Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خانه ملت،  علی لاریجانی امروز (چهارشنبه 3 بهمن) در هفتمین نشست سراسری مدیران رسانه ملی با عنوان راهبردهای رسانه ملی در دهه پنجم انقلاب اسلامی گفت: امروز شرایط برای تصمیم گیری‌های مهم در کشور تغییر کرده است و باید با شناخت این شرایط گام برداشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از موضوعاتی که رسانه ملی باید در آن قوی و کنشگر ورود کند فضای مجازی دانست و رویکردهای مهم رسانه ملی در مواجهه با فضای مجازی را برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جنگ رسانه ای و اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: آنها سرمایه گذاری های سنگینی در این زمینه کرده اند که بر هم زدن بازار ارز و سکه در ماههای قبل از جمله عملیات روانی دشمن با ابزار رسانه ای خود بود.

لاریجانی با تاکید بر اینکه پرداختن به مسایل کشور در رسانه باید با نگاه درمان آن چالش باشد، بیان کرد: رصد دقیق شرایط و حوادث کشور و ترسیم افق های روشن از اقداماتی است که رسانه ملی می تواند با ارائه تفسیر و تحلیل و بهره گیری از دیدگاه صاحب نظران برای حل مسایل چاره اندیشی کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مکتوب درباره دوران سیاه پهلوی گفت : طبق اسناد، 95 درصد مسئولان در رژیم پهلوی فاسد و حدود 5 درصد سالم  بودند اما  دشمن با ابزار رسانه ای خود می‌کوشد آن را وارونه جلوه دهد.

لاریجانی به برخی  چالش های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی کشور پرداخت و فربه شدن دولت را یکی از این چالش ها دانست که 85 تا 90 درصد بودجه کشور را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بحران آب را یکی دیگر از مشکلاتی خواند که نتیجه استحصال بیش از حد از منابع زیرزمینی است.

وی وضعیت محیط زیست و همچنین پسماندها در تهران و دیگر شهرهای کشور را از دیگر چالش ها برشمرد و تصریح کرد: اشتغال و بیکاری نیز امری است که از اول تا کنون با فراز و فرود مواجه بوده است. نرخ  تورم نیز که معمولا دو رقمی بوده  بخشی از مشکلات اساسی و مزمن کشور است.

لاریجانی از  تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی به شورای هماهنگی اقتصادی و سران قوا یاد که باید برای حل این مشکلات اصلاحات ساختاری انجام شود.

وی رفع این مشکلات را مستلزم اراده ملی دانست که رسانه ملی برای جلب آن تاثیر به سزایی دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی نقش رسانه ملی را  در حل مشکلات کشور همچون نهادهای نظارتی دانست و بیان کرد: رسانه ملی برای طرح و بیان چالش‌ها و کمک به رفع آن‌ها به عنوان سازمانی مردمی نقش مهم و موثری دارد.

وی تاکید کرد: رویکرد ما برای رفع مشکلات  باید طبیبانه و برای کمک به حل آنها باشد.

رئیس قوه مقننه کشورمان با تاکید بر اینکه شناخت مسیر آینده نیز مهم است، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای خوب  جمهوری اسلامی ایران موضوع مردم سالاری دینی است که دستاورد مهمی است و نباید مخدوش شود.

لاریجانی علاج دولتی بودن اقتصاد را ضروری دانست و گفت:‌ ما کشوری مردم سالار هستیم، اگر به اعتماد عمومی لطمه وارد شود، مسایل اقتصادی و مقوله های دیگر را هم نمی‌توان حل کرد بنابر این باید برای جلب اعتماد عمومی تلاش کرد.

وی با اشاره به لزوم  دقت نظر در تولید محتوا در حوزه سیاست خارجی اظهار کرد: در 13 آبان بحث تحریم‌های کامل بود و اطلاعات رسیده بود که می خواستند همه چیز را به هم بریزند اما در 13 آبان رادیو و تلویزیون خیلی خوب عمل کرد و باعث شد به سلامت از آن دوره گذر کنیم ،پس شما بلد هستید و خواهش ما این است که در دیگر شرایط این بلد بودن را تکرار کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رسانه ملی در زنده کردن 22 بهمن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بسیار زیبا کار کرده است، افزود: تلاش دشمن ایجاد فضایی یاس آلود است که آن عظمت را نشان ندهد اما راهبرد رسانه ملی در این زمینه تحسین برانگیز است.

لاریجانی با ابراز خرسندی از پرداختن به موضوعات گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: صنایع دستی از جمله صنایع کوچکی است که با هزینه کم اشتغال زیاد ایجاد می کند و باید به آن پرداخت.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید پیام های مثبت در جامعه تقویت شود، ادامه داد: باید توفیقات در عرصه صادرات ، گردشگری و صنایع دستی پر رنگ و روی آن کار شود و امیدواری به وجود آید که فضاهای جدید برای کار در حال ایجاد است.

لاریجانی با بیان اینکه باید  به مسائل مختلفی چون سیاست خارجی، مسائل  امنیتی و منطقه پرداخت، گفت: رسانه ملی یک پای کار است و به فضل خدا  وضعیت ملت ایران به سامان خواهد رسید.

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد مردم ایران  با روحیه انقلابی و تلاش های خیلی خوبی که دارند از این مرحله نسبتا سخت از انقلاب هم عبور کنند  و به سرمنزل مقصود برسند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • لزوم پیوست رسانه‌ای پروژه‌ها در شهر/ محتوای رسانه‌ها باید مورد سنجش قرار گیرد
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • قم میزبان اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی می‌شود
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!