Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@13:03:32 GMT

۱۴ طرح دانشگاه آزاد سوادکوه برای تجاری سازی معرفی شد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۱۲۱۹

۱۴ طرح دانشگاه آزاد سوادکوه برای تجاری سازی معرفی شد

 به گزارش خبرنگار مهر، داریوش خادمی شورمستی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران شهرستان، از برگزاری همایش "دانشگاه آزاد اسلامی در تراز انقلاب اسلامی" در شهرستان سوادکوه در ایام دهه فجر خبر داد و با بیان اینکه یکی از اهداف نظام پس از پیروزی انقلاب اسلامی، توسعه مراکز علمی در مناطق محروم بوده، ایجاد دانشگاه‌های آزاد در شهرستان‌های کوچک همچون سوادکوه را در این راستا دانست و با اشاره به اینکه ۱۸درصد از کل مراکز آموزش عالی کشور مربوط به دانشگاه آزاد است، سهم این دانشگاه را در تولید علم قابل توجه عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از جمله اقدامات برای کاهش وابستگی دانشگاه آزاد به شهریه و امکان ایجاد تخفیف در شهریه‌ها، به ایجاد منابع درآمدی دیگر اشاره کرد و افزود: این واحد دانشگاهی نیز در این راستا اقدام به جایگزینی سوخت فسیلی به انرژی پاک، ایجاد یک مجتمع رفاهی و ارائه طرح‌های تحقیقاتی با محوریت اقتصاد و خاصیت تجاری‌سازی کرده است.

وی با بیان اینکه ۱۴ طرح در حوزه‌های مختلف با خاصیت‌ تجاری‌سازی توسط واحد دانشگاه سوادکوه به استان معرفی و از این میان ۵ طرح به سازمان مرکزی ارسال شد، گفت: در این زمینه دانشگاه سوادکوه رتبه اول را در استان کسب کرده و این درحالی است که بیشتر دانشگاه‌های ارائه‌دهنده طرح تنها یک طرح ارائه کرده بودند.

خادمی با بیان اینکه بیش از ۹۶درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه بومی هستند، یکی از معضلات تمام دانشگاه‌ها در سطح کشور را معضل صندلی خالی برشمرد و علت این امر را کاهش جمعیت و افت دانشجو و تعدد مراکز آموزشی، بویژه در مازندران عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تعداد دانشجوی هر واحد دانشگاهی را باید به نسبت جمعیت شهرستانی که دانشگاه در آن واقع شده است، سنجید، افزود: هرچند در سرشماری‌ها جمعیت شهرستان حدود ۴۳هزار نفر عنوان شده اما آمار واقعی کمتر از این میزان است و با توجه به این امر، جمعیت دانشجوی واحد دانشگاهی سوادکوه هر چند شاید رقم بزرگی نباشد اما به نسبت جمعیت شهرستان آن خوب است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ما مجموعه‌ای جدا از شهر نیستیم و پتانسیل خود را برای همه ارائه کرده‌ایم و انتظار داریم که دیگر مجموعه‌های شهرستان نیز ما را ا زخود بدانند و از ظرفیت ما بهره برند، گفت: به جهاد کشاورزی عنوان کردیم که این کشت در اراضی شیب‌دار توجیه ندارد و ما دین خود را ادا کردیم اما آنها بر اساس اولویت خود اصرار به انجام طرح داشتند.

وی با بیان اینکه هدف ما بیشتر تکنسین‌های متخصص است تا مهندسان بیکار، بر ظرفیت رشته‌های کاردانی این دانشگاه اشاره و  از جمله اقدامات انجام شده در این واحد دانشگاهی در راستای کاربردی شدن رشته‌ها، به تعامل این دانشگاه با مرکز فنی حرفه‌ای در این شهرستان اشاره کرد و گفت: سعی شده است در این دانشگاه رشته‌هایی ارائه گردد که با ظرفیت منطقه در حوزه کشاورزی، دامپروری، معدن و گردشگری همخوانی داشته باشد.

کد خبر 4522115

منبع: مهر

کلیدواژه: تجاری سازی دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل راه‌های نیمه‌تمام مازندران به تأمین اعتبارات نیاز دارد

استاندار مازندران گفت: تکمیل طرح‌های نیمه تمام راه‌ها در سه محور سوادکوه، هراز و کندوان به تأمین اعتبارات نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمود حسینی‌پور در حاشیه بازدید معاون اول رئیس جمهور از محور کندوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان مازندران پرتردد ترین استان در تعطیلات نوروز بوده و هر ساله با حجم بالای تردد و مسافرت گردشگران روبروست.

وی با بیان اینکه 3 محور کندوان، هراز و سوادکوه محورهای پرتردد مواصلاتی مازندران هستند تصریح کرد: در هر سه جاده اقدامات مناسب جاده‌سازی انجام شد، اما در هر مسیر میزان اندکی عملیات جاده سازی باقی مانده است و بنابراین تصمیم گرفتیم مسئولان را پای کار بیاوریم تا تصمیمات لازم برای تأمین منابع مالی این جاده‌سازی در این محورهای پرتردد گرفته شود.

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: بذرپاش و مخبر امروز به جاده کندوان آمدند و بازدیدهای میدانی از محور راه انجام شد و قرار شداز محل مولدسازی و تسریع در طرح مولدسازی استان بتوانیم تا پایان امسال محدودیت مالی را در محور جاده چالوس برطرف کنیم. 70 روستا منطقه در کندوان سالهاست درگیر یکطرفه شدن مسیر هستند و قرار است 15 کیلومتر باقی مانده از مرزن آباد تا دزدبن را تا پایان امسال در اختیار مردم بگذاریم و مشکلات این روستاها حل شود.

حسینی پور بیان کرد: امیدواریم جاده هراز و سوادکوه محدوده پلسفید که فعالیت راهسازی آن‌ها شروع شده گره ترافیکی محورهای مواصلاتی باز شود و در جاده هراز هم یک تونل به طول 6 کیلومتر داریم که امیدواریم در خردادماه بهره برداری شود و مردم بتوانند براحتی در راه‌های مازندران تردد داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره
  • تشریح بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره 
  • لزوم حکمی‌سازی مراکز علمی برای تولید دانش مبتنی بر بینش
  • مقاصد گردشگری ماه رمضانی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی معرفی می‌شود
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • تحقق شعار سال با به‌روزرسانی فناوری‌ و تجهیزات بخش تولید
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • تکمیل راه‌های نیمه‌تمام مازندران به تأمین اعتبارات نیاز دارد