Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در نشست خبری رزمایش بزرگ اقتدار ۹۷ نیروی زمینی ارتش، گفت: در این رزمایش، تعداد ۱۲ هزار نیروی هجومی جهت اجرای تاکتیک های نوین آفندی متناسب با تغییرات ساختاری نزاجا حضور خواهند داشت.

وی افزود: در «رزمایش بزرگ اقتدار ۹۷ نیروی زمینی ارتش»، دو تغییر رویکرد بزرگ «تحرک و تهاجم» که مدتی است در حوزه ساختاری و تاکتیکی نیروی زمینی محقق شده، را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده نیروی زمینی ارتش در خصوص تغییرات ساختاری این نیرو گفت: نیروی زمینی براساس رویکرد تهاجمی اتخاذ شده از یگان های قدیمی و سنتی خود عبور کرده و مبتنی بر امر فرمانده معظم کل قوا ساختار جدیدی در یگان های خود به وجود آورده است.

امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: امروز تیپ های ما به یگان های واکنش سریع، نیروی مخصوص، نیروهای واکنش سریع ویژه، تیپ های متحرک هجومی و تیپ های متحرک زرهی، تغییر هویت داده اند. و توانسته ایم با این تغییرات ساختاری و تاکتیکی یک نیروی زمینی که از قدرت تحرک و تهاجم بالا برخوردار باشد را ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه این تحول ساختاری متناسب با نیازهای عملیاتی ایجاد شده است، افزود: در این رزمایش تمامی مولفه های مرتبط با این تغییر رویکرد اعم از توانمندی‌های تهاجمی، قابلیت‌های رزمی و قدرت تحرک نیروها مورد ارزیابی عملیاتی قرار خواهد گرفت و در نهایت از سطح توانمندی یگان ها رکورد گیری می شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: موضوع دوم تغییر در رویکرد تاکتیکی نزاجا است که از طریق فرماندهی معظم کل قوا و سلسله مراتب فرماندهی به ما ابلاغ شده است. در این رویکرد با توجه به تهدیدات احصا شده، از رویکرد پدافندی به تاکتیک آفندی روی آورده ایم. و توان هجومی یگان های واکنش سریع و نیروهای مخصوص و تیپ هوابرد را نیز مورد ارزیابی عملیاتی قرار می دهیم.

وی در تشریح برآورد عملیاتی متناسب با رویکرد ساختاری جدید نزاجا گفت: از ویژگی‌های این رویکرد مورد استفاده در این رزمایش ارزیابی قدرت نقل و انتقال و ترابری به موقع سریع و پر تحرک نیروی زمینی است؛ که این قدرت در این رزمایش به نمایش گذاشته شد و ما توانستیم از دورترین نقطه به مرکزیت این رزمایش که فاصله ای حدود ۱۰۳۰ کیلومتر بود برخی از یگان های خود را در کوتاهترین زمان ممکن به منطقه اعزام کنیم. همچنین تمامی یگان های سنگین زرهی را به سرعت از فاصله ۷۶۰ کیلومتری وارد منطقه رزمایش نماییم.

امیر سرتیپ حیدری تاکید کرد: قدرت تحرک بالا و تهاجم بالا دو ویژگی مهم و مورد انتظار فرمانده معظم کل قوا بوده است که امروز با همت مضاعف در سطح نیروی زمینی ایجاد شده و این دو ویژگی در این رزمایش مورد ارزیابی عملیاتی قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص استعداد نیروی انسانی و تجهیزات توپخانه ای به کار گرفته شده در این رزمایش گفت: در رزمایش بزرگ اقتدار ۹۷ نزاجا این تعداد ۱۲ هزار نیروی متحرک و تهاجمی شرکت خواهند کرد و ۱۵۷۷ عراده توپ در این رزمایش قدرت‌نمایی آفندی خود را به نمایش خواهند گذاشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در خصوص ظرفیت بالگردی بکارگرفته شده در این رزمایش گفت: در این رزمایش موج عظیمی از بالگردهای نیروی زمینی که به قابلیت‌های جدیدی همچون شناسایی و رزم شبانه مجهز شده اند بکارگیری خواهند شد و ماموریت انتقال نیرو و انهدام اهداف را در شب اجرا خواهند کرد.

امیر سرتیپ حیدری گفت: در این رزمایش از انواع تجهیزات تسلیحات بومی که به دست توانمند طراحان و پژوهشگران داخلی تولید شده است استفاده می کنیم و با این کار شعار روی پای خود ایستاده ایم، که از منویات مقام معظم رهبری است را به منصه ظهور درآوردیم.

وی تصریح کرد: ویژگی بارز این رزمایش این است که تمامی سلاح های مورد نیاز و عملیاتی مورد استفاده تولید شده داخلی و مورد استفاده در چرخه صنعت دفاعی کشور است.

امیر سرتیپ حیدری گفت: بهره گیری از یگان های پهپاد و یگان های جنگال به طور گسترده از دیگر ویژگیهای این رزمایش است. همچنین ۲۳ رسته تخصصی مرتبط که در نیروی زمینی ایجاد و به لحاظ عملیاتی در هم تنیده شده در این رزمایش مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه تمامی تاکتیک های مورد استفاده در این رزمایش توسط مراکز فرماندهی ارتش و نیروی زمینی ساماندهی، مدیریت و عملیاتی خواهند شد، افزود: از جمله از تاکتیک‌های به کار گرفته شده در این رزمایش تاکتیک عملیات گسترده شناسایی با رزم و همچنین تک هماهنگ شده نیروهای شرکت کننده است.

فرمانده نزاجا با اشاره به نقش آفرینی جنگنده بمب افکن های نیروی هوایی ارتش گفت: در این رزمایش عملیات منحصربفرد تازش هوایی را با پشتیبانی نیروی هوایی ارتش خواهیم داشت.

امیر سرتیپ حیدری گفت: در این رزمایش، عملیات هلی برن با استفاده از بالگردهای ترابری شنوک و ۲۱۴ به طور گسترده انجام خواهد شد و پشتیبانی بالگردهای هجومی را نیز خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: پیام این رزمایش برای دوستان نظام مقدس جمهوری اسلامی اینست که آنها بر توانمندی و قابلیتی ارتش و نیروی زمینی به خود ببالند و این توانمندی را بخشی از توان ارتش اسلام تلقی کنند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان گفت: همچین دشمنان پیام اقتدار بی نظیر ارتش و قوای مسلح جمهوری اسلامی را که همواره گوش به فرمان فرمانده معظم کل قوا است را دریافت می کنند و می دانند که امروز ارتش آماده است تا طومار ننگین هر متجاوزی را که قصد تعدی به کشور عزیزمان را دارد در کمترین زمان ممکن در هم بپیچد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اقتدار ۹۷ کیومرث حیدری عملیات هلی برن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژه روز ارتش برگزار شد

رژه بزرگ روز ارتش با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در پادگان مرکز پشتیبانی نیروی زمینی ارتش در لویزان برگزار شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، رژه بزرگ روز ارتش با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در مرکزآموزش و پشتیبانی شهید فیض الله امانی نیروی زمینی ارتش در لویزان و همزمان در مراکز استان‌ها برگزار شد.

در این مراسم که فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح نیز در آن حضور داشتند، یگان‌های مختلف محمول و پیاده نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و پدافند آجا به اجرای مراسم رژه پرداختند.

امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، سردار سلامی فرمانده مل سپاه، سرلشکر صفوی مشاور و دستیار فرمانده کل قوا، امیر سیاری معان هماهنگ کننده ارتش، امیر حیدری فرمانده نیروی زمین، امیر دریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی، امی رواحدی فرمانده نیروی هوایی، سردرا پاکپور فرمانده نیروی زمین سسپاه و سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضاب سپاه از جمله مقاما حاضزر در مراسم رژه 29 فروردین بودند.

برخی تجهیزات به نمایش در آمده در رژه روز ارتش به شرح ذیل است:

نیروی زمینی ارتش:

پهپاد مهاجر6، پهپاد مهاجر2، پهپاد مهاجر 4، پهپاد ابابیل 4، پهپاد آرش، پهپاد یسیر، خودرو ایستگاه کنترل زمینی، نفر بر پست فرماندهی ام 113، سامانه ارتباطی، سامانه جهت یاب، سامانه جمر V/UHF، شیلتر مخابراتی، سامانه مجید، زوبین 2، کیان 800 پلاس، کیان 700، خودرو ملی فوق سنگین  تانکبر و نفر بر، خودرو تحقیقاتی NRBC، موشک تاو، توپ 23 میلی متری، تانک ذوالفقار نسل 3 ایران، تانک تیام، سلاح تک تیرانداز شاهر، نفر بر بهینه سازی شده  ام 113، توپ 57 م.م دولول بهمن، خودرو ضد گلوله روینتن، سلاح محرم، ربات نذیر، ربات کارال، آمبولانس زرهی، سامانه سیار اتاق عمل، سامانه سیار آزمایشگاه، هارتاپ سیستم های پزشکی، سامانه سیار رادیولوژی، سامانه سیار آی سی یو، خودرو مجهز به سلاح دوشکا، خودرو مجهز به تیربار کتلینگ، موشک فتح 360 و موشک لبیک

نیروی پدافند هوایی ارتش:

سامانه تلفیقی دیده بانی و دوش پرتاب چابک، رادار جلیلوند، رادار کاشف ، آنتن البرز ، سامانه فرماندهی و کنترل فکور، سامانه راداری مطلع الفجر، سامانه مجید2، سامانه موشکی نواب، سامانه موشکی دزفول، رادار کاوش سامانه مرصاد تاکتیکی 16، رادار هادی سامانه مرصاد تاکتیکی16، سکوی پرتاب فایر از کن مرصاد 16 به همراه موشک شلمچه 2، صیاد تک خودرویی، رادار سامانه موشکی 15 خرداد (سوم)، سکوی پرتاب سامانه موشکی 15 خرداد، رادار سامانه15خرداد، سکوی پرتاپ سامانه 15خرداد، رادار سامانه دماوند، خودروی TM سامانه دماوند، سامانه اس 300، خودرو ارتباطی سامانه اس 300، سکوی دوم  پرتاب سامانه باور 373، موشک صیاد3و4، موشک دامی سامانه اس200، سامانه تروپو ارتباطی، سامانه ارتباطی مفتاح، سامانه راداری مطلع الفجر، سامانه ارتباطی  los سیار، سامانهCP  سیار، سامانه شفق، سامانه ابر سداد، سامانه صادق 6 تاکتیکی، DSM 5000 سامانه جنگ نوین، پهپاد ناصر، پهپاد 10، پهپاد کیان جت ، پهپاد امید، پهپاد کرار، پهپاد مهاجر و پهپاد آرش

نیروی هوایی:

پهپاد آموزشی سفیر، پهپاد آموزشی ستار، برج مراقبت سیار، پهپاد کمان 12، پهپاد مهاجر2، پهپاد مهاجر4، پهپاد کمان22، پهپاد انتحاری برد بلند کمان 99، پهپاد آموزشی و عملیاتی افق، موشک قادر هواپایه، بمب هوشمند قاصد، موشک هواپایه قاصد 3، موشک ستار و قائم ، پاد جنگ الکترونیک صحاب و شاهین ، موشک عصر67، موشک فکور 90 هواپایه ، اتوبوس آمبولانس، اطاق عمل سیار، ایستگاه کنترل زمینی و سامانه رفع آلودگی های شیمیایی

نیروی دریایی ارتش:

شیلتر مخابراتی، سامانه پرتاب موشک برد بلند ولایت 3، اژدر مارک46 ، اژدر اکسیژنی، اژدر الکتریکی + مین چسبان، محمول مین ( صدف + انفطار+کوسه)، پهپاد مهاجر نوین 2 ، پهپاد آرش پهپاد باور 5، پهپاد صادق، پهپاد ابابیل 5 ، توپ 76 م.م فجر 27، قایق رعد، شناور هجومی شهاب، السابحات 15، قایق ریپ راکت انداز، قایق ریپ نفربر، شیلتر اخلالگرارتباطی رعد، خودرو تاکتیکی GIS

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: با متجاوز به خاک ایران مماشات نمی شود
  • تجلیل ارتش از «آسمان غرب»
  • رژه نیروی زمینی و تجهیزات دفاعی ارتش در کرمانشاه
  • رژیم صهیونیستی دست از پا خطا کند، زوال آنها به تعجیل می‌افتد
  • تشریح برنامه‌های ارتش زنجان در روز نیروی زمینی
  • با هر که به خاک ما تعدی‌ کند، مماشات نخواهیم کرد
  • آغاز رزمایش نظامی ارتش چین در مناطق مرزی با میانمار
  • رژه روز ارتش برگزار شد
  • مراسم رژه ارتش آغاز شد
  • ارتش سبب اقتدار ایران اسلامی و مسلمانان شده است