Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@13:49:01 GMT

افزایش قیمت خودرو و آرزوهای بربادرفته‌ یک جوان

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۷۷۵۲

افزایش قیمت خودرو و آرزوهای بربادرفته‌ یک جوان

من مهدی هستم ۳۱ ساله، مهندس IT و کارمند یک شرکت خصوصی که بعد از کلی زحمت کشیدن، وام گرفتن و قسط دادن توانستم سال ۹۵ یک ماشین ۲۰۶ تیپ ۲ رنگ سفید رو به صورت اقساطی از ایران‌خودرو بخرم. خلاصه با هر سختی بود قسط‌ها شو دادم و بعد از یکم استراحت تصمیم گرفتم ماشینم را بفروشم، باز وام بگیرم و یه ماشین بهتر مثل پژو ۲۰۷، ساندرو استپ وی، یا جک J۵ بخرم که هم اتومات باشه، هم کیفیت بهتری داشته باشد، قیمتش مناسب باشد و اینکه بتوانم از عهده هزینه‌های تعمیر و نگهداری ماشین بربیام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام همراه مکانیک، امروزه با افزایش قیمت‌ها، خرید و فروش ماشین به یک دغدغه در میان مردم تبدیل شده است. در ادامه مطلب به دغدغه‌های یکی از خریداران ماشین می‌پردازیم.

اوایل سال حدود فروردین ماه بود که من جستجو برای فروش خودرو را شروع کردم. زمزمه‌های تغییرات قیمت دلار و افزایش قیمت‌ها به گوش می‌رسید اما من خیلی جدی نگرفتم و تصمیم داشتم سر فرصت در مورد همه چیز تحقیق کنم و کاملا کارشناسانه خودرو جدیدم را بخرم.

چطور ماشینم را فروختم

موقعی که تصمیم گرفتم ماشینم را بفروشم با سرزدن به یک‌سری سایت‌های اینترنتی مثل باما، دیوار، شیپور و همراه مکانیک، قیمت خودروهای کارکرده و دست دوم رو پیدا کردم و همان‌جا بود که قیمت خودرو را برآورد کردم.

چند تا راه برای فروش ماشینم داشتم: نمایشگاه خودرو، فروش به واسطه، بازارهای هفتگی مثل چیتگر، آگهی زدن تو سایت‌های اینترنتی مثل شیپور و دیوار و شرکت‌های فروش آنلاین خودرو مثل همراه مکانیک و خودرو ۴۵ و در نهایت اینکه پشت ماشینم بزنم فروشی.

 گزینه اول به دلیل اینکه برای رفت و آمد به محل کارم به خودرو نیاز داشتم چندان برایم جالب نبود، فروش به واسطه و بازارهای هفتگی هم گزینه‌های خوبی نبودند، چون باعث می‌شد ماشینمو که برای خریدش کلی زحمت کشیده بودم با قیمت کمتر از واقع بفروشم و به همین دلیل این گزینه هم رد شد.

آگهی دادن تو سایت‌های فروش آنلاین خودرو مثل باما، دیوار و شیپور گزینه مناسبی بود که من از آن استفاده کردم. اما یک دردسر بزرگ داشت، اینکه من در محل کارم به دلیل مشغله زیاد فرصت پاسخ دادن به تماس‌های تلفنی را نداشتم و تماس‌های وقت و بی‌وقت مشتریان که خیلی از آنها هم واقعا قصد خرید نداشتن و صرفا برای افزایش اطلاعات عمومیشان تماس می‌گرفتند من را اذیت می‌کرد.

فروش آنلاین خودرو با سایت‌هایی مثل همراه مکانیک به دلیل اینکه کارشناسان خودشان به تماس‌های تلفنی پاسخ می‌دادند، مشتریان را ارزیابی می‌کردند و فقط مشتریان واقعی را به من ارجاع می‌دادند، گزینه مناسبی بود که متاسفانه من از آن غفلت کردم؛ اما به خوبی از گزینه آخر استفاده کردم و یک نوشته فروشی بزرگ با شماره تماس پشت ماشینم زدم و دردسر پاسخ به همه تماس‌ها را به جان خریدم.

بالاخره ماشینم را فروختم اما محدودیت در پاسخگویی به تماس‌ها، مشغله‌های کاری، تاخیر در دریافت وام، همه و همه باعث شد که من ماشینم را با تاخیر بفروشم.

بر باد رفتن آرزوها

در جریان جست و جو برای خرید خودرو بودم که متاسفانه تغییر نجومی قیمت خودرو من را غافلگیر، عصبی و دستپاچه کرد، ماندم هاج و واج که الان با این قیمت‌ها دیگر ماشین خودم را نمی‌توانم بخرم چه برسد به خودرو جدیدی که در رویاهام بود. اوایل سال ۹۷ قیمت خودرو من حدود ۴۰ میلیون بود و با وام ۲۰ میلیون تومنی که گرفته بودم می‌توانستم ماشین ۲۰۷ اتومات صفرکیلومتر، ساندرو استپ وی یا جک J۵ بخرم اما با افزایش قیمتی که اتفاق افتاد، قیمت همه این خودروها بیشتر از ۱۰۰ میلیون شد. در این شرایط وام ۲۰ میلیونی من دیگه کارساز نبود و برای اینکه بتوانم خودرو مورد علاقه‌ام را خریداری کنم باید بیشتر از ۵۰ -۶۰ میلیون وام میگرفتم که عملا غیر ممکن بود.

راه‌حل نهایی

با این بحرانی که پیش آمده بود، باید عجله می‌کردم که حتی بتوانم خودرویی مثل خودرو قبلی خودم را بخرم. از آنجایی که به طور ذاتی مدیریت بحران خوبی دارم توانستم بر استرس خودم غلبه کنم، درست فکر کنم، از همه راه‌های موجود استفاده کنم و بهترین تصمیم را بگیرم. به چندتا نمایشگاه خودرو سفارش کردم، دائم سایت‌های مختلف آگهی‌های فروش خودرو مثل شیپور و دیوار را بررسی می‌کردم، روزانه با بیش از ۲۰ نفر تماس می‌گرفتم و خودروهای مختلف را می‌دیدم. خلاصه تمام وقت خودم و دوستانم صرف پیدا کردن خودرو برای من شده بود. در نهایت با توصیه یکی از دوستانم سری به نمایشگاه‌های آنلاین فروش خودروهای کارشناسی شده زدم و با کمک‌شان توانستم یک خودرو برلیانس H۲۲۰ مدل سال ۹۷ بخرم.

اگر تلاش و سرعت عمل و استفاده از همه گزینه‌های خرید خودرو را خیلی زودتر و قبل از گران شدن خودرو انجام داده بودم الان ماشینی که دوست داشتم را خریده وکلی هم سود می‌کردم اما متاسفانه نشد و دیگر پشیمانی سودی ندارد. آن ماشینی که در رویاهای من بود کجا و ماشین فعلیم کجا، اما باز هم خداروشکر می‌کنم که توانستم ماشین بخرم.

ادیتور: زهرا میعادی

انتهای رپورتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید و فروش خودرو خودرو همراه مکانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۷۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟

قیمت ری‌را قرار است زیر یک میلیارد تومان باشد. این خودرو مطابق اعلام پیشین ایران خودرو، تا اواسط خرداد ماه امسال نیز برای فروش، در سامانه یکپارچه قرار داده‌می‌شود و تحویل آن ۹۰ روزه است؛ لذا پیش‌بینی می‌شود این خودرو تا اواخر تابستان به متقاضیان تحویل داده‌شود. البته برخی از گمانه زنی‌ها حاکی از تلاش خودروسازان داخلی برای فروش محصولات‌شان از روشی غیر از سامانه یکپارچه فروش خودرو است. مطابق برخی از اخبار، محصولات چینی مونتاژی در کشور در نمایندگی‌ها هم فروخته شده‌اند. هر چند در حال حاضر تنها راه فروش خودرو برای کارخانه‌ها، قرار دادن آن در سامانه یکپارچه فروش خودرو است.

قیمت ریرا در کارخانه حدود یک میلیارد تومان است و اختلاف قیمت کارخانه و بازار خودرو‌های داخلی نیز حدود دو برابر و حتی بیشتر است؛ بنابراین می‌توان پیش‌بینی کرد که قیمت ری‌را در بازار آزاد، به حدود دو میلیارد تومان برسد. این یعنی قیمت ری‌را در بازار آزاد، معادل خودرو‌هایی مانند فیدلیتی هفت نفره، هایما ۸ S، کی‌ام‌سی X۵، دیگنیتی و تیگو هفت پرو است. آن چه مشخص است ری‌را در بحث پلت فرم، قوای فنی و تا حدودی آپشن‌ها، قادر به رقابت با چینی‌ها است. اما در بحث طراحی به‌ویژه در نمای ظاهری، عقب‌تر از رقبای چینی است

از طرف دیگر، تیراژ تولید بالاتر از چینی‌ها، گستردگی خدمات پس از فروش و احتمالا بازار خرید و فروش ری‌را، بهتر از چینی‌ها است. در نتیجه باید منتظر ماند و دید که قرار است ری‌را قیمت چینی‌ها را پایین بیاورد یا چینی‌ها قیمت آن را می‌شکنند. البته اگر همه با هم بالا نروند!

ری‌را به قوی‌ترین پیشرانه داخلی حال حاضر یعنی EF۷ توربو پلاس یا EFP با توان تولیدی ۱۶۰ اسب بخار و ۲۴۰ نیوتون‌متر گشتاور مجهز است. گیربکس شش سرعته AT با برند DAE نیز وظیفه انتقال این توان به چرخ‌های جلو را دارد.

ترمز پارک برقی، اتو هولد، سامانه کمکی حرکت در سر بالایی و سراشیبی، کنترل پایداری، کنترل کشش، ترمز‌های دیسکی مجهز به ABS و EBD و سیستم کمکی ترمز از امکانات ایمنی این خودرو هستند.

صفحه کیلومتر دیجیتال ۱۲ اینچی، مانیتور مالتی مدیا ۱۲ اینچی با ۹ بلندگو، نورپردازی مخفی و سانروف جزو امکانات رفاهی ری‌را هستند. همچنین سنسور نور و باران، دوربین ۳۶۰ درجه و رادار نقطه کور از دیگر امکانات این خودرو هستند.

منبع: بیت ران

tags # ایران خودرو سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت +جدول
  • قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟
  • فروش اقساطی تاکسی برقی آغاز شد + قیمت و شرایط فروش
  • شرایط و قیمت فروش دایون اعلام شد + قیمت و شرایط خرید
  • فروش ایران خودرو آغاز شد + شرایط
  • فروش فوری محصولات ایران خودرو بدون قرعه کشی + لینک ثبت نام
  • ثبت نام ایران خودرو بدون قرعه کشی
  • این خودرو رکورددار افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی شد؛ ساینا، شاهین، سمند، ام وی ام و فونیکس چقدر قیمت خورد؟ | جدول قیمت ها
  • فروش فوری ایران خودرو با تحویل ۳ ماهه + جزئیات و جدول