Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@01:02:18 GMT

صنعت فرش با کمترین سرمایه‌گذاری اشتغالزایی دارد

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۶۳۲۳

صنعت فرش با کمترین سرمایه‌گذاری اشتغالزایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته دستپاک در جلسه کارگروه فرش استان کرمانشاه  با اشاره به قدمت فرش دستبافت و گلیم در استان اظهار داشت: امروزه برای تولید هر شغل ۲۰۰ میلیون تومان باید هزینه شود و این در حالی است که صنعت فرش دستبافت را می توان با ۱۰ الی ۱۵میلیون تومان سرمایه به تولید محصولی پرداخت که هم مشتری و علاقمند در تمام دنیا دارد و هم ارزش افزوده و سود آن چندین برابر هزینه هایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این صنعت را می توان در فضایی کم و یا حتی در منزل آن را راه اندازی کرد، افزود: استان کرمانشاه با توجه به قدمت تاریخی و برندهایی که در این زمینه دارد می تواند بخشی از میزان بیکاری موجودش را از طریق سرمایه گذاری در صنعت فرش و گلیم کاهش دهد.

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: کرمانشاه در زمینه تولید پشم خودکفاست و مازاد پشم تولیدی را به استان های دیگر صادر می کند و  باید این امر را به گونه‌ای مدیریت و برنامه ریزی کنیم که چرخه تبدیل پشم به نخ در همین استان انجام شود تا نخ با قیمت پایین تری به دست تولید کننده برسد.

وی با اشاره به سخنان معاون استاندار کرمانشاه در زمینه تولید رنگ از گیاهان عنوان کرد: در این زمینه تلاش‌هایی هم صورت گرفته تا این مسئله عملیاتی شود.

دستپاک با تاکید بر لزوم بازگرداندن فرش به رنگهای طبیعی، تصریح کرد:  این مقوله می تواند کرمانشاه را هم به عنوان بزرگترین تولید کننده رنگهای گیاهی مطرح کند.

وی به تاثیر توسعه تولید فرش دستبافت در کاهش مهاجرت روستائیان به شهر نیز اشاره و تصریح کرد: فرش دستبافت بخشی از هویت روستائیان ما است و زمانی که این صنعت را در منازل روستایی ترویج و حمایت شود و امنیت شغلی ایجاد کنیم با کاهش مهاجرت مواجه و حاشیه نشینی کمتر می شود.

رییس مرکز ملی فرش ایران  فرش دستبافت و گلیم را جدای از نگاه اقتصادی بخشی از هویت معنوی و تاریخی دانست و بر لزوم ترویج آن تاکید کرد.

وی در پایان اظهار داشت: مسئولان استان باید توجه جدی به فرش و گلیم استان داشته باشند و ما هم در مرکز ملی فرش کشور حاضر به هرگونه حمایت بخصوص در زمینه بازاریابی و فروش هستیم و امیدوارم که بتوانیم در این زمینه به همدیگر کمک کنیم.

هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی استاندار کرمانشاه هم در این جلسه با اشاره به قدمت چند هزار ساله فرش بومی استان کرمانشاه اظهار داشت: امروزه همه کارشناسان و علاقمندان به این صنعت استان کرمانشاه را با فرش سنقر و گلیم هرسین می شناسند و می توان گفت که در این زمینه استان ما دارای دو برند ملی و جهانی می باشد.

وی افزود: ظرفیت دامپروری استان کرمانشاه به اندازه ای است که سالانه بیش از ۲۰۰۰ تن پشم از استان خارج می شود و با چندین برابر بیشتر به صورت نخ به دست فرشباف می رسد در حالیکه ما باید طرح«از پشم تا فرش» را در استان به طور کامل اجرا کنیم تا چرخه بافت فرش از تولید نخ گرفته تا رنگرزی و ریسندگی و ...همه در استان انجام شود و برای بافنده به صرفه باشد و برای این منظور مدیریت اقتصادی استان هم پای کار است و حمایت می کند.

معاون امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با اشاره به مشکلات موجود در استان در خصوص سرمایه گذاری روی فرش دستبافت گفت: در استان کرمانشاه هیچگاه یک برنامه جدی و کامل در خصوص فرش اجرایی نشده در حالیکه ظرفیت بسیار زیادی در این خصوص وجود دارد و ما امروز وظیفه داریم که این روند بی توجهی و بی برنامگی در صنعت فرش را متوقف کنیم و جدی تر و با نگاه تولید ثروت و ایجاد اشتغال و با تکیه بر برندهای موجود این صنعت را تقویت کنیم و این مستلزم همت همگانی مسئولین و تولیدکنندگان است.

کد خبر 4522425

منبع: مهر

کلیدواژه: فرش دستبافت مرکز ملی فرش ایران هدایت حاتمی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۶۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغالزایی ۲ هزار نفر در چهار واحد فرآوری سنگ آهن اسدآباد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در شهرستان اسدآباد سه کارخانه تولید کنسانتره و یک کارخانه تولید گندله آهن فعالیت می‌کنند و در مجموع ۵۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر غیر مستقیم مشغول کار هستند.

با راه اندازی واحد‌های دیگر در زنجیره تولید آهن می‌توان از خام فروشی این ماده معدنی جلوگیری و اشتغال پایدار در این شهرستان ایجاد کرد. 

بیشتر بدانیم: 
کنسانتره آهن یک محصول خروجی از فرآوری سنگ آهن است که با خرد کردن، آسیاب کردن، جداسازی مغناطیسی و فلوتاسیون به دست می‌آید. کنسانتره سنگ آهن در فرآیند تولید گندله برای کوره بلند و بریکت استفاده می‌شود و محصولی غیر سمی، غیرقابل اشتعال و غیرقابل انفجار است. ماده اولیه تولید کنسانتره آهن، سنگ آهن است.
‫گندله آهن ترکیبی از اختلاط مواد خام، تشکیل گلوله و عملیات حرارتی پخت و تبدیل آن به کره‌های سخت است. مواد خام را به شکل یک گلوله می‌غلطانند، سپس در یک کوره یا در توری پخته می‌شوند تا ذرات را در یک کره سخت تف جوشی کنند. ‬

دیگر خبرها

  • تحقق بیش از ۸۰ درصد از برنامه‌های اشتغال تبصره ۱۸ مددجویان
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • عرضه سهام بیواتانول باشت در بورس
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • سیستم قضایی آماده شنیدن مشکلات واحدهای تولیدی است
  • اشتغالزایی ۲ هزار نفر در چهار واحد فرآوری سنگ آهن اسدآباد
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال گذشته
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان