Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@18:19:25 GMT

جزئیات تسهیلات ساخت و خرید مسکن در بافت‌های فرسوده

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۸۸۳۳۹

جزئیات تسهیلات ساخت و خرید مسکن در بافت‌های فرسوده

معاون اداره کل تجهیز منابع مالی، اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری نحوه دریافت تسهیلات ساخت و خرید مسکن در بافت‌های فرسوده را تشریح و گفت:با کدپستی و کد جام از واقع شدن ملک خود در بافت فرسوده آگاهی یابد.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، مجتبی عباسی با اشاره به اینکه برنامه بازآفرینی شهری ایران دارای چند رکن اجرایی است، گفت: یکی از ارکان مهم که بخش اعظمی از این برنامه را در برمی گیرد، نوسازی، بهسازی و مقاوم سازی مسکن است و در این راستا برنامه ریزی شده که تسهیلات ارزان قیمت به سازندگان مسکن ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: رشد قیمت مسکن چرا تدبیر نمی‌شود؟ ارائه خدمات مسکن مهر در تهران به شهرداری واگذار می‌شود *تسهیلات مشارکت مدنی ساخت در کلانشهرها ۵۰ میلیون تومان

وی با اشاره به اینکه بر اساس برنامه بازآفرینی شهری تسهیلات مشارکت مدنی ساخت در کلانشهرها ۵۰ میلیون تومان و در سایر شهرها ۴۰ میلیون تومان بدون نیاز به سپرده گذاری ارائه می شود، گفت: با همراهی دولت نرخ سود این تسهیلات به ۵۰ درصد نرخ سود شواری پول و اعتبار کاهش یافته است.

معاون اداره کل تجهیز منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: تسهیلات مشارکت مدنی ساخت با نرخ سود ۹درصد در دوره مشارکت ۲ تا ۳ ساله ساخت در محدوده های هدف بازآفرینی پرداخت می شود.

وی اظهارکرد: برای استفاده از تسهیلات ساخت مسکن متقاضیان می توانند با مراجعه به سامانه facility.udrc.ir کدپستی و کدجام ثبت شده در سند را وارد کنند و از وقوع ملک خود در بافت فرسوده مطلع شوند.

عباسی ادامه داد: اگر ملک، در بافت فرسوده مورد هدف بازآفرینی قرار گرفته باشد با ورود اطلاعات پروژه و مشخصات مالک در سایت، کارشناسان ادارات راه و شهرسازی در سراسر کشور اطلاعات وارد شده را بررسی و در صورت نبود مشکل و تکمیل مدارک، معرفی نامه ای برای ارائه به بانک عامل صادر می کنند و تسهیلات ساخت مسکن طی ۱۵ روز به متقاضی پرداخت می شود.

* تسهیلات ودیعه اسکان موقت به منظور جا به جایی افراد از مسکن خود در طول دوره ساخت

معاون اداره کل تجهیز منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران، اظهارکرد: همچنین تسهیلات ودیعه اسکان موقت به منظور جا به جایی افراد از مسکن خود در طول دوره ساخت، در کلانشهرها به مبلغ ۲۰ میلیون تومان و در سایر شهرها به مبلغ ۱۵ میلیون تومان با نرخ سود ۹درصد به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: به دلیل افزایش هزینه های تولید در سال اخیر بر اساس توافق با بانک مسکن، مقرر شد تا با استفاده از منابع داخلی بانک سقف دریافت تسهیلات برای انبوه سازان افزایش پیدا کند. بر این اساس سازندگان حرفه ای می توانند در صورت استفاده از تکنولوژی های نوین در شهر تهران علاوه بر دریافت تسهیلات ۵۰ و ۴۰ میلیون تومانی با سود ۹درصد، مجموعاً تا سقف ۱۱۰ میلیون تومان تسهیلات بدون سپرده گذاری دریافت کنند.

به نحوی که مازاد تسهیلات بافت فرسوده تا سقف ۱۱۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۸ درصد و یا مصوبه شورای پول و اعتبار محاسبه می شود.

به گفته وی، همچنین انبوه سازانی که دارای صلاحیت حرفه ای و پروانه انبوه سازی هستند نیز می توانند تا سقف ۹۰ میلیون تومان از این تسهیلات استفاده کنند.سازندگان که در مراکز استانها و شهر های بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و سایر شهر ها فعالیت می‌کنند مبالغ آنها نیز مختلف است که می توانند به بانک مسکن شهر های خود مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر طبق مذاکرات اولیه با بانک مسکن این بانک به ارائه تسهیلات در برنامه ملی بازآفرینی شهری اقدام می‌کند، گفت: البته به دنبال این هستیم تا بانک های دیگر نیز به جریان پرداخت تسهیلات وارد شوند.

عباسی با اشاره به تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم به منظور خرید مسکن اظهارکرد: در این زمینه نیز با کمک دولت توانستیم نرخ سود را برای متقاضیان کاهش دهیم بنابراین افرادی که می‌خواهند در بافت فرسوده ملک بخرند از حمایت دولت برخوردار هستند.

معاون اداره کل تجهیز منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: میزان تسهیلات خرید مسکن صندوق یکم در شهر تهران ۸۰ میلیون، شهرهای بزرگ با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر، ۶۰ میلیون تومان و سایر مناطق شهری ۴۰ میلیون تومان، با نرخ سود ۶ درصد، پرداخت می شود.

وی با اشاره به نحوه دریافت تسهیلات از صندوق پس انداز یکم، بیان کرد: در این روش افراد می توانند با سپرده‌گذاری به مدت حداقل یک سال از تسهیلات این صندوق استفاده کنند و به طور مثال اگر ۱۵ میلیون تومان برای دو سال در این صندوق سپرده‌گذاری کنند می‌توانند در پایان دو سال با دریافت ۶۰ میلیون تومان تسهیلات، نسبت به خریداری ملکی که در این مدت طی برنامه بازآفرینی در حال تولید بوده است، اقدام کنند.

عباسی گفت: تسهیلات برنامه بازآفرینی شهری به منظور ساخت و ساز در محلات هدف بازآفرینی و بافت های فرسوده ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در برنامه بازآفرینی شهری، در کنار تسهیلات ارزان قیمتی که ارائه می شود، کاهش هزینه‌های ساخت برای سازندگان نیز مورد توجه قرار گرفته، افزود: در این راستا مشوق ها، معافیت ها و تسهیلاتی برای افراد مختلف و به خصوص توسعه گران در نظر گرفته شده است.

عباسی ادامه داد: در همین راستا نسبت مالکانه از ۲۵ به ۲۰ درصد برای توسعه گران کاهش داده شده، که این مساله به دریافت ساده تر و سریع تر تسهیلات کمک می‌کند.

معاون اداره کل تجهیز منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: همچنین ۱۰ درصد از کل سرمایه گذاری طرح، به غیر از هزینه‌های ساختمانی برای توسعه گران به عنوان هزینه های قابل قبول تسهیلات در نظر گرفتیم تا تسهیلات زودتر پرداخت شود.

وی با بیان اینکه تسهیلات بافت فرسوده در ۴ مرحله پرداخت می‌شود، گفت: در مرحله اتمام فندانسیون ۱۵ درصد، اتمام سقف ۲۵ درصد، اتمام سفت کاری ۳۵ درصد و اتمام نازک کاری ۲۵ درصد از تسهیلات به سازندگان پرداخت می شود.

معاون اداره کل تجهیز منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: هر ملک فرسوده ای شامل تسهیلات و تخفیفات ساخت نمی شود و حتماً باید این املاک در محدوده بافت فرسوده و مورد هدف برنامه بازآفرینی شهری باشند تا از این تسهیلات استفاده کنند.

وی افزود: به دنبال بانک پذیر کردن املاک فاقد سند هستیم تا صاحبان این املاک نیز بتوانند از تسهیلات ساخت در برنامه بازآفرینی استفاده کنند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز بودجه 98 جام ملت های آسیا مرضیه هاشمی بافت فرسوده قیمت مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند

به گزارش همشهری آنلاین، براساس گفته‌های حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران، حدود ۴۵۰۰هکتار بافت فرسوده در تهران وجود دارد که ۵۲درصد آنها باید نوسازی شود؛ چراکه این بافت‌ها در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه مانند زلزله به‌مثابه بمب عمل می‌کنند و سبب افزایش تخریب‌ها می‌شوند، از این‌رو مدیریت شهری ششم نگاه ویژه‌ای به این بافت‌ها داشته و نوسازی آنها را در اولویت قرار داده است. برای تسریع و تسهیل این فرآیند، تسهیلات و مشوق‌هایی مانند تخفیف عوارض صدور پروانه پیش‌بینی شده است. همین رویکرد و سیاست باعث شد تا بافت‌های فرسوده روی ریل نوسازی قرار بگیرند و آنطور که مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در گفت‌وگو با همشهری عنوان کرده: «در سال گذشته ۵۸۰۰پلاک فرسوده در تهران نوسازی شد.» او در ادامه آخرین اقدامات سال گذشته و برنامه‌های سال جدید را تشریح‌کرد.

رشد ۱۳۸درصدی صدور پروانه

در راستای تحقق حکم ۷۲برنامه ۴ساله چهارم توسعه و تحول شهر تهران مبنی بر نوسازی سالانه ۳درصد پلاک‌ها در بافت‌های فرسوده، سال گذشته ۵هزار و ۵۰۵پلاک در بافت‌های فرسوده مناطقی چون ۱۵، ۱۸و... شناسایی و هدف‌گذاری شد. با همت و پیگیری مدیران شهری مناطق و سازمان نوسازی تا اواسط اسفند ۱۴۰۲، هدف‌گذاری‌ها محقق شد و صدور پروانه در این بافت‌های فرسوده ۱۳۸درصد رشد داشته است.

منطقه ۱۵، رکورددار نوسازی

در منطقه ۱۵، بیشترین پلاک فرسوده را داشتیم که پیگیری‌های رخ داده سبب شد تا این منطقه در فرآیند نوسازی، رکورددار شود. مناطق ۱۸، ۱۷، ۱۴، ۱۳، ۷، ۱۶، ۱۰و ۲۰هم سهم نوسازی سالانه ۳درصد را محقق کردند. منطقه ۱۲با وجود محدودیت‌های میراثی در ۴محله آمار و عملکرد قابل‌قبولی در نوسازی بافت‌های فرسوده داشته است.

تصویب ۷۳طرح موضعی و موضوعی

براساس حکم ۷۲برنامه ۴ساله چهارم توسعه و تحول شهر تهران (احیاء و نوسازی بافت‌های فرسوده) تا پایان سال گذشته ۷۳طرح موضعی (از نظر زمانی و مکانی با محدودیت مواجه بودند.) و موضوعی (احیای برخی از مکان‌های متروک) تهیه و تصویب شد. همچنین امکان‌سنجی و بازنگری شبکه معابر به مساحت ۶۰۰۰هکتار و ۱۲طرح بازآفرینی به مساحت ۳۲۰۰هکتار در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران قرار گرفت و عملیاتی شد.

تحول در ۲هزار هکتار

طرح تحول محدوده جنوب شهر تهران بنا به دستور شهردار تهران در محدوده‌ای به وسعت بیش از ۲۰۰۰هکتار در دستور کار سازمان نوسازی قرار گرفت. با توجه به مشکلات و چالش‌های عمده این محدوده و با هدف خارج کردن محدوده از چرخه فرسودگی و ناکارآمدی، فرآیند تهیه طرح با رویکرد تجدیدحیات و بازساخت شهری و توسعه عادلانه و... توسط مشاور آغاز شده و امیدواریم در نیمه نخست سال شاهد دستاوردهای این طرح باشیم.

اجرایی‌شدن ۱۵۰هزار مسکن استطاعت‌پذیر

برای تعادل‌بخشی به قیمت و تولید مسکن، عملیات احداث بیش از ۱۵۰هزار واحد مسکونی استطاعت‌پذیر با رویکرد نوسازی بافت‌های فرسوده در دستور کار سازمان نوسازی قرار گرفته است. همچنین در دوره جدید مدیریت شهری، بودجه سازمان نوسازی از ۲۰۰میلیارد تومان، امسال به مبلغ ۶هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.


۸ مشوق برای نوسازی خانه‌های فرسوده تخفیفات ویژه عوارض پروانه ساختمانی وام ۴۵۰میلیون‌تومانی دولت تخفیف ۵۰درصدی حق‌الزحمه ناظر سازمان نظام‌مهندسی یک‌طبقه تشویقی به املاک بالای ۱۰۰مترمربع تراکم ۴طبقه به املاک ۵۰تا ۱۰۰مترمربع که امکان تجمیع ندارند ۲طبقه تشویقی درصورتی‌که مساحت کل تجمیع به ۴۰۰متر برسد ساخت پارکینگ‌های محلی برای جای پارک خودرو در بافت‌های فرسوده ارائه رایگان کل مساحت بن‌بست درصورت تجمیع تمامی املاک واقع در کوچه بن‌بست
۵ برنامه مهم در سال ۱۴۰۳

طراحی و اجرای پروژه‌ها و عرصه‌های خدماتی و ساماندهی عرصه‌های عمومی در محدوده طرح‌های موضعی مصوب ده‌ونک، گلابدره، سیمین قلعه، کن و فرحزاد انجام می‌شود.

پروژه‌های بزرگ بازآفرینی مانند پروژه باغ‌راه حضرت فاطمه(س) و نفرآباد هم وارد فاز اجرایی شده‌اند و اکنون به پیشرفت فیزیکی ۵۰درصد رسیده‌اند و قطعا امسال هم کارها با سرعت پیگیری می‌شود.

آیین‌نامه سازمان اجرایی طرح موضعی حیاط تهران (اسلام‌آباد؛ حدفاصل جنوب مجموعه آتی‌ساز تا باغ‌راه فدک در محدوده‌ای به مساحت ۱۱۷هکتار) در شورا تصویب شده است که براساس این طرح، ساماندهی محدوده ۱۱۷هکتاری انجام می‌شود. در ۷هکتار از اراضی متعلق به شهرداری (فضاهای سکونت و پشتیبان سکونت در حدفاصل پل‌مدیریت تا پل‌نیایش) واحدهای مسکونی معوض برای واگذاری به ۵۰۱قطعه ساخته می‌شود و سایر بخش‌ها (شمال پل نیایش تا مجتمع مسکونی آتی‌ساز و جنوب پل مدیریت تا باغ‌راه فدک) هم فضای‌سبز و باز و گردشگری طراحی خواهد شد.

طرح احداث ۱۵۰هزار واحد مسکونی در شهر تهران عملیاتی می‌شود.

عملیات اجرایی پروژه‌های خدماتی و مسکونی مشارکتی محله نفرآباد به اتمام می‌رسد و بهره‌برداری می‌شود.

کد خبر 846543 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بافت‌ فرسوده شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • تشکیل۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • تشکیل ۲ هزار حلقه میانی برای تسریع در نوسازی بافت‌های فرسوده
  • حضور پررنگ مردم برای نوسازی بافت‌های فرسوده همزمان با پرداخت تسهیلات
  • ۱۶ هزار و ۹۶۶ هکتار بافت ناکارآمد در استان خراسان رضوی شناسایی شد
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان