Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیش ازظهر چهارشنبه در مراسمی با حضور مصطفی سالاری استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی «حسن رستم‌زاده» به عنوان فرماندار جدید شهرستان مرزی آستارا معرفی شد.

مشکلات حوزه بهداشت و درمان آستارا ویژه رسیدگی شود

امام جمعه آستارا در این مراسم خدمت به مردم را جز بهترین عبادت‌ها عنوان و اظهارکرد: اخلاص در عمل شرط خدمت رسانی صادقانه به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام کاظم حافظ‌نیا با تقدیر از خدمات یونس رنجکش فرماندار سابق آستارا، گفت: علی رغم اختلاف سلیقه‌های موجود، در زمینه‌های فرهنگی و مذهبی دغدغه مشترکی داشتیم و فعالیت‌ها در این زمینه اثرگذار بود.

وی با تاکید براینکه همواره در راه توسعه شهرستان مرزنشین آستارا به عنوان امام جمعه همراه بوده و سنگ‌انداز نبوده‌ام، افزود: هر شخصی که به پست فرمانداری تکیه می زند باید ضمن رعایت خط قرمزها پاسدار خون شهدا و ارزش‌های انقلاب اسلامی باشد.

امام جمعه آستارا با بیان اینکه مردم شهرستان مرزی آستارا همواره در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و انقلابی زبانزد بوده و در مناسبت‌های مختلف ملی حضور ویژه داشته‌اند، اظهارکرد: نگاه استاندار گیلان به این شهرستان مرزنشین باید ویژه باشد.  

وی با انتقاد ازکمبودهای موجود در حوزه بهداشت و درمان آستارا، گفت: حوزه بهداشت و درمان آستارا ثبات مدیریت ندارد و بیمارستان این شهرستان مرزنشین و گردشگرپذیر با کمبود پزشک متخصص مواجه است.

حافظ نیا خواستار تجهیز بیمارستان آستارا و پای کارآمدن پزشکان متخصص به این بیمارستان بزرگ شد و تصریح کرد: مردم از این کمبودها آسیب دیده اند.

مسئولان فارغ از هر دیدگاه سیاسی به مردم خدمت کنند

نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی در این مراسم باتاکید براینکه مردم از چالش‌های موجود بین مسئولان ناراحت هستند و مسئولان نیز فارغ از هر دیدگاه سیاسی و جناحی باید برای توسعه استان گیلان و شهرستان آستارا تلاش کنند، اظهارکرد: شهرستان آستارا یک شهر حساس و ویژه مرزی است و همانند کل استان گیلان مصائب و مشکلاتش در پوشش سرسبزی آن پنهان شده است.

ولی داداشی با بیان اینکه آستارا به عنوان یک شهرستان تجاری و فعال در زمینه صادرات و واردات از ظرفیت‌های ممتازی برخوردار بوده و وجود یک بسته حمل و نقل ممتاز باید به بحث‌های توسعه‌ای آن توجه ویژه شود، گفت: شهرستان آستارا  در حوزه آب شرب که حق طبیعی مردم منطقه بوده با مشکل مواجه است.

ضرورت بهره‌برداری از ظرفیت‌های ویژه اقتصادی و فرهنگی آستارا

فرماندار جدید آستارا نیز درادامه این مراسم با بیان اینکه مردم این شهرستان به عنوان مرزداران فرهنگی ایران اسلامی همواره زبانزد عام و خاص بوده‌اند، اظهارکرد: شهرستان آستارا کلکسیونی از اقتصاد و فرهنگ است و نباید در این شهرستان پر استعداد مشکل معیشتی و اشتغال داشته باشیم.

حسن رستم‌زاد با تاکید براینکه باید از منابع و پتانسیل‌های آستارا در توسعه اقتصادی استان گیلان و کشور به خوبی بهره برد، افزود: باید به مردم منطقه اعتماد و از ظرفیت آنها استفاده بهینه کرد.

وی تعامل، همگرایی و همکاری برای توسعه شهرستان مرزنشین آستارا را مورد تاکید قرار داد و اظهارکرد: از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در راستای توسعه همه جانبه منطقه استفاده خواهد شد.  

در پایان این مراسم ضمن قدردانی از خدمات ۲۳ ماهه یونس رنجکش فرماندار سابق شهرستان آستارا «حسن رستم‌زاده» به عنوان فرماندار جدید این شهرستان مرزی معرفی شد.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۳۴۴ کیلومتر مربع  مساحت و دو بخش مرکزی و لوندویل، در ۲۰۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده که از شمال به رودخانه مرزی آستارا چای در مرز ایران و جمهوری آذربایجان، از شرق به دریای خزر، از جنوب به شهرستان  تالش و از غرب به استان اردبیل  محدود است.

کد خبر 4521625

منبع: مهر

کلیدواژه: آستارا ولی داداشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌ها به ویژه راه‌ها درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، وزیر کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در فرمانداری شهرستان کنارک گفت: توجه به راه‌های استان به ویژه در جنوب استان برای توسعه سواحل مکران بسیار مفید است، زیرا راه؛ زیربنای توسعه است و باید برای ارتقای راه‌ها و استانداردسازی آنها با سرعت بیشتری حرکت کنیم و مسئله راه‌ها در دستور کار جدی مسئولان باشد.

وحیدی وزیر کشور افزود: مسائل و مشکلات سیل‌زدگان از لحظات اولیه توسط مسئولان به ویژه استاندار و فرمانداران در حال پیگیری است و مشکلات براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد، دولت با تمام قوا در کنار مردم است و از هیچ کوششی برای حل مشکلات مردم دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: در بحث برق، اقدامات لازم در حال انجام است، به زودی تمام مشکلات مردم سیلزده حل می‌شود البته در ابتدا باید آب مصرفی مردم به صورت سالم و بهداشتی تامین شود تا شاهد مشکلات دیگری در این مناطق نباشیم.
وی گفت: اقدامات اساسی برای تامین زیرساخت‌ها و رفع مشکلات مردم انجام شود تا مردم نگرانی در هنگام بارندگی نداشته باشند.
وزیر کشور با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در روستا‌ها زندگی می‌کنند، وباید سرعت بیشتر در اجرای طرح‌های حوزه راه، برق، آب، تلفن، اینترنت و آبخیزداری باشد، تصریح کرد: مشکلات آبگرفتگی خانه‌ها در شهر کنارک نیز باید پیگیری شود و طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری و هدایت آب‌های سطحی به نتیجه برسد تا همیشه در زمان بارندگی مردم با مشکل مواجه نشوند.
وحیدی با اشاره به اینکه که آب پشت سد‌ها برای اشتغال و تولید کاربرد دارد، ادامه داد: گرگرو‌ها (فرسایش خندقی خاک) برخی روستا‌ها را با مشکل جدی تخریب مواجه کرده که امیدواریم با انجام طرح‌های آبخیزداری و مهار آب‌ها بتوانیم گرگرو‌ها را ساماندهی کنیم.

 

استاندار سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه با فعالیت سامانه بارشی در این استان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، گفت: بخش‌های خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن معضلات هستند.
 کرمی بیان کرد: در برخی شهرستان‌های جنوبی این استان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شده است.
وی افزود: به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی از روستاها قطع شده و برخی منازل دچار آبگرفتگی شدند، همچنین اختلالاتی در ارتباطات به وجود آمد که بخش‌های خصوصی و دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن این معضلات هستند.
وی اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی در سیستان و بلوچستان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، همچنین با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفته که باید کمک برای جایگزینی آنها انجام شود‌.
کرمی گفت: برق تعدادی از روستاها به علت وزش شدید باد و باران قطع شده که باید هرچه سریعتر مشکل برطرف شود، پست برق کهیر نیز دچار مشکل شده که تلاش تیم‌ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.
وی تاکید کرد: تامین آب شرب مردم یکی از مهم‌ترین وظایفی است که باید به درستی انجام شود، در این زمینه یکی از اقدامات آبرسانی توزیع آب معدنی در نقاط درگیر سیل است.

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها به ویژه راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • باران بهاری خیابان‌ها چابهار را هم سیلابی کرد
  • اهتمام مدیران برای اتمام طرح‌های نیمه تمام شهرستان آستارا
  • مدیران ناکارآمد مصداق بارز خیانت به نظام و مردم هستند
  • رشد ۱۸۴ درصدی عبور کالا از مرز آستارا
  • افزایش ۱۸۴ درصدی عبور کالا از پایانه مرزی آستارا در سال ۱۴۰۲
  • توسعه شاخصهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در دستور کار
  • فرماندار مشهد: پیگیر کار مردم در میزهای خدمت باشید
  • ۷۹۴ واحد مسکن محرومان گیلان در آستارا به بهره برداری رسید
  • ۵ فوتی و ۱۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در گیلان + عکس