Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، رضا اردکانیان در گردهمایی مدیران ارشد آب کشور به شیوه جدید وزارت نیرو برای انتخاب مدیران خود اشاره کرد و گفت: تمامی جوانان تحصیل کرده و شایسته کشور ما نباید به هیچ عنوان از فراهم شدن فرصت شغلی برابر برای خود ناامید شوند. تاکید وزارت نیرو برای انتخاب مدیران خود بر اساس اعلام فراخوان تلاش برای انتخاب پست های مدیریتی براساس یک فرصت برابر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو تاکید کرد: این وزارتخانه یک دستگاه خدمات رسان است و باید در مسیر کارشناسی مستقیم خود حرکت کند؛ همانگونه که در تلاش برای ارایه خدمات آب و برق پایدار به مردم کشور و تامین آرامش آنها هستیم؛ بنابراین این اطمینان نیز بایستی برای همگان فراهم شود که مدیران این مجموعه از روی کفایت و شایستگی انتخاب شده اند و هیچگونه ملاحظه ای برای حضور افراد خاص در پست های مدیریتی وزارت‌ نیرو وجود ندارد.

اردکانیان یکی از مشکلات فعلی وزارت نیرو را ساختار این وزارتخانه دانست و افزود: برای حل این مسئله درصدد اصلاح ساختار وزارت نیرو با اولویت بخش آب هستیم که بر این اساس ساختار بخش آب این وزارتخانه تا پایان سال اصلاح خواهد شد که جزییات این مهم به‌زودی اعلام خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح عملکرد ۴۰ ساله بخش آب و فاضلاب کشور پرداخت و افزود: در بخش تامین آب ۱۹ سد ملی بهره‌برداری شده کشور در ابتدای انقلاب هم‌اکنون با رشد ۹ برابری به ۱۷۲ سد رسیده است و حجم ۱۳ میلیارد و ۳۰۴ مترمکعب مخازن سدهای ملی بهره‌برداری شده در سال ۵۷ نیز با رشد ۳.۹ برابری هم اکنون به ۵۱ میلیارد و ۷۶۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینکه ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های برق‌آبی کشور نسبت به ابتدای انقلاب رشدی ۶.۷ برابری داشته است، ادامه داد: هزار و ۸۰۴ مگاوات ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های برق‌آبی در ابتدای انقلاب هم اکنون به بیش از ۱۲ هزار مگاوات رسیده است و ۵۵۲ هکتار شبکه اصلی آبیاری و زهکشی کشور (احداث شده) در سال ۵۷ هم اکنون با رشد ۴.۳ برابری دو هزار و ۳۵۲ هزار هکتار رسیده است.

وزیر نیرو به تشریح دستاوردهای کشور در بخش آب و فاضلاب پرداخت و افزود: در حال حاضر تعداد تصفیه‌خانه‌های آب شهری کشور با رشد ۵.۱ برابری به ۱۳۹ واحد افزایش پیدا کرده و جمعیت تحت پوشش آب شهری کشور از ۷۴.۶ درصد ابتدای انقلاب هم اکنون به ۹۹.۴۸ درصد رسیده است.

اردکانیان ادامه داد: تعداد تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری با رشد ۵۴ برابری به ۲۱۶ واحد رسیده و جمعیت تحت پوشش سامانه فاضلاب شهری نیز در حال حاضر با افزایش ۵.۸ برابری به ۴۹.۳ میلیون نفر رسیده است.

وی اضافه کرد: دو میلیون نفر جمعیت روستایی تحت پوشش آب بهداشتی در ابتدای انقلاب نیز هم اکنون با رشد ۸.۴ برابری به ۱۶.۸ میلیون نفر رسیده است.

وزیر نیرو همچنین به تشریح عملکرد ۴۰ ساله توسعه مهندسین مشاور و سازندگان تجهیزات صنعت آب و آبفا(بخش غیردولتی) پرداخت و گفت: براساس برآورد صورت گرفته ۲۰۰ کارخانه تولید کننده تجهیزات آب و فاضلاب با رشد ۶ برابری به هزار و ۲۰۰ کارخانه رسیده و شرکت‌های مهندسین مشاور آب و فاضلاب نیز با رشد ۳۰ برابری نسبت به ابتدای انقلاب به حدود ۳۰۰ شرکت رسیده است.

اردکانیان با اشاره به اینکه شرکت های پیمانکاری آب و فاضلاب با رشد ۱۰ برابری به حدود ۵۰۰ شرکت رسیده است، ادامه داد: در حال حاضر شرکت های پیمانکار طرح های ملی سدسازی با رشد ۲۵.۶ درصدی به ۷۷ شرکت رسیده و تعداد شرکت های مهندسین مشاور طرح های ملی سدسازی هم با رشد ۳۲.۵ برابری به حدود ۶۵ شرکت رسیده است.

کد خبر 4522170

منبع: مهر

کلیدواژه: بحران آب رضا اردکانیان وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مهرداد اقلیمی گفت: در جهت پیگیری و توسعه همکاری‌های صنعت برق و انرژی دو کشور ایران و ترکمنستان، هیاتی از این کشور وارد تهران شد.

وی ادامه داد: باهدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر با بیان این که با احداث و بهره‌برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، گفت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ۱۵۵ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی ادامه داد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش‌ازاین احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر خاطرنشان کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشور‌های ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود.

در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • امسال قطعی برق برای کشاورزان نخواهیم داشت
  • حسین انصاریان‌: نماز جماعت در کشور به خط پایان رسیده است
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است