Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@21:11:37 GMT

راه‌آهن تهران - مشهد کی برقی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۳۳۸۲

راه‌آهن تهران - مشهد کی برقی می‌شود؟

ساعت24 - طبق لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ برقی کردن راه‌آهن تهران – مشهد تا پایان سال ۱۴۰۰ و با رقمی ۶۰۰۰ میلیارد تومان پایان می‌یابد.

براساس لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ که از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است قرار بر این است که طرح راه‌آهن برقی تهران - مشهد که از سال ۱۳۸۷ آغاز شده است تا سال ۱۴۰۰ به پایان برسد، طرحی که ۹۷۵ کیلومتر مسیر را پوشش می‌دهد و براساس قانون بودجه سال جاری باید تا پایان سال ۱۳۹۹ به اتمام می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عملکرد دوران برنامه پنجم توسعه و قبل از آن به منظور طرح برقی‌کردن راه‌آهن تهران – مشهد معادل هفت میلیارد و ۴۵۷ میلیون تومان بوده است و براساس ابلاغیه سال ۱۳۹۷ در طول سال جاری باید رقمی معادل ۶۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان برای این پروژه هزینه شود.

علاوه بر این براساس برآورد صورت گرفته، باید در سال ۱۳۹۸ یک میلیارد تومان دیگر به این پروژه اختصاص یابد و پیش‌بینی شده است که طی سال‌های بعدی رقمی معادل ۴۹۲۷ میلیارد و ۷۹۲ میلیون تومان به این پروژه اختصاص یابد تا در مجموع با اعتباری معادل ۶۰۰۰ میلیارد تومان به سرانجام برسد.

نکته قابل تامل درباره این پروژه رقم بسیار ناچیزی است که در سال ۱۳۹۸ به این پروژه اختصاص می‌یابد و برآورد و پیش‌بینی تامین مالی طرح راه‌آهن برقی تهران - مشهد بعد از سال ۱۳۹۸ و تا پایان سال ۱۴۰۰ رقم بسیار بالا و قابل توجهی است.


 

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: راه آهن مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از طرح‌جامع برقی‌سازی وسایل نقلیه در پایتخت

شهریار افندیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تاکید بر ضرورت برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل پایتخت اعلام کرد: با توجه به اثرگذاری ویژه این طرح بر وضعیت و کیفیت زندگی شهروندان و لزوم بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی آن، در کنار اثرات حمل و نقلی در سطح شهر تهران، استفاده از خدمات شرکت‌های مهندسین مشاور، دارای تخصص‌‎های مرتبط با موضوع، مطالعه موردنیاز ما است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با اشاره به آغاز فرایند انتخاب مشاور از فراخوان دو فقره آگهی استعلام ارزیابی فنی و مالی در روزهای دوشنبه و چهارشنبه، ۲۷ و ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۳ در یک روزنامه خبر داد و گفت: از شرکت‌های مشاوری که دارای حداقل رتبه ۲ در تخصص حمل و نقل هستند، دعوت کردیم برای دریافت اسناد انتخاب مشاور، از اول تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران مراجعه کنند.

افندیزاده افزود: مکان‌یابی و طراحی ایستگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی (به تفکیک اتوبوس، تاکسی، خودرو شخصی و موتورسیکلت) با در نظر گرفتن معیارهای ترافیکی (اثرسنجی ترافیکی)، زیرساخت‌های برقی (دیماند و تأمین برق ایستگاه‌ها) و مکانیکی موردنیاز و الزامات معماری و شهرسازی، از مهم‌ترین موضوعاتی است که در مطالعات طرح جامع برقی‌سازی وسایل نقلیه در شهر تهران به طور کامل بررسی می‌شود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران همچنین به تعیین اولویت خطوط اتوبوسرانی و تاکسیرانی شهر تهران برای برقی‌سازی ناوگان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مدل‌های اقتصادی نحوه مالکیت تاکسی و موتورسیکلت برقی با توجه به قیمت موجود تاکسی و موتور بنزینی، از دیگر موارد مورد بررسی در مطالعات طرح جامع برقی‌سازی وسایل نقلیه در شهر تهران است.

افندیزاده با اشاره به اثرات ترافیکی، زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی برقی‌سازی وسایل نقلیه در پایتخت، تصریح کرد: بررسی پدافند غیرعامل جهت جانمایی و استقرار ایستگاه‌های شارژ و تدوین مدل قیمت‌گذاری و هزینه شارژ وسایل نقلیه، سایر موضوعاتی هستند که در این طرح به صورت همه‌جانبه و از زوایای مختلف مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران گفت: براساس قانون هوای پاک، شهرداری تهران نسبت به حل مشکل آلودگی هوا دارای مسؤولیت‌ها و وظایفی است که در راستای تحقق آن باید اقدام‌های لازم را انجام دهد.

افندیزاده گفت: در همین راستا مدیریت شهری با انعقاد قراردادهایی در زمینه توسعه حمل و نقل عمومی برقی (اتوبوس و تاکسی برقی) با سرمایه‌گذار چینی، تلاش کرده تا هر چه زودتر موضوع کمبود و فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی را حل کند و با برقی‌سازی ناوگان، میزان آلودگی هوای تهران را کاهش دهد.

افندیزاده افزود: در بازه زمانی مشخصی، ۲۵ هزار دستگاه سدان، ۲۵۰۰ دستگاه خودروی SUV و ۱۰ هزار دستگاه وَن به حوزه حمل و نقل عمومی شهر تهران وارد می‌شود.

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران، ورود خودروهای برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی، علاوه بر تغییر مبلمان شهری و ارتقای سطح ارائه خدمات به شهروندان، موجب انتقال تکنولوژی تولید نیز خواهد شد که تأثیر بسزایی در سرعت تولید خودرو و به‌روزرسانی صنعت خودرو دارد و علاوه بر آن، در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوای ناشی از آن نیز بسیار مؤثر است.

کد خبر 6080645 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه فیبر نوری در ۴۵۰ شهر/ سرعت اینترنت افزایش می‌یابد
  • امیدواریم بدشانسی های تیم نساجی پایان یابد
  • امضای قرارداد خرید بیش از ۴۵۰ دستگاه اتوبوس جدید برای مشهد
  • اجاره آپارتمان های در مناطق۲۲گانه تهران چقدر است ؟ (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) + جدول
  • پله‌های برقی تهران نونوار می‌شود
  • پله‌های برقی تهران بالاخره نونوار می‌شود
  • نصب ۶۰ دستگاه پله برقی در سه ماه آینده
  • خبر خوش زاکانی برای تهرانی ها | پله های برقی بالاخره نونوار می شوند
  • مطالعات طرح‌ جامع برقی‌سازی وسایل نقلیه کلید خورد
  • خبرهای جدید از طرح‌جامع برقی‌سازی وسایل نقلیه در پایتخت