Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-03-28@20:54:33 GMT

کاهش صادرات قیر ارتباطی با بورس ندارد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۵۰۹۵

کاهش صادرات قیر ارتباطی با بورس ندارد

در شرایطی دیروز خبر ارسال نامه وزیر کار به وزیر نفت مبنی بر تعلیق الزام عرضه محصولات قیر در بورس کالا منتشر شد که رییس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی می‌گوید مخالف خروج معاملات قیر از بورس است و کاهش صادرات قیر هیچ ارتباطی با این بورس ندارد.

عباسعلی اسلامی رییس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی گفت: بورس کالا به شفافیت معاملات محصولات و فرآورده‌های تولیدی در صنعت فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی کمک شایانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هیات مدیره اتحادیه هم با یکدیگر اتفاق نظر دارند و معتقدند محصولات تولیدی صنعت باید در بورس کالا عرضه شود.

رییس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی افزود: اگر بورس کالا با داشتن اختیارات لازم و بر اساس رسالت خود و البته بدون دخالت برخی نهادها، کشف قیمت کالاها را انجام دهد، شفافیت قیمتی و فضای رقابتی در معاملات به حداکثر می‌رسد که این اتفاق به صلاح اقتصاد بوده و همه اطلاعات به صورتی شفاف در اختیار مردم قرار می‌ گیرد.

وی با تاکید بر اینکه معاملات در بورس با ساختار مبتنی بر عرضه و تقاضا موجب جلوگیری از بروز رفتارهای دلالی و سفته‌بازی می‌شود، گفت: مسلم به نظر می‌ رسد که عرضه محصولات تولیدی در بورس کالا در جلوگیری از دلال‌بازی کمک بسیار زیادی می کند تا حدی که می‌توانیم ادعا کنیم که دلالی را در اقتصاد کشور از بین می‌برد و مصرف‌کننده این امکان را دارد که به صورت مستقیم از تولید کننده خرید کند.

به گفته رییس اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی، نمی‌توان منکر ارزشمند بودن بورس کالا در ایجاد شفافیت در اقتصاد کشور شد.

اسلامی ادامه داد: بایستی محصولات تولیدی به صورت شفاف در بورس عرضه شود و فروشنده محصول خود را فروخته و خریدار هم کالای موردنظر خود را از بورس خریداری کند که البته با نظارت بورس و تضمین خرید به فروشنده و تضمین فروش به خریدار، دو طرف معامله از انجام معامله و دریافت پول و کالای موردنظر خود اطمینان دارند.

وی در خصوص عدم تمایل برخی تولیدکنندگان در مقابل عرضه محصولات در بورس کالا به بهانه کاهش صادرات گفت: جلوگیری از صادرات یا پایین آمدن رقم صادرات قیر مربوط به بورس نیست؛ بلکه علت های دیگری دارد که باید بررسی کرد.

وی در خصوص مطرح شدن موضوع مخالفت برخی صادرکنندگان با بازگشت ارز به سامانه نیما و مشکل ساز شدن شفافیت بورس کالا در این زمینه، گفت: با توجه به اینکه اطلاعات صادرات در گمرک به مراتب وسیع تر از بورس کالا است، این موضوع نیز نمی تواند خیلی مورد بحث باشد. به هر حال مقصر جلوه دادن بورس کالا در زمینه کاهش صادرات قیر منطقی نیست و باید عوامل اصلی آن بررسی شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بورس صادرات نفت قیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۵۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۶۴ میلیون دلار کالا از چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری، گفت: در سال گذشته ۱۶۴ میلیون دلار صادرات کالا از این استان صورت گرفت. - اخبار استانها -

فضل‌الله رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت:  امسال هدف صادرات کالاها از استان به خارج از کشور 404 میلیون دلار تعیین شده است که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و به همت تولیدکنندگان و بازرگانان محقق خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری  افزود: سال گذشته هدف صادراتی استان 110 میلیون دلار بود که خوشبختانه 164 میلیون دلار صادرات کالا محقق شد.

وی با اشاره به ارتقای 30 درصدی هدف صادراتی در سال جدید، تصریح کرد: کاشی و سرامیک، لوازم خانگی، شیر خشک، اوره و آمونیاک، بادام، خوراک آبزیان، موکت، خوراک ماهی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، سیلندر گاز و غیره از عمده‌ترین کالاها برای صادرات از استان چهارمحال و بختیاری به دیگر کشورها است.

رحمتی خاطرنشان کرد: عراق، ترکیه، هند، افغانستان، سوریه، پاکستان، ارمنستان، آذربایجان، لبنان، گرجستان و غیره از جمله کشورهایی هستند که عمده‌ترین صادرات استان به آن‌ها است.

انتهای پیام/7540/  

دیگر خبرها

  • خاندوزی: دولت تخفیف‌های بیشتر مالیاتی برای حمایت از تولید در نظر گرفته است +فیلم
  • مصوبه جدید دولت برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان
  • خاندوزی: دولت تخفیف‌های بیشتر مالیاتی برای حمایت از تولید در نظر گرفته است
  • عوارض صادرات خام و نیمه‌خام همانند سال قبل است
  • حمایت از تولید، نیازمند تخفیف‌های بیشتر در حوزه مالیاتی است
  • خبر خوب وزیر اقتصاد برای صادرکنندگان
  • خاندوزی: عوارض صادرات خام و نیمه‌خام همانند سال قبل است
  • مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات
  • صادرات ۱۶۴ میلیون دلار کالا از چهارمحال و بختیاری
  • اولین گواهی صرفه‌جویی، بهار در بورس عرضه می‌شود