد مخدر به جامعه بهره ببریم و پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با همکاری معاونت اجتماعی ناجا می‌توانند در این حوزه اقدامات اجتماعی، فرهنگی و هنری موثری را انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به شرفیابی جمعی از فرماندهان و روسای پلیس های تخصصی محضر مقام معظم رهبری تصریح کرد: فرماندهی معظم کل قوا از عملکرد نیروی انتظامی اظهار رضایت کردند،  این رضایت مندی را به همه خانواده  پلیس تبریک می گویم همه ما باید برای حفظ و ارتقاء این سرمایه بزرگ تلاش کنیم و افتخار سربازی معظم له را قدر بدانیم و تدابیر مقام معظم رهبری را ملاک عمل قرار می دهیم.

سردار اشتری با بیان اینکه از زحمات تک تک فرماندهان، افسران، درجه داران و سربازان ناجا قدردانی می کنم، افزود: بنده بر تلاش های آحاد فرماندهان و کارکنان واقف هستم و هر کجا که لازم باشد از این زحمات دفاع می کنم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای بهبود و ارتقاء وضعیت معیشتی کارکنان خاطرنشان کرد: بنده و هیئت رئیسه ناجا به جد دغدغه بهبود وضعیت معیشتی کارکنان را داریم و اقداماتمان را در این راستا ادامه می دهیم، البته باید از حمایت های سرلشکر "باقری"؛ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز تشکر کنم، چرا که ایشان همواره یکی از حامیان نیروی انتظامی هستند.

فرمانده نیروی انتظامی در تشریح برخی از اقدامات برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان ناجا یادآور شد: "نهضت تأمین مسکن کارکنان " در سال آینده کلید می خورد و این مهم ، یکی از پروژه های بهبود وضعیت معیشتی کارکنان است.

سردار اشتری بر لزوم برخورد پدرانه و دلسوزانه فرماندهان با نیروهای زیرمجموعه تأکید و تصریح کرد: با توجه به دغدغه های کارکنان و تزریق روحیه دهی، می توان در اجرای بهتر مأموریت ها، موفق بود.

وی افزود: در آستانه چهلمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و خوشبختانه این انقلاب پرنشاط و باشکوه مسیر موفقیت ها را طی می کند، باید این سرمایه مهم را قدر بدانیم و شکر نعمت کنیم.

بر اساس گزارش سایت پلیس، فرمانده ناجا در پایان گفت: ان شاء الله بتوانیم سرباز خوبی برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) باشیم و فرصت و توفیق خدمتگزاری را قدر بدانیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرمانده ناجا مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: مخدر تریاک همچنان رتبه نخست در کشفیات را دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار ایرج کاکاوند درباره اجرای طرح «آرامش در شهر» اظهار داشت: همکاران ما در انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول در مبارزه با مواد مخدر، همراهی، همدلی و اقدامات بسیار خوبی را در جمع آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در سطح کشور داشتند؛ چراکه اولین دغدغه مردم در حوزه مبارزه با مواد مخدر بحث حضور معتادان متجاهر در معابر، میادین، بوستان‌ها و محلات شهر‌ها بوده و در این راستا سردار فرمانده کل انتظامی قولی را به مردم دادند و صراحتا به مردم اعلام کردند که در این حوزه از ما مطالبه گری کنید؛ بنابراین برنامه ریزی مستمر و هدفمندی برای جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر آغاز شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا ادامه داد: قرارگاه مقابله با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در پلیس راه اندازی شد؛ این قرارگاه وظیفه هدایت ستادی، اطلاعاتی و عملیاتی استان‌ها را در این ماموریت، عهده دار بود، البته یکی از اقدامات در این قرارگاه، بحث ایجاد ظرفیت توسط سایر دستگاه‌ها به منظور نگهداری معتادان متجاهر بود و خوشبختانه در این حوزه اتفاقات بسیار خوبی افتاد.

سردار کاکاوند یادآور شد: در سطح کشور ظرفیت محل‌های نگهداری معتادان متجاهر افزایش یافت و هم افزایی و همدلی در این حوزه میان دستگاه‌های متولی صورت گرفت و تقویت شد؛ راه اندازی قرارگاه مقابله با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در پلیس، دستاورد‌های خوبی را برای مردم و جامعه در پی داشت.

وی عنوان کرد: ما در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ و در راستای تشدید برخوردها، اجرای طرح سراسری آرامش در شهر را به منظور جمع آوری هدفمند‌تر و تشدید دستگیری خرده فروشان متناسب با جغرافیا، جرم و نقاط آلوده به حضور معتادان متجاهر را دنبال کردیم.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: اولین مرحله از اجرای طرح آرامش در شهر همزمان با هفته فراجا در سال گذشته آغاز شد و اجرای این طرح ماهانه به صورت مستمر در کشور دنبال شد و از همه قابلیت‌های انتظامی و اطلاعاتی استفاده شد تا با استمرار اجرای این طرح، رضایت مندی مردم را جلب کنیم و افزایش دهیم. (۶ مرحله از طرح " آرامش در شهر" در کشور اجرا و عملیاتی شد.)

تمرکز بر پاکسازی پاتوق‌ها و نقاط آلوده به توزیع و مصرف مواد مخدر

سردار کاکاوند در تشریح توفیقات حاصل از اجرای این طرح بیان کرد: با تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه روزی پلیس توفیقات خوبی حاصل شده است؛ افزایش ۳۵ درصدی دستگیری خرده فروشان و افزایش ۱۰۰ درصدی جمع آوری معتادان متجاهر در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از جمله این توفیقات است؛ اما آنچه در این فرایند یک دستاورد مهم تلقی می‌شود " رضایت " مردمی است که با شاخص‌های گوناگون قابل سنجش و ارزیابی است.

وی یادآور شد: پلیس وظیفه جمع آوری معتادان متجاهر را عهده دار است، اما آنچه که ما به عنوان متولی امر در راستای پاسخگویی به دغدغه مردم و تحقق وعده فرمانده کل انتظامی بایستی دنبال کنیم، هم افزایی سایر دستگاه‌ها درباره هدفمند کردن جمع آوری معتادان و افزایش بازه زمانی نگهداری این معتادان به منظور تکمیل چرخه بهبود بود، که این اتفاق صورت گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: جلسات متعددی را با دستگاه‌های متولی در این امر برگزار کردیم؛ موضوعات و دغدغه‌ها مطرح شد و امروز شاهدیم که همه دستگاه‌های مسئول در این حوزه، پای کار هستند؛ جا دارد از این همکاری‌ها بویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری که بستر این هم افزایی و همکاری را ایجاد و تقویت کردند، تشکر کنم؛ انصافا پشتیبانی خوبی از سازمان‌های مسئول در مبارزه با مواد مخدر داشتند به طوری که دغدغه مردم در این حوزه کمتر شده است؛ مطابق رصد و ارزیابی‌های صورت گرفته به منظور بررسی اثربخشی اقدامات، باید گفت شاهد کاهش ۱۵ درصدی تماس‌های مردمی با ۱۱۰ در اعتراض به وجود معتادان متجاهر و جولان خرده فروشان مواد مخدر (کاهش تماس‌های مردمی با ۱۱۰ درباره جرایم مرتبط با مواد مخدر) در طول ۱۲ ماه سال گذشته بودیم.

وی ادامه داد: از طرفی، پیگیری برای ایجاد ظرفیت محل نگهداری معتادان متجاهر از سایر دستگاه‌ها منجر به افزایش بیش از ۲۰ هزار نفر (ظرفیت) در سال ۱۴۰۲ شده است، البته این ظرفیت‌ها در حال افزایش و طی روند تدریجی در تکمیل است.

انهدام باند‌های مواد مخدر

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در بخش دیگری از سخنان، از کشف بیش از ۵۸۰ تن انواع مواد مخدر در طول سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تریاک در صدر این کشفیات است؛ اما در این میان، شاهد افزایش ۲۰ درصدی کشفیات مواد مخدر صنعتی از نوع " شیشه " هستیم؛ از طرفی ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر پلیس در شرق و حاشیه شرق کشور صورت گرفته است.

سردار کاکاوند خاطرنشان کرد: در سال گذشته یکهزار و ۶۸۰ باند توزیع مواد مخدر متلاشی شد که به نسبت سال قبلش افزایش ۱۳ درصدی ضربه به باند‌های توزیع مواد مخدر را داشتیم؛ بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان ضربه به بنیان‌های مالی این باند‌ها وارد شده است.

اینها، تنها بخشی از اقدامات "جهان شمول" پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجاست؛ پلیسی که برای مبارزه بی امان با قاچاقچیان مواد مخدر، با اولویت تمرکز بر عدم ورود مخدر به کشور شب و روز نمی‌شناسد، با مروری بر عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر، به روشنی می‌توان دریافت که در موضوع جمع آوری، ساماندهی معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر در کنار شناسایی و دستگیری عناصر اصلی باند‌های توزیع مواد مخدر به عنوان یکی از مطالبه‌های جدی مردم از پلیس، تمرکز ویژه‌ای صورت گرفته به طوری که آثار این اقدامات را به وضوح می‌توان در سیمای شهر‌ها مشاهده کرد.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • قاچاق دختران به بهانه مسابقه / دستگیری ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی پرونده سایه
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه
  • کشف حدود ۸۸ کیلوگرم تریاک با طعم هندوانه در قم
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر
  • ۴۷ خرده‌فروش و قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۰ کیلوگرم حشیش در شیراز
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • کشف ۵۶ کیلو حشیش از یک‌ منزل