Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نشست تخصصی تحلیلی بودجه حوزه سلامت سال ۹۸ توسط کمیته سلامت جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی برگزار شد. به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در اولین نشست تحلیل بودجه سال ۹۸ در حوزه سلامت توسط کمیته سلامت جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی با حضور جمعی از اساتید و نخبگان حوزه پزشکی کشور و همچنین با حضور زهره الهیان قائم مقام کمیته سلامت جمنا و حسن امین‌لو برگزار شد بودجه سال ۹۸ در حوزه سلامت بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میرباقری یکی از اعضای شرکت کننده در این نشست اظهار داشت: جلسه قبلی که در حوزه طرح تحول سلامت به صورت همه‌جانبه نگاه شد، دوستان استقبال زیادی داشتند و قرار شد جلسات دوره‌ای که کمیته سلامت جمنا برگزار می‌کند به صورت تخصصی تری برگزار شود و هر جلسه‌ای روی یک موضوع خاص تمرکز شود.

وی در ادامه افزود:در نشست امروز در مورد بودجه سلامت و تغییراتی که در سنوات گذشته در بودجه سلامت رخ داده است و نگاه عملیاتی که به بودجه سلامت شده صحبت شد و این حرکت همچنان ادامه دارد.

در این جلسه دکتر امین لو گفت: امکانات در کشور باید متناسب با نیاز‌های مردم باشد نمی‌توان در هر شهری فرودگاهی بسازیم که تعداد فرودگاه‌ها از تعداد هواپیما‌های کشور بیشتر شود. در حوزه بهداشت و درمان نیز به همین صورت است.

وی در ادامه افزود: با ایجاد هر فضای بیمارستانی دنبال آن تجهیزات و نیروی انسانی نیز باید در نظر گرفته شود. طبق آماری که داریم ۱۰ درصد مردم در بیمارستان‌ها در سال بستری می‌شوند که با توجه به جمعیت ۸۰ میلیونی کشور هشت میلیون نفر در طول سال بستری می‌شوند.

امین لو اضافه‌کرد: در حال حاضر تمام دنیا در حال تلاش هستند تا روز بستری را کاهش بدهند و در کشور ما به طور میانگین سالیانه ۳.۳ دهم درصد روزبستری داریم که با توجه به جمعیت کشورروزانه ۲۶ میلیون نفر بستری می‌شوند.

وی در ادامه افزود:اگر بنا را بر این بگذاریم که تعداد تخت‌های بیمارستانی ما حدود ۷۰ درصد مورد استفاده قرار بگیرد تعداد تخت مورد نیاز کشور به ازای هر هزار نفر ۱.۶ دهم درصد است، اما در عرض این چهار سال زیاده خواهی‌ها باعث شد که این عدد به ۲.۶ دهم درصد رسید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جمنا نشست جمنا جبهه مردمی نیروهای انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: جهت بررسی کیفیت نان در نشست این کمیسیون تأکید شد که هرچه سریعتر دستورالعمل پخت نان کامل به صورت فراگیر ابلاغ و بر اجرای آن نظارت کامل اعمال شود. - اخبار سیاسی -

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون متبوعش به ریاست نصرالله پژمانفر، گفت: این جلسه با موضوع بررسی افزایش کیفیت، غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و همچنین بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقاء بهره‌وری برگزار شد که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، سپاه پاسداران، سازمان ملی استاندارد و کارشناسان دانشگاهی و مراکز پژوهشی حضور داشتند.

وی افزود: با توجه به مضرات فراوانی که آرد تصفیه شده (سفید) برای سلامت انسان دارد و مشروح آن در گزارش کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس به استناد مطالعات داخلی و خارجی آمده و نارضایتی‌هایی که از این محل در اذهان مردم ایجاد شده است، کمیسیون اصل نودم قانون اساسی پیرو اظهار نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌ها به موضوع ورود کرد و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی جلسه‌ای تشکیل داد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در این جلسه مصوباتی به تصویب اعضای کمیسیون رسید تا در اسرع وقت و با قید فوریت، اقدامات قابل نظارت با محوریت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور توسط دستگاه‌های مسئول انجام شود.

خضریان در تشریح مصوبات کمیسیون اصل نود، گفت: تدوین استاندارد نان کامل و ابلاغ آن، تدوین شیوه نامه پخت نان کامل و نظارت بر اجرای آن توسط نانوایی‌ها، فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل، حمایت از راه اندازی کارخانجات آرد کامل در سطح استان‌های کشور، توسعه استفاده از آرد کامل در صنف نانوایی، افزایش تعداد نانوایی‌هایی که از آرد کامل استفاده می‌کنند، اقتصادی کردن تولید آرد کامل و پخت نان کامل از جمله مصوبات اصلی کمیسیون بود.

وی اظهار کرد: در حال حاضر با وجود زحمات قابل تقدیری که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشیده است، ولی هنوز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد. در جلسه امروز کمیسیون تأکید شد که آرد کامل باید نرخ گذاری صحیحی داشته باشد تا کارخانجات آرد برای ورود به این حوزه تشویق شوند. همچنین بیان شد که قیمت تمام شده نان کامل باید به نحوی باشد که اقشار مستضعف نیز بتوانند از این نعمت بهره‌مند شوند و باید کارگروه‌های نظارتی در سطح استان‌ها امکان نرخ گذاری متفاوت برای واحدهای پخت نان کامل را فراهم کنند.

وی گفت: در این جلسه تأکید شد که هر چه سریعتر دستورالعمل پخت نان کامل به صورت فراگیر ابلاغ و بر اجرای آن نظارت کامل اعمال شود چرا که عدم رعایت نکات فنی تخمیر سلامت مردم را به خطر می‌اندازد. از این رو باید اقدامات اساسی برای فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل و ایجاد هدفمند و برنامه‌ریزی شده مطالبه مردمی در این زمینه انجام شود. از سوی دیگر دستگاه‌های مربوطه به ویژه وزارت بهداشت باید نسبت به افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه اصول پخت نان کامل در نانوایی‌ها اقدام کند تا از این طریق امکان نظارت فراگیر و مردمی فراهم شود و اطلاعیه‌ای در این زمینه در نانوایی‌ها نصب شود.

نماینده تهران ادامه داد: در این نشست مطرح شد که موضوع پخت نان کامل باید به عنوان هنر-صنعت، مجدداً در روستاهای کشور با رعایت موازین بهداشتی احیاء شود تا ضمن ایجاد اشتغال، منجر به بهبود هر چه بیشتر سلامت مردم شود. نانوایان باید طی یک نامه مشخص، در خصوص نحوه پخت نان کامل و رعایت اصول مربوطه آموزش حرفه‌ای ببینند. همچنین فراهم سازی دسترسی نانوایان علاقه‌مند به پخت نان کامل چه در روستا و چه در شهر به آرد کامل توسط شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت فراهم شود.

این نماینده مجلس یازدهم بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی می‌بایست ظرف یک ماه نسبت به ارائه برنامه جامع توسعه نان کامل مشتمل را بر اهداف کمی و زمان‌بندی به کمیسیون اقدام کند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز ظرف دو ماه اقدامات لازم برای قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان کامل را به عمل آورده و مقرر شد سازمان ملی استاندارد حداکثر تا خردادماه آیین نامه مربوط به کارخانجات تولید آرد کامل را تصویب کند و وزارت بهداشت نتایج مطالعه اثرات مصرف نان کامل بر سلامت مردم را در اسرع وقت بررسی و اقدام به فرهنگ‌سازی کند. از سوی دیگر مقرر شد سازمان ملی استاندارد ظرف دو ماه نسبت به بازنگری و کاهش درصد سبوس‌گیری با تأکید بر نان لواش و تافتون اقدام کند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است