Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@08:18:43 GMT

ترک مسئولیت مهندسی می تواند عواقب کیفری داشته باشد

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۴۴۹۵

ترک مسئولیت مهندسی می تواند عواقب کیفری داشته باشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گلستان، سیدرضا سید حسینی اظهار کرد: حقوق شهری یک حقوق عمومی است و امنیت و آرامش افراد جامعه را شامل می شود و اگر مهندسان مسئولیت ها و نظارت ها را درست انجام دهند، شهری براساس الگوهای پیشرفته ساخته خواهد شد که شهروندان از امنیت و بهداشت روانی برخوردار و در این صورت از وقوع بسیاری از جرائم هم جلوگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدحسینی در ادامه با اشاره به این موضوع که ترک مسئولیت ضمان آور است و اگر کسی مسئولیتی بر عهده داشته باشد و آن مسئولیت را ترک کند در قبال هر خسارت مادی و معنوی که به اشخاص یا اموال آن ها وارد می شود، ضامن است، افزود: این ضمانت مسئولیت مدنی و کیفری است. لذا مهندسی حرفه مهمی است که مهندسان جوان که تازه وارد حرفه مهندسی شده اند باید دقت لازم را داشته تا در آینده با مشکل مواجهه نشوند.

وی همچنین با بیان این موضوع که نباید پرونده ها به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شود خاطر نشان کرد: از ابتدا باید جلوی تخلفات را بگیرید. این که کاری با تخلف به اتمام برسد و در نهایت با ارجاع به کمیسیون ماده ۱۰۰ و پرداخت جریمه مشکل به ظاهر حل و فصل شود با شهرسازی جدید سازگار نیست. باید برای حل این مشکل به فکر چاره باشید. همه این موارد باید مد نظر قرار گیرد شهرداری باید وارد عمل شود و از ابتدا پیشگیری کند شورای انتظامی سازمان هم باید با مهندسان متخلف برخورد کند.

سیدحسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شیوه نامه ابلاغی وزیر سابق راه و شهرسازی تاکید کرد: طی نامه ای به شهرداری اجرای آن شیوه نامه را فعلا منتفی اعلام کرده ایم تا با توجه به مسائل پیش آمده در مورد آن کارشناسی های لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که سازمان نظام مهندسی ساختمان و اداره کل راه و شهرسازی گلستان و شهرداری سه رکن اصلی و مرتبط با هم در حوزه ساخت و ساز هستند، افزود: این سه نهاد باید با همکاری هم و دست در دست یکدیگر مشکلات را حل کنند نه این که در هنگام مواجهه با مشکلات صورت مسئله را پاک کنند. پاک کردن صورت مسئله نه تنها مشکل را حل نمی کند بلکه بر مشکلات می افزاید.

کد خبر 4522318

منبع: مهر

کلیدواژه: دادستان گرگان گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • پسماند و پساب مشکل اصلی شهرهای ساحلی
  • آماده‌باش کامل شهرداری کرمان در شرایط جوی ناپایدار
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود
  • رییس صدا و سیما: مسئولیت اظهارات مهمانان مذهبی با ما نیست