Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از دیدار با آیت الله محمدرضا ناصری یزدی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از مرکز رشد واحدهای فناور واحد یزد بازدید کرد.

دکتر طهرانچی در جریان این بازدید از دستگاه آبیاری لیونیز و سیستم آبیاری هوشمند تولید شده در شرکت دانش بنیان فناوران صنعت رباتیک، محلول موضعی پوویدون آیداین 10 درصد شرکت نانو کیمیا، نرم افزارهایGIS شرکت آمایش محیط بارز، اپلیکیشن های تولید شده در شرکت دانش بنیان وسفا، شرکت فناور رابین توسعه پیشداد رایان، شرکت فناوران صنایع غذایی پارس کیمیا لوتوس و شرکت کارومه بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر طهرانچی در این بازدید یک ساعته با مدیران و پژوهشگران این شرکت ها گفت و گو و توصیه ها و پیشنهاداتی درباره تقویت و توسعه فعالیت های دانش بنیان به این پژوهشگران ارائه کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از شرکت دانش بنیان فناوران صنعت رباتیک و در گفت و گو با مهندس هادی زارع مدیر عامل این شرکت و دانشجوی واحد یزد با استقبال از دو طرح دستگاه آبیاری لیونیز و سیستم آبیاری هوشمند، گفت: یزد یکی از استان هایی است که همواره با چالش کمبود آب مواجه بوده، بنابراین دانشجویان این واحد به خوبی مفهوم آب را درک میکنند و این اتفاق بسیار مبارکی است که مهندسان حوزه برق، الکترونیک و رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی این علم را با کشاورزی ادغام و سیستم آبیاری هوشمند اختراع کرده اند که همان نقش میراب ها در قدیم را اجرا می کند.

وی از مدیر عامل این شرکت دانش بنیان خواست که فعالیت های خود را در ابعاد گسترده تر و با بکارگیری نیروهای انسانی مستقیم و غیرمستقیم تا 300 نفر توسعه دهند و برای این کار می توانند از 5 هزار زمین کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی و از توانمندی واحدهای این دانشگاه استفاده کنند.

دکتر طهرانچی تأکید کرد: اکنون بحث کشاورزی در کشور جدی است و کشاورزی نیاز به یک مدل آبیاری جدید دارد، بنابراین تجربه موفق این شرکت دانش بنیان در تولید دستگاه آبیاری و سیستم آبیاری هوشمند باید تجزیه و در سایر واحدهای دانشگاهی تکثیر شود و این شرکت به عنوان متولی و مرکز تولید این دستگاه، فعالیت داشته باشد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این بازدید، فعالیت در حوزه دفع آفات از روش عوامل بیولوژیک و فناوری کنترل در کشاورزی را به عنوان دو مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در حوزه کشاورزی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه با چنین روش هایی باید دانشگاه آزاد اسلامی را به اقتصاد شهرها وصل کرده و بسترساز اقتصاد دانش بنیان شویم، خاطرنشان کرد: استفاده از کارکردهای فناوری و نوآوری در کشاورزی یکی از اهداف ماست که برای شروع می توانیم به کمک مرکز رشد واحد یزد حساب کنیم.

دکتر طهرانچی در بازدید از شرکت نانو کیمیا هم بر توسعه فعالیت های این شرکت علاوه بر تولید بتادین تأکید کرد و گفت: این شرکت می تواند، طرح تحقیق و توسعه خود را تهیه کرده و در واحد یزد مستقر شود تا از ظرفیت اساتید و دانشجویان در تولید محصولات بیشتر در حوزه تخصصی فعالیتی خود استفاده کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر چنین شرکت هایی در دانشگاه مستقر شوند، اساتید می توانند زمان مازاد خود را برای تحقیق و توسعه محصولات در شرکت های دانش بنیان بگذرانند و دانشجویان هم می توانند با حضور در این شرکت ها علاوه بر کسب تجربه هزینه تحصیل خود را تأمین کرده و درآمدزایی داشته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: تنها جایی که می تواند به رقابت محصولات ایرانی با نمونه های خارجی کمک کند، دانشگاه است که این تولیدات در چرخه ایده، استاد، دانشجو و حمایت کننده تکمیل می شود.

وی در ادامه از دستاوردهای شرکت فنی مهندسی آمایش محیط بارز از نقشه های تولید شده، مطالعات GIS و تحلیل های فضایی این شرکت بازدید و تأکید کرد که با توجه به قرار گرفتن استان یزد در منطقه کویری شایسته است که این شرکت مطالعات خود را در حوزه کویر انجام دهد.

دکتر طهرانچی با طرح این پرسش که شناخت متخصصان حوزه GIS و زمین شناسی از کویرهای ایران چقدر است؟، گفت: آیا ما باید همواره از کویر فرار کنیم؟ آیا مناطق کویری از نظر منابع و معادن غنی هستند؟ چه کاربردی می توان از این زمینها داشت؟ چرا که جنس کویرهای ایران با کشوری مانند امارات متفاوت است و به نظر بنده کویرهای ایران از نظر سرمایه معدنی گنجی نهفته است که باید شناسایی شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از مدیر عامل و پژوهشگران شرکت آمایش محیط بارز خواست که بر موضوع کویر تمرکز داشته باشند تا باعث افزایش دانش موجود از مناطق کویری شوند.

دکتر طهرانچی همچنین در بازدید از شرکت وسفا و گفت وگو با دانشجویان فعال در این شرکت از نحوه فعالیت این شرکت، میزان و محل تحصیل دانشجویان فعال در این شرکت و پیشرفت ها و کمبودهای این شرکت مطلع شد.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی از رئیس واحد یزد خواست که فضای کاربری بیشتری را برای فعالیت های این شرکت در نظر بگیرد.

وی همچنین از غرفه آموزش رباتیک دانش آموزان بازدید و در گفت وگو با مبتکر این طرح بر بکارگیری از این طرح در مدارس سما تأکید کرد.

گفتنی است در این بازدید یک ساعته دکتر آزادیان دستیار ویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد علی اکبری مسئول دبیرخانه برنامه‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدعلی باغستانی مجری طرح بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر معصومه طباطبایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و معاونان و مدیران این واحد دانشگاهی دکترطهرانچی را همراهی می کردند.

انتهای پیام/

28 / 31 دکتر طهرانچی دانشگاه آزاداسلامی یزد شرکت دانش بنیان پارک های علمی و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتر طهرانچی دانشگاه آزاداسلامی یزد شرکت دانش بنیان پارک های علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب در وزارت راه و شهرسازی

به گزارش تابناک، دکتر مهرداد بذرپاش طی حکمی در آخرین روز اداری سال 1402 ، دکتر سید عبدالمجید شجاع را بعنوان مشاور عالی و رئیس سازمان حراست وزارت راه و شهرسازی منصوب نمود. 

در سوابق دکتر شجاع علاوه بر خانواده شهید، معاونت امور حقوقی و مجلس معاونت علمی و فناوري رياست جمهوري و بنیاد ملی نخبگان کشور، عضو ستاد توسعه زیست فناوری، عضو هيئت مديره سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت، رئيس شورای تخصصی بهداشت و روان سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت، نمايندگی مجلس شورای اسلامی، عضو هيئت رئيسه و مخبر كميسيون انرژي مجلس شورای اسلامی، ریاست دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی، عضو هيئت امنا دانشگاه خليج فارس، عضو هيئت امنا دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتی درمانی، مسئول بسيج جامعه پزشكی استان بوشهر، عضو شورای فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان بوشهر، عضو فعال در راه‌اندازی كميته انقلاب اسلامی بوشهر و همچنین جهاد سازندگی استان بوشهر دیده می شود.

لازم به توضیح است در اواخر دوران تصدی وزارت سردار مهندس رستم قاسمی با اصرار آن مرحوم، دکتر شجاع با حفظ سمت در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به سمت سرپرست حراست این وزارتخانه منصوب گردید که امید است با حضور دکتر بذرپاش ومدیری باتجربه مانند دکتر شجاع با سوابق درخشان تخصصی اش بتوانند جو پر تلاطم این وزارتخانه بزرگ و طویل رابه آرامش و نظم و انضباط برسانند.

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره دانش‌شهر ایران با گشایش ناحیه نوآوری
  • مرکز آبشارشناسی دانشگاه لرستان تأسیس می‌شود
  • جذب هسته‌های فناور جدید در دانشگاه آزاد تربت‌حیدریه
  • انجام ۲۴۵ بازرسی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 
  • انتصاب در وزارت راه و شهرسازی
  • استفاده از ظرفیت دانشجویان در فعالیت‌های فناورانه و دانش‌بنیان
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • دانشکده‌ هوش مصنوعی در تبریز تاسیس می شود
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری