Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@13:37:38 GMT

برندسازی حلقه مفقوده توسعه گردشگری پارس‌آباد

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۴۷۱۳

برندسازی حلقه مفقوده توسعه گردشگری پارس‌آباد


رئیس شورای اسلامی شهر پارس‌آباد گفت: در مسیر توسعه گردشگری پارس‌آباد آنچه که به عنوان حلقه مفقوده مطرح است عدم برندسازی و طرح‌های توسعه‌ای در این حوزه است.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، بهروز عبداللهی در جلسه بررسی برنامه‌های زمستان بیدار در فرمانداری پارس‌آباد اظهار کرد: هممواره در جلسات و کمیته‌های مختلف مسئولان استانی از قطب کشاورزی، اکوتوریسم، بوم‌گردی، زندگی عشایری و خاک طلایی مغان سخن به میان می‌آورند، اما معتقدم این سخنان شعاری مسبب ورشکستگی بزرگترین بنگاه کشاورزی منطقه مغان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در پارس‌آباد باید شعارها را کنار گذاشت و پتانسیل‌ها و شعارهایی که قابلیت اجرایی شدن را دارد اجرا کرد تا بتوانیم این منطقه را به عنوان قطب توسعه شمال استان معرفی کرد.
رئیس شورای شهر پارس‌آباد با بیان اینکه برندسازی در توسعه مناطق نقش بسزایی دارد، تصریح کرد: در شهرستان پارس‌آباد موضوع برندینگ حلقه مفقوده توسعه صنعت توریسم منطقه است و باید در اولویت برنامه‌های مسئولین شهرستان قرار گیرد.
عبداللهی با اشاره به اینکه در بحث برندسازی با مطرح کردن شهرستان پارس‌آباد به عنوان شمالی‌ترین شهر کشور می‌توان باعث جذب سرمایه‌گذار و گردشگر شد، گفت: در بحث بازآفرینی شهری شورای اسلامی شهر پارس‌آباد و شهرداری ایجاد دریاچه مصنوعی در کناره شهر پارس‌آباد را پیشنهاد داده‌اند، که در صورت همیاری مسئولان و ایجاد آن می‌توان شاهد رونق اقتصادی و توسعه گردشگری و اشتغال در شهر پارس‌آباد شد.
وی بیان کرد: شهروندان پارس‌آباد از تمرکزگرایی در استان اردبیل ناراحت و گله‌مند هستند، زیرا در مرکز استان مکان‌ها و جاذبه‌های گردشگری بسیاری همچون دریاچه‌ها، ابنیه‌های تاریخی و آبگرم‌های طبیعی زیبایی وجود دارد که در توسعه مرکز استان نقش بسزایی دارد، اما متاسفانه در شمالی‌ترین شهر استان در خصوص توریسم درمانی بدلیل  وجود مرز مشترک با جمهوری آذربایجان و وجود پایانه مرزی علیرغم وجود زیر‌ساخت‌های گامی در این خصوص برداشته نشده است.
رئیس شورای اسلامی شهر پارس‌آباد با اعلام اینکه هلدینگ‌های بزرگ کشاورزی منطقه باید در بحث اجرایی شدن توریسم درمانی و رفع مشکلات درمانی منطقه یاری کنند، افزود: اگر امروز مشکلاتی در بحث درمانی منطقه به وجود آمده از سمپاشی‌های غیرکارشناسی و بی‌رویه این هلدینگ‌ها سرچشمه می‌گیرد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها جاذبه های گردشگری زمستان سرمایه صنعت گردشگری جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران

به‌گزارش خبرگزاری مهر، احمد حمزه‌زاده روز دوشنبه ضمن تأکید بر لزوم افزایش بهره‌وری ۲۵ درصدی در همه حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی طی سخنانی بیان کرد: در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران و با توجه به اشغال ۷۰ درصدی اقامتگاه‌های رسمی استان در ایام نوروز، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و افزایش ظرفیت‌های اقامتگاه‌ها با بهره‌برداری از هزار تخت در هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در دستورکار این اداره‌کل طی سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ تعداد اقامت‌کنندگان استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گزارش شد که در مسیر تحقق هدف افزایش ۲۵ درصدی جذب گردشگران به استان، لازم است زیرساخت‌های تأسیسات گردشگری برای ۴میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر در سال آینده مهیا شود.

وی اظهار کرد: بدیهی‌ست که برای افزایش ظرفیت زیرساخت‌های گردشگری استان، لازم است تا نسبت به صدور موافقت‌های اصولی در قالب مجوزهای انبوه با رعایت ضوابط و قوانین مروبط به تأسیسات گردشگری اقدامات لازم صورت گیرد.

حمزه‌زاده خاطرنشان کرد: موافقت‌های اصولی و صدور مجوز برای احداث هتل‌ها، اقامت‌گاه‌ها و بومگردی‌ها دری گشوده در مسیر افزایش توان استقبال استان در مسیر ورود گردشگران داخلی و خارجی است.

کد خبر 6085748

دیگر خبرها

  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • جابه‌جایی ۲۵۲ هزار تن کالا از استان اردبیل
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • حل مشکل شهروندان با پیگیری خبری
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • حل مشکل جمع آوری و حمل زباله از منطقه گردشگری امامزاده شیخان علی آباد کتول
  • صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران