Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@09:53:54 GMT

برنامه جدیدی برای ثبت‌نام سهام عدالت وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۵۳۴۹

برنامه جدیدی برای ثبت‌نام سهام عدالت وجود ندارد

از میان کل مشمولان سهام عدالت حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار مشمول سهام عدالت فوت شده‌اند، اما تنها حدود چهار درصد از وراث این مشمولان برای تعیین و تکلیف سهام عدالت متوفی خود به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده‌اند. همچنین طبق اعلام سازمان خصوصی‌سازی هیچ گونه ثبت نام جدیدی در حال حاضر برای سهام عدالت متصور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، تعداد کل مشمولان سهام عدالت حدود ۴۹ میلیون نفر است که از این تعداد در ۱۰ سال گذشته ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر فوت شده‌اند. طبق آخرین آماری که سازمان خصوصی سازی ارائه کرده از کل افرادی که مشمول سهام عدالت و در قید حیات هستند ۴۱ میلیون نفر شماره شبای بانکی خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کرده‌اند.

در ماه‌های گذشته سازمان خصوصی‌سازی به تفکیک گروه‌ها، سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۵ را پرداخت، اما همچنان معدود افرادی هستند که به دلایلی سود سهام خود را دریافت نکرده‌اند.

همچنین مدتی است که سازمان خصوصی سازی شروع به پرداخت سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۶ کرده است و آن طور که اعلام کرده اعضای کمیته امداد و بهزیستی سود سهام عدالت خود را دریافت کرده‌اند. همچنین مدتی است که توزیع سود سهام عدالت مربوط به روستائیان و عشایر نیز شروع به پرداخت شده است.

اما هنوز افرادی که ثبت نام نکرده‌اند این سوال را دارند که آیا ثبت نام جدیدی برای سهام عدالت صورت می‌گیرد یا خیر؟ داود خانی -معاون برنامه‌ریزی، توسعه منابع و امور پشتیبانی سازمان خصوصی سازی- در پاسخ به این پرسش گفته که "آخرین زمان برای انجام ثبت نام مشمولان بر اساس قانون تا پایان سال ۱۳۹۴ بوده است و از آن تاریخ تاکنون ثبت نام جدیدی برای دریافت سهام عدالت انجام نشده است. بر این اساس هیچ گونه ثبت نام جدیدی در حال حاضر برای سهام عدالت متصور نیست، مگر این که مرجع قانونگذار با تصویب قانون جدیدی، این اجازه را به سازمان خصوصی سازی برای ثبت نام جدید سهام عدالت در آینده بدهد".

همچنین وراث مشمولانی که فوت شده‌اند از اواسط تیر ماه سال جاری می‌توانستند با در اختیار داشتن اصل گواهی حصر وراثت و کارت ملی خود به دفاتر منتخب پیشخوان دولت، مراجعه و تقاضای تقسیم سهام عدالت شخص متوفی را بین تمامی وراث یا یکی از ورثه تکمیل و امضا کنند تا سهام عدالت فرد متوفی به آنان اختصاص داده شود.

اما طی پیگیری های ایسنا سازمان خصوصی سازی اعلام کرده که تقریبا فقط ۴ درصد وراث فوت شدگان برای رسیدگی سهام عدالت متوفی به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده‌اند. هنوز هم فرصت برای این دسته وجود دارد که اقدام به مراجعه به دفتر پیشخوان دولت کنند.

همچنین برای مشمولانی که شماره شبای بانکی خود را به سامانه سهام عدالت نداده‌اند فرصتی وجود دارد که اقدام به ثبت شماره شبای بانکی خود در سامانه www.samanese.ir کنند، اما امکان دارد به زودی وقت برای ثبت شماره شبای بانکی در سامانه سهام عدالت پایان برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • آیین واگذاری «استقلال» و «پرسپولیس» آغاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • راه خصوصی‌ سازی ایران‌ خودرو و سایپا باز می‌ شود؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • صلاحیت خریداران سرخابی‌ها قبل از ورود به معامله بررسی شد
  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال +تصویر