Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@21:50:06 GMT

قیمت مسکن در گران‌ترین شهرهای جهان چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۴۸۰۴

قیمت مسکن در گران‌ترین شهرهای جهان چقدر است؟

ساعت24-خرید یک متر مربع آپارتمان در گران‌ترین شهرهای جهان هزینه‌ای بین ۲۹ هزار و ۲۰۰ تا ۱۲ هزار و ۷۰۰ دلار در بردارد.

مرکز مطالعات ساختمان و مسکن جهانی هر ساله شاخصی  به نام شاخص قیمت مسکن تهیه می کند و بر اساس این شاخص، ۱۰ شهر گران قیمت جهان در حال حاضر اعلام شده‌اند. بررسی‌ها نشان می دهد از ۱۰ شهر گران قیمت در حوزه مسکن شش شهر در آسیا واقع شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اتفاقا شهرهایی که در قاره آسیا قرار دارند در قدرت‌های نوظهور آسیایی که حالا جایی برای خود در اقتصاد جهانی دست و پا کرده اند، قرار دارند.

 هنگ‌کنگ

 این شهر گران‌ترین مسکن را در جهان بر مبنای قیمت دلار در خود جای داده است. برای خرید تنها یک متر مربع آپارتمان در این شهر آسیایی اما پررونق از منظر اقتصاد باید ۲۹ هزار و ۲۵۷ دلار بپردازید.

 به زیان ساده تر بر مبنای دلار ۱۱ هزار تومان، قیمت خرید یک متر مربع مسکن در هنگ کنگ ۳۲۲ میلیون و ۲۵ هزار تومان تمام می شود. هنگ کنگ شهری است جزیره‌ای در جنوب چین. منطقه خودمختار هنگ کنگ با هفت میلیون و ۲۳۰ هزار نفر جمعیت، از مهم‌ترین بازارهای مالی و تجاری آسیا و جهان به‌شمار می‌رود. هنگ کنگ از سال ۱۸۴۲ تا ۱۹۹۷ جزو مستعمرات امپراتوری بریتانیا بود. در سال ۱۹۹۷ و پس از پایان یافتن پیمان پیشین به جمهوری خلق چین پیوست. بخش مهمی از مساحت این شهر را کوه‌ها پوشانده اند و این شهر یکی از متراکم ترین مناطق جهان است از این رو قیمت مسکن در این شهر که به شهر آسمان خراش‌ها مشهور است بسیار بالاست و سال هاست عنوان گران قیمت‌ترین شهر در این حوزه را از آن خود می کند.

 لندن

دومین شهر گران‌قیمت جهان در بخش مسکن اما در اروپا قرار دارد. لندن پایتخت انگلستان دومین شهر گران‌قیمت جهان در این حوزه محسوب می شود. نکته مهم اینجاست که تفاوت قیمت در لندن و حومه این شهر بسیار قابل توجه است. قیمت مسکن در لندن نه فقط نسبت به ایران که نسبت به میانگین جهانی نیز بالا محسوب می‌شود. البته رشد قیمت مسکن در این شهر ناچیز است. تورم چندانی در این حوزه وجود ندارد. پیش از این، استقبال شدید سرمایه گذاران خارجی و اعراب خلیج فارس از خیرد ملک در لندن رشد ۱۰ درصدی قیمت مسکن در لندن را رقم زده بود. قیمت هر متر مربع آپارتمان در لندن در حدود ۱۷ هزار و ۵۶۰ دلار است.

 سنگاپور

 برای یافتن سومین شهر گران قیمت جهان باید دوباره راهی قاره آسیا شوید. در سنگاپور، سومین شهر گران جهان به ازای هر متر مربع آپارتمان لازم است ۱۶ هزار و ۶۱۱ دلار به طور متوسط پرداخت کنید. نکته اینجاست که بخش مهمی از شهروندان سنگاپور در واحدهای مسکونی دولت‌ساز زندگی می کنند، مسکن هایی که ۹۹ ساله به مالکانشان اجاره داده می شوند.

 از سال ۲۰۰۵ قانون خرید ملک از سوی خارجی ها در سنگاپور اصلاح شد و محدودیت‌های پیشین رفع گردید و طبق شرایطی خارجی‌ها می توانند نسبت به خرید املاک در این شهر اقدام کنند. رونق اقتصادی و رو به پیشرفت بودن این کشور از دلایل مهم بالا بودن قیمت ها در این منطقه از جهان است.

 پکن

 برای خرید ملک در چهارمین شهر گران قیمت جهان در آسیا بمانید و راهی پایتخت قدرت بزرگ اقتصاد جهان شوید. پکن، پایتخت اژدهای زرد که حالا چون اژدهایی مهار نشدنی در حوزه اقتصاد پیش می رود، با جمیعت قابل توجه و خود و توانش در تولید کالاهایی با قیمت تمام شده اندک نسبت به میانگین جهانی.

 به طور متوسط قیمت خرید هر متر مربع ملک در پکن ۱۵ هزار و ۸۶ دلار هزینه در بردارد. حضور پکن در میان شهرهای گران قیمت جهان نیز به رشد رعد آسای اقتصاد این کشور در سال های اخیر باز می‌گردد. تفاوت قیمت در این شهر با سایر شهرهای چین بالاست.

 نیویورک

 پنجمین عنوان از آن نیویورک شد، قدرت بزرگ اقتصاد جهان. هر متر مربع آپارتمان در نیویورک قیمتی در حدود ۱۴ هزار و ۹۳۰ دلار دارد. طبیعی است بالا بودن قیمت ملک در این شهر نیز به ساختارهای اقتصادی آن باز می‌گردد. آمریکا و چین در رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر در حوزه اقتصاد قرار دارند و اخبار مرتبط با جنگ تجاری این دو کشور مدتهاست بر صدر رسانه ها نشسته است.

 شانگهای

 باز هم آسیا و باز هم چین. قیمت خرید هر متر مربع مسکن در شانگهای برابر با ۱۴ هزار و ۴۰۸ دلار است.

 این شهر بندری با ۲۴ میلیون نفر جمعیت از مهمترین شهرهای چین و اقتصاد جهانی محسوب می شود. هر چند شهرهای چین در بین گران‌ترین شهرهای جهان قرار دارند اما باید توجه داشت که کاهش تقاضای مسکن قیمت ها را در این کشور حتی تا سی درصد کاهش داده است. پیش از این دویچه وله گزارش داد به دلیل کاهش تقاضا برای مسکن نوساز در چین، انبوه‌سازان در برخی از شهرهای این کشور مجبور شدند قیمت فروش خود را حتی تا ۳۰ درصد کاهش دهند.

طی دو دهه گذشته بازار مسکن چین همواره روندی صعودی را طی کرده است، علی‌رغم آنکه بنا به آمارهای رسمی بازار مسکن در چین همچنان روند خوبی را طی می‌کند، اما مردمی که پیشتر از انبوه‌سازان خانه خریده‌اند، برای دریافت مابه‌التفاوت این سقوط ۳۰ درصدی دست به اعتراض زدند.

 زوریخ

 شهر سرد سوییس عنوان هفتمین شهر گران جهان در حوزه مسکن را از آن خود کرده است. قیمت هر متر مربع آپارتمان در زوریخ ۱۳ هزار و ۶۷۷ دلار است. زوریخ یکی از مهمترین مراکز اقتصادی سوییس محسوب می شود.

سئول

 کره جنوبی این قدرت نوظهور اقتصادی نیز پایتختی گران قیمت دارد. سئول هشتمین شهر گران جهان تلقی می‌شود. برای خرید یک متر مربع آپارتمان در سئول لازم است قیمتی معادل با ۱۳ هزار و ۴۷۱ دلار به طور متوسط پرداخت شود. گرانی قیمت ها به وضعیت اقتصادی این کشور و جایگاه سئول در محاسبات و مناسبات اقتصادی باز می‌گردد.

 به این ترتیب به نظر می رسد چشم بادامی‌ها از چین تا کره جنوبی، در گران‌ترین شهرهای جهان زندگی می‌کنند.

 شنزن

 نهمین شهر گران جهان باز هم در چین قرار دارد، شهری توریستی با اقتصادی شکوفا. خرید هر متر مربع ملک در شنزن چین قیمتی در حدود ۱۳ هزار و ۳۰۹ دلار دارد.

ژنو

 دهمین شهر گران جهان نیز در سوییس قرار دارد. ژنو شهری مشهور که نه فقط قطبی اقتصادی در سوییس که شهری نام آشنا در عرصه سیاست و حقوق بین الملل محسوب می شود. خرید هر متر مربع ملک در ژنو قیمتی برابر با ۱۲ هزار و ۷۴۷ دلار قیمت دارد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۴۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخی‌ترین شهرهای جهان کدامند؟

کوسکو در پرو، اسکندریه در مصر، آتن در یونان، بنارس در هند، پراگ در جمهوری چک، پکن در چین، استانبول در ترکیه، کارتاژ در تونس و بوستون در ایالات متحده آمریکا، از تاریخی‌ترین شهرهای جهان محسوب می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، کاوش در تاریخ یک مکان خاص یکی از بهترین بخش‌های سفر است و می‌تواند به بشر کمک کند تا سرگذشت آن مکان و فرهنگ جاری در آن را کشف کند. در ادامه با تاریخی‌ترین شهرهای جهان آشنا می‌شویم.

کوزکو، پرو

شهر کوزکو بر فراز کوه‌های آند، زمانی پایتخت امپراتوری افسانه‌ای اینکاها بوده است. اطلاعات زیادی در مورد منشأ این شهر در دست نیست، اما اعتقاد بر این است که این شهر به شکل پوما، حیوانی مقدس برای اینکاها و بر اساس برنامه‌ریزی شهری متمایزی ساخته شده است. کوزکو از نظر اقتصادی و اداری پیشرفته بوده است، سرپرستان خانوارها مالیات می‌پرداخته و مسئولان شهری از این پول برای ایجاد زیرساخت‌ها، همچنین تأمین غذا و امنیت مردم در مواقع ضروری استفاده می‌کرده‌اند. کوزکو همچنین مرکز ریاضیات، نجوم و سیستم‌های تقویمی بوده است. امروزه بسیاری از ویرانه‌های شهر قدیمی در خارج از مرکز شهر مدرن واقع شده‌اند.

اسکندریه، مصر

اسکندریه که زمانی یکی از بزرگ‌ترین شهرهای جهان مدیترانه و مرکز دانش و علم یونانی بود، از زمان تأسیس توسط اسکندر مقدونی در سال ۳۳۲ قبل از میلاد تا زمان تسلیم شدن به نیروهای عرب در سال ۶۴۲، پایتخت مصر بود. اسکندریه به‌واسطه ارتباطش با اسکندر و کلئوپاترا مدت‌هاست که جایگاه ویژه‌ای در تصورات مردمی دارد و نقش مهمی در حفظ و انتقال فرهنگ یونانی به جهان وسیع‌تر مدیترانه ایفا می‌کند. امروزه می‌توان در خیابان‌های باستانی این شهر قدم زد و دریافت که شرق در اوج تمدن کلاسیک کجا به غرب رسیده است.

آتن، یونان

آتن نقش اساسی در شکل دادن به دنیای غرب به شکل امروزی داشته است. در سال ۱۴۰۰ قبل از میلاد این شهر در دنیای باستان برجسته بود و زمانی که در یونان باستان در حال رشد بود، نقش مهمی در شکل‌گیری فلسفه، نمایش، ادبیات و علم ایفا کرد. موقعیت مرکزی آتن آن را به محلی برای تبادل فرهنگی و تجارت تبدیل کرده است. این شهر خانه بسیاری از ویرانه‌های شگفت‌انگیز مانند پارتنون و معبد زئوس المپیک است. آتن هنوز به‌عنوان یک کلان‌شهر شلوغ عمل می‌کند و به دلیل فرهنگ، هنر، رسانه، سرگرمی، تجارت و امور مالی شهرت دارد.

بنارس، هند

بنارس هند که قدمت آن به قرن یازدهم قبل از میلاد باز می‌گردد، یکی از قدیمی‌ترین شهرهای جهان است. این شهر در ایالت اوتار پرادش هند در کنار رودخانه گنگ واقع شده است و مردم بسیاری برای انجام مراسم تشییع جنازه به سواحل آن می‌آیند، زیرا اعتقاد بر این است که کسانی که در اینجا می‌میرند زندگی ابدی خواهند داشت. بنارس همچنین خانه معابد بسیاری است که آن را به یکی از هفت شهر مقدس هندوئیسم تبدیل کرده است. این شهر شلوغ امروزه مانند گذشته خود پر جنب‌وجوش و رنگارنگ است و مردم زیادی برای تجربه آئین‌های در جریان زندگی و مرگ که در ساحل رودخانه اتفاق می‌افتد، به آن سفر می‌کنند.

پراگ، جمهوری چک

پراگ یکی از تاریخی‌ترین شهرهای اروپا است و چشم‌انداز زندگی در قرون وسطی را ارائه می‌دهد. هنرمند آلفونس موچا و نویسنده فرانتس کافکا از چهره‌های مشهور پراگ هستند. موتزارت نیز از بازدیدکنندگان مکرر پراگ بوده است. این شهر از نظر فولکلور غنی و محل زندگی یک جامعه تاریخی بزرگ یهودی بوده است. در پراگ همچنین می‌توان از قدیمی‌ترین ساعت نجومی فعال و قلعه معرف پراگ بازدید کرد. پراگ بخشی از امپراتوری اتریش-مجارستان و یکی از اعضای بلوک شوروی بوده است و از زمانی که جمهوری چک استقلال خود را به دست آورد، با حضور چندفرهنگی، مراکز تجاری بزرگ و غذاخوری‌های تحسین‌شده به شهری شیک تبدیل شده است.

پکن، چین

پکن به‌طور رسمی بیش از سه‌هزار سال قدمت دارد و یکی از چهار پایتخت باستانی چین است. این شهر به مدت هشت‌هزار سال در تاریخ چین نقش داشته است. به‌طور خاص، پکن پایگاه اصلی سلسله‌های بدنام مینگ و چینگ، همچنین پایتخت تحت ریاست مائو در طول انقلاب کمونیستی چین بود. شهر ممنوعه معروفی در آن وجود دارد که کاخ شاهنشاهی حیرت‌انگیز تحت سلسله چینگ بوده است. این شهر همچنین میزبان بسیاری از معابد نفیس چینی و حاوی تاریخ گسترده‌ای از یکی از بزرگ‌ترین و جذاب‌ترین تمدن‌های بشری است.

برلین، آلمان

تاریخ برلین فراتر از آن چیزی است که دیده یا احساس می‌شود. در اصل ورود به حال و هوای بی‌تفاوت امروزی آن یادآور تمام اتفاقاتی است که در گذشته آن رخ داده است. برلین پایتخت آلمان نازی بود و در طول جنگ سرد به‌طرز بدنامی تفکیک و ماهیت والای آن متحول شد. از این تاریخ به بعد ساکنان برلین در مقابله با تاریخ غنی و اغلب پر فراز و نشیب شهر، ضدفرهنگ بودن و زندگی شبانه را توسعه دادند و برلین را به شهری در تضاد کامل با گذشته خود تبدیل کردند. به این ترتیب شکوه سابق برلین در سال ۱۹۴۵ به پایان رسید. اما این شهر از ویرانی جنگ جهانی دوم جان سالم به در برد، بازسازی شد و رشد اقتصادی و فرهنگی شگفت‌انگیزی را نشان داد.

استانبول، ترکیه

استانبول ترکیه جواهری بر تاج یک رشته مهم تاریخ محسوب می‌شود. این شهر زمانی که به‌عنوان قسطنطنیه شناخته می‌شد و پس از سقوط روم، پایتخت امپراتوری بیزانس و یک مسیر قابل‌توجه در جاده‌های ابریشم بود. در واقع، بیشتر تمدن‌های کلاسیک به دلیل موقعیت مرکزی آن بین شرق و غرب، نقشی در شکل دادن به آن داشتند. استانبول همچنین پایتخت عثمانی بود تا اینکه پس از جنگ جهانی اول این عنوان را از دست داد. هر نقطه از این شهر یادآوری از تاریخ غنی آن است که به‌طرز شگفت‌انگیزی حفظ شده است. یک نمونه عالی، ایاصوفیه است که یک کلیسای عظیم در زمان امپراتوری بیزانس بود و در دوران حکومت عثمانی به مسجد تبدیل شد.

کارتاژ، تونس

کارتاژ در حدود ۹۰۰ سال قبل از میلاد بنا شده است. رومی‌ها در نهایت امپراتوری آن را در جنگ‌های پونیک نابود کردند، با این حال به دلیل موقعیت مرکزی شهر متوجه شدند که کارتاژ یک مکان استراتژیک ضروری در امپراتوری آن‌ها خواهد بود. در دوران ژولیوس سزار، شهر احیا و در نهایت به‌عنوان یک مستعمره شکوفا شد. حکومت‌های دیگر نیز در تاریخ کارتاژ نقش داشتند و ویرانه‌های بسیاری از جمله ویلاهای رومی، حمام‌های باستانی آنتوان، پناهگاه‌ها و بندر پونیک که هنوز هم دارای مناظر شگفت‌انگیزی از دریا است را از خود باقی گذاشتند.

بوستون، ایالات متحده آمریکا

بوستون یکی از قدیمی‌ترین شهرهای ایالات متحده و از لحاظ تاریخی خانه نخبگان فکری آمریکا است. در واقع، اولین دانشگاه کشور، هاروارد، در این شهر تأسیس شد و امروز هنوز هم شهری با بیشترین کالج در کشور است.

بوستون از نظر سیاسی مکان مهمی برای انقلاب آمریکا بود و بخش عمده طرح شهری تاریخی خود را حفظ کرده است. معماری بوستون به سبک نیوانگلند است و خیابان‌های سنگفرش‌شده شهر هنوز به آن دوران ادای احترام می‌کند. بوستون امروزه از گذشته خود فراتر رفته و به شهری نوآور و مدرن با فرهنگی پویا تبدیل شده است.

کد خبر 745956

دیگر خبرها

  • تاریخی‌ترین شهرهای جهان کدامند؟
  • ادعای حمله اسرائیل به ایران، طلا را گران کرد!
  • منتظر افزایش قیمت همه گوشی‌ها باشیم؟
  • ادعای حمله اسرائیل به ایران قیمت طلا را گران کرد
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
  • جزئیات واگذاری زمین نهضت ملی مسکن در روستاهای تهران
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۲۹ فروردين