Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: کیسه خون در زباله‌های شهرداری دیده می‌شود که باید در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود و قابل توجه است که کل استان مرکزی روزانه ۶ تن پسماند عفونی تولید می‌کند. ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، رضا میرزایی ظهر امروز در جلسه مدیریت پسماند استان مرکزی با اشاره به ضرورت دفن صحیح پسماندها اظهار داشت: محیط زیست قربانی توسعه شده و در زمینه پسماند نخاله‌های ساختمانی، عفونی و غیره باید نظارت‌هایی به صورت مستمر انجام شود، حاشیه خیابان‌ها و جاده‌ها پاکسازی می‌شود، در این زمینه باید فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی انجام شود، اما متاسفانه کلیاتی که باید داشته باشیم اکنون نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تنها سازمانی که براساس اصل 50 قانون اساسی وظیفه حفظ منابع طبیعی برای نسل آینده را دارد محیط زیست است و با توجه به کارهایی که در دهه‌های اخیر در زمینه پسماند انجام شده شرمنده نسل آینده هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد:‌ پسماندهای عفونی به زیبایی شهر آسیب می‌رسانند و با توجه به ظرفیت شکافت هسته‌ای و پیشرفت‌های تکنولوژی که شاهد آن هستیم اما در نقل و انتقال پسماندها مشکل وجود دارد، ایستگاه پردازش مستقر می‌شود اما دو ماه بعد متوجه عدم استفاده از آن می‌شویم، کیسه خون در زباله‌های شهرداری دیده می‌شود که باید در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود و قابل توجه است که کل استان مرکزی روزانه 6 تن پسماند عفونی دارد.

میرزایی تصریح کرد: کشورهای  آلمان و فرانسه کل پسماندهای خود را برای پردازش به خارج از کشور می‌برند، در مراکز درمانی هم تفکیک‌سازی پسماندهای عفونی و غذایی انجام نمی‌شود که در این زمینه هم آموزش و اطلاع رسانی انجام شده است.

وی عنوان کرد: بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی پسماندها را اتوکلاو می‌کنند اما بعضی از پزشکان این کار را نمی‌کنند که باید به آنها اخطار داده شود، امروز نحوه از بین بردن پسماندها با 20 سال پیش متفاوت شده به طوری که تنها مخلوط کردن آنها با خاک انجام می‌شود و اکنون به درستی سوزانده نمی‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی بیان کرد: اگر پسماندها از مراکز غیر مجاز می‌آید باید دانشگاه علوم پزشکی پاسخگو باشد و اگر از مراکز مجاز می‌آید چرا در سطح شهر رها می‌شود، اکنون مراکز دفن زباله تجمیع شده، زیرساخت‌های موجود کافی نیست.

تخصیص اعتبار برای تهیه طرح جامع مدیریت پسماند استان مرکزی تصویب شداراک| طرح پسماند شهر اراک تهیه و طبق طرح جامع پیش می‌روداراک| طرح جامع مدیریت پسماند استان مرکزی باید بازنگری شود

میرزایی ادامه داد: باید توجه کرد که این موضوع تهدیدی برای بهداشت عمومی و سلامت مردم است به همین سبب باید به آن اهمیت بیشتری داده شود و پسماند اتوکلاو نشده  بیمارستان‌ها را نباید تحویل گرفت.

انتهای پیام/

R41371/P4001/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته بندی نامناسب کالا سبب تولید پسماند می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر سامع پیش از ظهر یکشنبه در نطق میان دستور یکصد و بیست و نهمین جلسه علنی شورا با گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: سپاه با حضور مخلص‌ترین جوانان انقلابی کشور که هم تحصیل کرده بودند و هم اهل عمل و اندیشه تشکیل شد. آنها در این نهضت عظیم که امروز به ثمر نشسته حضور پیدا کردند و در تشکیل و باروری این نهال نقش مؤثری داشتند.

وی افزود: سپاه در دفاع مقدس، سازندگی، فناوری‌های پیشرفته دفاعی، تشکیل دانشکده‌ها و… با توجه به راهبردهای امام و رهبری، فعالیت‌های مؤثری انجام داد و در بخش‌های مختلف نقش مهمی در حفظ کشور و ارزش‌های نظام و سازندگی ایران ایفا کرد و امیدواریم برکات این نهاد عظیم همواره مشمول کشور و مردم شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت روز زمین پاک و روز کره زمین گفت: مشارکت مردم در نجات زمین در برابر پلاستیک شعار امسال است. در این راستا باید به بخش‌های مختلف نگاه ویژه داشته باشیم از جمله صرفه‌جویی در مصرف برق، کاهش تولید پسماند و تفکیک آن. روزانه در شهر ما حدود ۹۵۰ تن پسماند تولید می‌شود و ضروری است که مردم در کاهش تولید پسماند نقش خود را ایفا کنند.

وی تصریح کرد: بسته بندی نامناسب کالا یکی از مواردی است که سبب تولید پسماند می‌شود. بسته بندی کالا امروز زمینه‌ای برای تبلیغ کالا شده است و مسئولان صمت و اتحادیه‌های مختلف و اتاق اصناف لازم است به این موضوع ورود کنند.

سامع خاطرنشان کرد: بسته بندی کالا برای عرضه صحیح کالاست و اگر بخواهیم برای تبلیغ کالا از این نوع بسته بندی‌ها استفاده کنیم راه را اشتباه رفته‌ایم. زیرا بسته بندی‌ها پیچیده و چند لایه شده و تفکیک و بازیافت را مشکل می‌کند.

وی تصریح کرد: طبق جدولی که سال ۱۳۹۹ قطعی شد تولیدکنندگان کالاها باید سهم دو دهم تا نیم درصدی از ارزش کالا را به خزانه واریز کنند تا عددی که در بودجه پیش بینی شده برای توسعه زیرساخت‌های مدیریت پسماند در اختیار شهرها قرار گیرد که این نیز محقق نشده است و در شهر اصفهان هیچ عددی بابت این موضوع دریافت نکرده‌ایم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از جمله اتفاقات مهمی که در اصفهان رخ داده، راه اندازی دو واحد ۱۰ تن با روش پیرولیز است که مواد پلاستیک را به سوخت تبدیل می‌کند. پروژه تصفیه شیرابه نیز توسط یک شرکت دانش بنیان شروع شده است. همچنین پروژه بازیابی و بازیافت ۲ هزار تن پسماند ساختمانی در روز شروع شده و امیدواریم تا چند ماه آینده به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به کاهش مصرف انرژی برق و استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر گفت: امروز به صورت نمادین برخی چراغ‌های جلسه شورا خاموش شد، هرچند این کارها قطره قطره است اما می‌تواند تبدیل به دریایی از انرژی شود.

سامع اظهار کرد: هر یک از ما اگر یک چراغ، یک قطره آب و یک گرم پسماند را مدیریت کنیم روزگارمان بهتر از این می‌شود اما اگر سیل مصرف و هجوم به منابع طبیعی را ادامه دهیم هر روز وضعیت محیط زیست و زندگی ما بدتر خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم توجه به فضای سبز گفت: پروژه کاشت ۱۱۰ هزار درخت در خیابان‌ها و باغچه‌های طولی شهر که در سال‌های اخیر درخت‌های این اماکن تخریب شده از اسفندماه شروع شده است. از شهردار می‌خواهیم تا آخر اردیبهشت و اوایل خرداد که همچنان فصل کاشت درخت است به عدد ۱۱۰ هزار کاشت درخت برسیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: پالایشگاه همچنان در حال ادامه دادن به طرح‌های توسعه‌ای خود است و در اواسط زمستان باز هم شاهد مازوت سوزی نیروگاه‌ها از جمله نیروگاه شهید منتظری بودیم. بنابراین از جدول فشار به محیط زیست هیچ عددی کم نشده و مطالبات مردمی و رسانه‌ای باید ایجاد شود تا این میزان فشارها کم شود و در پاییز و زمستان این مشکلات زندگی ما را دچار اختلال نکند.

کد خبر 6084170

دیگر خبرها

  • تأکید بر تأسیس هنرستانهای جوار صنعت در آذربایجان‌غربی
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است
  • بانک مرکزی: سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • انجام روزانه ۲ پرواز حج عمره مفرده با ظرفیت ۲۶۰ زائر
  • اعطای ۴۷ گواهی مدیریت سبز به ادارات اصفهان در زمینه مدیریت پسماند
  • بسته بندی نامناسب کالا سبب تولید پسماند می‌شود
  • آلمانی‌ها برای مدیریت پسماند ۸۰میلیون یورو سرمایه‌گذاری کردند