Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در مقایسه با سلول های نوع وحشی، سلول های عروقی تقویت شده برای FOXO3 نه تنها ترمیم و بازسازی عروق را به طور موثری افزایش می دهند،‌ بلکه به صورت کارآمدی در برابر تغییر شکل به سمت تومورزایی نیز مقاومت می کنند. در نتیجه فعال شدن FOXO3 می تواند راهی برای تولید زیست مواد موثرتر و بی خطرتر برای سلول درمانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروتئین FOXO3 یک فاکتور حفاظت شده طی تکامل و مربوط به طول عمر، که به عنوان یک تنظیم کننده مهم به تاخیر انداختن پیری سلولی عملی کند و در برابر استرس های مختلف مقاومت است و هموستازی قلبی عروقی را نیز تقویت می کند. فعال شدن FOXO3 با تغییر شکل سلول ها به سمت بدخیم شدن مقاومت می کند و این امر را از طریق پیش بردن بیان ژن های سرکوب کننده توموری و حفظ ثبات ژنومی انجام می دهد.

پیوند سلول های بدست آمده از طریق تمایز برون تنی به جایگاه های آسیب، بازسازی بافت های آسیب دیده را افزایش می دهد و هموستازی و عملکرد بافت ها و اندام ها را احیا می کند. با این حال، نگرانی های ایمنی مربوط به استفاده از سلول های بنیادی مانند خطر تومورزایی مربوط به ویرایش ژنوم، هنوز هم یک سد بزرگ در برابر کاربرد گسترده این تکنولوژی است.

در این مطالعه جدید، محققین چینی با استفاده از ویرایش ژنوم دو نوکلئوتید را در اگزون 3 ژن FOXO3 در سلول های انسانی جایگزین کردند و این امر فسفریلاسیون و به دنبال آن خارج شدن هسته ای و تخریب FOXO3 را مهار می کند و در نتیجه ترانسلوکاسیون هسته ای پروتئین FOXO3 و بیان ژن های هدف آن را پیش می برد.

سلول های عروقی تقویت شده برای FOXO3 در مقایسه با سلول های عروقی طبیعی خودنوزایی بهبود یافته ای را نشان می دهند و به آسیب اکسیداتیو نیز مقاوم تر هستند. زمانی که این سلول ها به منظور درمان تست شدند توانستند بازسازی عروقی را در مدل موشی آسیب ایسکمی بهبود ببخشند و به تغییر شکل تومورزایی هم در شرایط درون تنی و هم در شرایط برون تنی مقاوم بودند. به نظر می رسد که فعالیت FOXO3 منجر به حفاظت سلول از طریق تنظیم کاهش CSRP1‌می شود.

این یافته ها نشان دهنده کارایی استراتژی های ویرایش ژنومی در تولید گرافت های عروقی انسانی با کیفیت بالا و بی خطر با هدف درمانی است.

انتهای پیام/

169 / 159 سلول عروقی تکنولوژی سلول بنیادی زیست مواد بازسازی بافت ژنوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلول عروقی تکنولوژی سلول بنیادی زیست مواد بازسازی بافت ژنوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|مهرداد لاهوتی

عضو منتخب دور دوازدهم مجلس شورای اسلامی گفت: در برنامه هفتم تاکید شده ۵درصد از رشد ۸درصدی از طریق سرمایه گذاری و مابقی از طریق افزایش بهره وری شکل بگیرد که این مهم تنها با مشارکت مردم قابل تحقق است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  مهرداد لاهوتی  عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مجلس دهم و یازدهم گفت: اگر نگاهی به قانون اساسی داشته باشیم، اقتصاد به سه بخش دولتی، خصوصی و بخش تعاون تقسیم شده است. پیشتر قرار بود که 25درصد اقتصاد در اختیار بخش تعاون باشد اما هم اکنون 80درصد اقتصاد در اختیار دولت و شبه دولتی هاست.

نماینده منتخب در مجلس دوازدهم گفت: در بودجه امسال  سهم بودجه شرکتهای دولتی 3700هزار میلیارد تومان است که عدد بزرگی است. براین اساس باید تلاش شود که سهم 80درصد سبد اقتصاد دولتی کاهش یابد. هر چه از سهم دولت کاسته شود باید به سهم بخش خصوصی و بخش تعاون اضافه شود.

لاهوتی گفت: در برنامه هفتم تاکید شده 5درصد از رشد 8درصدی از طریق سرمایه گذاری و مابقی از طریق افزایش بهره وری شکل بگیرد که این مهم تنها با مشارکت مردم قابل تحقق است.

وی گفت: در سال جاری سهم منابع عمرانی 380همت است که240همت آن ازطریق اوراق و قرض از مردم انجام میشود که رقم قابل قبولی نیست.
سه اصل هدایت، حمایت و نظارت باید جایگزین تصدی گری دولتی شود. به هر ترتیب در پایان سال یک بار دیگر باید وضعیت تحقق شعار سال را بررسی کنیم.

 

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات کالای بی کیفیت به صفر رسیده است
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟|مهرداد لاهوتی
  • کشف سرنخ های جدید برای شناسایی بیماری‌های خودایمنی
  • فناوری نانو به کمک درمان بیماری‌های خودایمنی می‌آید
  • جداسازی پلاسما از خون در عرض نیم ساعت و با دقت بالا
  • کاهش ۳۰ درصدی هزینه خمیرمایه نانوایان/ تامین نان یارانه‌ای با تعداد بالا در ماه رمضان امکان‌پذیر است
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت
  • پیشرفت تکنولوژی هزینه تحقیق را ارزان‌تر می‌کند/ اختصاص بودجه برای بروز رسانی تجهیزات به دانشگاه‌ها
  • بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • گلخانه‌داران و باغداران استان مرکزی هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند