Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌استاندار قم، با تأکید بر استفاده از ظرفیت علمی نخبگان دانشگاهی استان، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت های دانشگاهی در توسعه پایدار استان ضروری است.

‌به گزارش ایسنا‌، به نقل از روابط عمومی استانداری قم دکتر بهرام سرمست استاندار قم در نشست صمیمی با روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در جمع روسا و اساتید دانشگاه های استان، اظهار کرد: توجه به نظرات و ایده های نخبگان استان با محوریت نقاط مشترک، می تواند مسیر راه مناسبی برای توسعه آموزش عالی ترسیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم فاصله بین نظریات دانشگاهی و عملیاتی شدن در بسترهای اجتماعی را زیاد دانست و اضافه کرد: این گسست علم و عمل، در سه مقوله ارتباط دانشگاه با مراکز اجرایی و دولتی، ارتباط دانشگاه با جامعه و ارتباط دانشگاه با صنعت تعریف می شود که نشأت گرفته از نبود اعتماد و باور کافی بین طرفین است و باید راهکاری برای حل این مساله اندیشیده شود.

دکتر سرمست با اشاره به اهتمام مدیریت استان در افزایش ارتباط بین دانشگاه و مراکز اجرایی و دولتی، تصریح کرد: برای هماهنگی بیشتر و بررسی مسائل فی مابین دبیرخانه ای در استانداری قم راه اندازی خواهد شد تا زمینه افزایش تعاملات دستگاه‌های استان و دانشگاه‌ها بطور عملی فراهم شود.

نماینده عالی دولت در استان برگزاری جلسات اندیشه‌ورز با حضور مسئولین استانی و روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: مسئولین استان در چارچوب سیاستهای کلی آموزش عالی در کنار بخش های آموزشی و دانشگاهی هستند و معتقدیم با هم اندیشی و همدلی می توان گام های موثری در مسیر توسعه استان برداشت.

وی با تأکید بر موضوع آسیب‌های اجتماعی و اولویت های اساسی استان، بیان کرد: باید با تکیه بر دانش روز و شیوه های راهبردی نوین، با استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی، نسخه های پیشگیرانه تهیه و حل مسائل اولویت دار استان در دستور کار قرار گیرد.

دکتر سرمست با اشاره به لزوم احصاء نیازهای اساسی استان با هماهنگی دستگاه ها و نهادهای مختلف، خاطر نشان کرد: اجرای طرحی با عنوان ‹‹یک استاد، یک راهکار›› در استان بصورت آزمایشی و با استفاده از ظرفیت علمی اساتید دانشگاهها، می تواند گامی عملی در تهیه راهکارهای برون رفت از مسائل استان باشد.

‌در ابتدای این نشست، روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، ضمن معرفی واحد های آموزشی مربوطه به بیان نظرات و ایده های خود در زمینه ارتقاء آموزش عالی در استان پرداختند.

توسعه استان نیازمند همکاری و تعامل همه مجموعه‌هاست

سرمست همچنین در جلسه دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر قم که در محل استانداری قم برگزار شد، ضمن استماع نظرات و برنامه های اعضای این شورا، اظهار کرد: شورای شهر باید مجموعه ای همفکر و منسجم باشد تا با همراهی یکدیگر و استفاده از تجربه و تخصص اعضاء، به فرآیند مدیریت شهری کمک کنند.

استاندار قم با اشاره به اهمیت تصمیمات شورای شهر در راستای فراهم ساختن زیرساخت های توسعه ی شهری، اضافه کرد: هماهنگی و نظارت بر اجرای این مصوبات در مسیری که به رفع نیازها و خواسته های مردم ختم شود، دیگر وظیفه مهم شورای شهر است.

دکتر سرمست با اشاره به وجود مدیران مجرب و متخصص در مدیریت استان و مدیریت شهر قم، اضافه کرد: باید با استفاده از این ظرفیت و توجه به روح قانون، بستر لازم برای رسیدگی به اولویت های اساسی استان که با اولویت های شهری همپوشانی دارد، فراهم شود.

وی در پایان مدیریت استان را حامی مدیریت شهری دانست و خاطر نشان کرد: تصمیمات شورای شهر، اقدامات مدیریت شهری و حمایت مدیریت استان، مسیر توسعه استان را هموار خواهد کرد.

انتهای پیام

دبیر: زهرا حبیب پور

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ظرفيت های دانشگاهي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۶۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سدهای کشور تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ را ۶۱ درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فیروز قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به بارش‌های خوب اواخر سال گذشته و روزهای ابتدایی سال جدید اظهار داشت: هر چند طی هفته‌های گذشته شاهد نزولات جوی به صورت برف و باران در برخی نقاط کشور از جمله تهران بودیم، اما همچنان میزان پرشدگی برخی از سدهای کشور پایین بوده و آب مورد نیاز مصارف به طور کامل تأمین نشده است.

* کاهش 11 درصدی ورودی آب به سدهای کشور

قاسم‌زاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا 28 فروردین 1403 گفت: ورودی‌ سدهای کشور در حال حاضر 23.61 میلیارد مترمکعب است که همچنان نسبت به سال آبی گذشته با کاهش 11 درصدی روبرو است. 

وی موجودی مخازن سدهای کشور را در تاریخ 28 فروردین 1403 با 61 درصد پرشدگی، معادل 30 میلیارد و 410 میلیون مترمکعب خواند و بیان داشت: در سال گذشته نیز در تاریخ مشابه، همین میزان آب در مخازن سدهای کشور وجود داشته است. 

* 80درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است

سخنگوی صنعت آب کشور، درصد پرشدگی سدهای تأمین کننده آب شرب پایتخت را 20 درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا 28 فروردین با کاهش 11 درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

وی گفت: مجموع 13 سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود 73 درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته 3 درصد افزایش داشته است.

* کاهش 15درصدی بارش‌های ایران نسبت به سالهای نرمال

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به میانگین دوره‌ مشابه درازمدت 15 درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته 3 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارش کشور نسبت به شرایط نرمال، نباید بارش‌های اخیر این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و مدیریت مصرف ضرورتی ندارد بلکه هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره باید توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

انتها پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • واحد علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • اصلاح حکمرانی آموزشی بر پایه دانش و اخلاق
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • احیای مراکز تحقیقاتی در راستای پایداری منابع درآمدی
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است
  • احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی