Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،  در سفر وزیر نفت به عسلویه صبح امروز روند اجرایی فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی بررسی شد.

بیژن نامدار زنگنه در جریان بررسی فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی روند اجرایی این فاز‌ها را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این فاز‌های پارس جنوبی با توان متخصصان داخلی در بخش خشکی، ساحلی و فراساحلی اجراء شده که نشان از توانمندی صنعت نفت در اجرای این فاز‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت با تاکید بر تسریع تکمیل فاز‌های ۳ گانه ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی افزود: با تکمیل فاز‌های یاد شده روزانه تولید ۵۶.۸ میلیون متر مکعب گاز غنی شده وارد شبکه سراسری گاز می‌شود.

مجری فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی نیزبا بیان اینکه طرح توسعه این سه فاز روند اجرایی مطلوبی دارد تصریح کرد: سکوی اصلی فاز ۲۲ پارس جنوبی در موقعیت مخزنی خود در آب‌های خلیج فارس نصب شد و تولیدات این سکوی گازی روزانه ۱۴.۲ میلیون متر مکعب گاز است که به حجم تولید فعلی پارس جنوبی افزوده است.

نصب دومین سکوی فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس‌جنوبی

فرهاد ایزدجو با اشاره به ساخت ۴ سکوی فاز‌های سه گانه ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی در صدرای بوشهر گفت: با بهره برداری کامل از ۴ سکوی بخش فراساحل فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی، از هر یک روزانه ۱۴.۲ میلیون متر مکعب گاز ترش غنی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه به بهره‌برداری از ۴ سکوی ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی روزانه ۵۶.۸ میلیون متر مکعب گاز به تولیدات پارس جنوبی افزوده می‌شود ،اضافه کرد: درحال حاضر منابع گازی سکوی ۲۲ پارس جنوبی پس از استحصال از چاه‌های تولیدی برای فراوری و جداسازی ترکیبات گازی از طریق یک رشته خط لوله ۳۲ اینچ به‌طول ۱۱۰ کیلومتر به پالایشگاه خشکی واقع در سایت تنبک کنگان ارسال می‌شود.

مجری فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی از نصب دومین سکوی فاز‌های ۲۲ تا ۲۴ پارس‌جنوبی خبرداد و بیان کرد: این سکو با تلاش متخصصان داخلی در صدرای بوشهر ساخته، بارگیری و آماده انتقال برای نصب در موقعیت خود در میدان گازی پارس جنوبی در خلیج فارس است.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نفت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۶۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب وارده به کارخانه آب‌شیرین‌کن چابهار - کنارک برطرف شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، گفت: فاز اول آب‌شیرین‌کن چابهار- کنارک که بر اثر طوفان دچار آسیب و از مدار خارج شده بود، به مدار مصرف بازگشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کنارک، علیرضا قاسمی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیل جنوب سیستان و بلوچستان که با حضور وزیر کشور در فرمانداری کنارک برگذار شد، اظهار داشت: با تلاش بی‌وقفه سرمایه‌گذار بخش خصوصی و کارکنان این شرکت فاز اول کارخانه آب‌شیرین‌کن چابهار - کنارک طی 15 ساعت کار مداوم وارد مدار شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مخازن ذخیره آب ساکنان چابهار و کنارک آبگیری و هیچ‌ مشکلی بابت تامین آب ساکنان این شهرها برای 24 ساعت آینده وجود نخواهد داشت، افزود: پیش‌بینی می‌شود، فاز دوم آب‌شیرین‌کن نیز، پس از احیای تابلوهای برق تا صبح پنج‌شنبه وارد مدار شود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت شبکه آب مناطق سیل زده گفت: در حال حاضر بر اساس برآوردهای اولیه، شبکه آب 78 روستا به دلیل طغیان رودخانه‌ها، تخریب چاه‌ها و منابع تولید و همچنین شکستگی خطوط انتقال آب از مدار خارج شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به بسته بودن بخش اعظمی از مسیرهای مواصلاتی روستایی و عدم دسترسی به روستاها امکان افزایش روستاهای دچار اختلال وجود دارد.

قطع برق 228 روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: با توجه به خسارت وارد شده به پست های فوق توزیع برق در جنوب استان، درحال حاضر شبکه برق 228 روستای این منطقه قطع است.

محمد رئیسی اظهار داشت: از ابتدای وقوع سیلاب در جنوب استان برق 445 روستا دچار خاموشی شد، که با تلاش پرسنل صنعت برق در حال حاضر برق 217 روستا پایدار شد.

وی ادامه داد: با توجه به خسارت وارد شده به پست های فوق توزیع پسابندر، بنت و چاهان این تعداد روستا بی‌برق هستند که به محض وارد مدار شدن این پست ها برق بیش از 200 روستا پایدار خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: نبود مسیر دسترسی‌ و طغیان رودخانه های فصلی از جمله مشکلات مهم جهت اعزام نیروهای عملیاتی و اصلاح شبکه های برق است.

وی افزود: در حال حاضر، 202 پایه شبکه فشار متوسط و ضعیف و 6 دستگاه ترانسفورماتور از جمله خسارات وارد شده به شبکه توزیع برق مناطق سیل زده تا این لحظه است.

احمد وحیدی وزیر کشور عصر روز چهارشنبه، برای نظارت مستقیم بر روند مدیریت بحران سیل در سیستان و بلوچستان از طریق فرودگاه کنارک وارد استان شد و با همراهی استاندار و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی، از نزدیک آخرین وضعیت خدمات‌رسانی به مناطق سیل‌زده در جنوب این استان را بررسی کرد.

وی پس از بازدیدهای میدانی از مناطق آسیب‌دیده در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران جنوب استان حاضر و ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده تاکنون، دستورات لازم برای رفع هر چه سریع‌تر مشکلات ناشی از وقوع سیل را صادر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هیچ آسیبی به ‌پایگاه هوایی اصفهان وارد نشده است
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال
  • آسیب وارده به کارخانه آب‌شیرین‌کن چابهار - کنارک برطرف شد
  • چگونه در شبکه های اجتماعی بحث کنیم؟
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان وبلوچستان براثر سیلاب
  • قطع برق ۲۲۸ روستای سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی