Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-16@21:30:49 GMT

دلایل افزایش قیمت گوشت چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۹۱۰۵

دلایل افزایش قیمت گوشت چیست؟

جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت گوشت در چند روز اخیر، گفت: متاسفانه در واردات گوشت انحصار وجود دارد و واردات در اختیار چند شرکت قرار دارد که آن‌ها هم اجازه نمی‌دهند که شرکت‌های دیگر به این پروسه وارد شوند.

وی افزود: همین شرکت‌های انحصاری، به ازای واردات گوشت به همین میزان دام زنده از کشور صادر کرده‌اند و منابع دامی کشور را خالی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این شرکت‌ها هم از واردات و هم از صادرات گوشت سود برده‌اند.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در توزیع گوشت نیز انحصار وجود دارد، تصریح کرد: تعدادی شرکت وجود دارند که این‌ها دارای ارتباطاتی هستند؛ این شرکت‌ها گوشت را از پشتیبانی دریافت می‌کنند، اما بخشی از آن را به دست مصرف کننده نمی‌رسانندو گوشت را در بازار آزاد عرضه می‌کنند.

محمودزاده ادامه داد: به دلیل عدم نظارت دستگاه‌های مربوطه دلالان به این مسئله ورود می‌کنند به همین دلیل گوشت‌های وارداتی با ارز دولتی به قیمت آزاد به فروش می‌رسد و به دست مصرف کننده اصلی نمی‌رسد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با تاکید بر اینکه طبق گزارش‌هایی در زمینه عدم بازگردانی حقوق دولتی از سوی شرکت‌های توزیع کننده نهاد‌های وارداتی از جمله گوشت وجود دارد، اضافه کرد: شرکت‌های توزیع کننده برای دریافت گوشت از شرکت‌های پشتیبانی ضمانت‌های بانکی و یا ملکی می‌گذارند تا پس از فروش پول را تحویل و ضمانت خود را پس بگیرند؛ اما برخی از این شرکت‌ها میلیارد‌ها تومان از پول‌ها را به دولت بازنگردانده‌اند.

وی گفت: برخی از این شرکت‌ها ضمانت‌های تغلبی و جعلی نزد بانک‌ها می‌گذارند، این مسئله باعث شده که دولت هم نتواند ضمانت‌های ملی و تضمین‌های بانکی را توقیف کند و به پول خود برسد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: همه این موارد باعث شده که در واردات و توزع گوشت خللی ایجاد شود و شاهد افزایش قیمت گوشت به بیش از ۱۰۰ هزار تومان باشیم.

در همین راستا جلال محمودزاده نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس طرح تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی تحت عنوان واردات محصولات کشاورزی و دامی با ارز دولتی و شیوه استخدام ناظرین کشاورزی را کلید زد که روز (سه شنبه ۲ بهمن) به تصویب نمایندگان در صحن علنی مجلس رسید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بازار گوشت قیمت گوشت گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۹۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش قیمت گوشت مشخص شد

علیرضا پیمان‌پاک اظهار داشت: ضمن اشاره به تامین نهاده‌های مورد نظر تولیدکنندگان گوشت و مرغ، با توجه به شرایط جهانی، درباره قیمت گوشت در بازار گفت که در سطح خرده فروشی نباید افزایش قیمت صورت گیرد، در حال حاضر تمرکزمان رونق و جهش تولید است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ۱۵ درصد نیاز کشور به صورت واردات تامین می‌شود، گفت: این میزان گوشت در یک سال گذشته وارد شد و در دسترس بود که بخش عمده آن گوشت منجمد است و از یک ماه و نیم پیش نیز با قیمت ۳۱۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی به افزایش عرضه در نوروز اشاره کرد و گفت: بیش از ۸۵ درصد نیاز کشور از گوشت تولید داخل تامین می‌شود. همچنین در بخش دام سنگین با تولیدات صنعتی رو به رو هستیم و واردات گوشت منجمد و دام هم از پاکستان و برزیل صورت می‌گیرد و رنج قیمتی آن مصوب است.

پیمان پاک علت افزایش قیمت گوشت را خشکسالی، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و افزایش قیمت نهاده‌ها عنوان کرد.

قائم مقام وزیر جهادکشاورزی با اشاره به مشکل تولید کننده‌های خرد در تامین نقدینگی گفت: وزارت جهاد در قالب طرح‌های عشایری و تولید قراردادی تلاش کرد این مسئله ترمیم شود.

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، افزود: آن چه بر عهده بخش بازرگانی است، تامین گسترده نهاده‌ها است که بخش قابل توجهی از آن تامین شده و امسال هم در زمینه مرغ و گوشت این نهاده‌ها تا اردیبهشت تامین است.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد که امسال با بحرانی در زمینه تامین نهاده روبرو نباشیم و اگر مسئله جهانی به وقوع نپیوندد، نهاده‌ها به موقع تامین خواهد شد که در این صورت تولید کننده هم اطمینان خاطر خواهد داشت.

پیمان پاک از تنظیم بودن بازار خبر داد و گفت: در میدان بهمن و سایر میادین شاهد تغییر قیمت نبودیم و سازمان حمایت نیز باید بر خرده‌فروشی‌ها نظارت کند. زیرا در سطح خرده فروشی نباید افزایش قیمت صورت گیرد. البته در فضای مجازی جنجال‌هایی صورت می‌گیرد، اما تمرکز ما در زمینه گوشت قرمز، رونق و جهش تولید است.

قائم مقام وزیر جهادکشاورزی درباره تخصیص ارز حمایتی نیز گفت: تمام نهاده حوزه پروتئین ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت می‌کنند و ما به جز عرصه جهانی شاهد تغییری نیستیم.

پیمان پاک افزود: اتحادیه‌ها از نحوه تامین نهاده اظهار رضایت کردند و امیدواریم کسانی که وظیفه هم افزایی دارند، با ایجاد جهش در تولید به ثبات قیمتی کمک کنند.

دیگر خبرها

  • گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار نیست
  • علیرضابیگی: گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان قابل انکار است؟ /دولت اشکالات را نمی پذیرد چون توانایی اصلاح ندارد
  • خاندوزی: ضمانت بانکی و اوراق گام جایگزین مالیات و عوارض نقدی تولیدکنندگان می‌شود
  • مقاومت مدیران وزارت جهاد برای جلوگیری از تخلف در واردات ذرت
  • تن ماهی گران نمی‌شود / دلایل افزایش تولید تن مرغ چیست؟
  • قیمت روز برنج ایرانی و خارجی یکشنبه ۲۶ فروردین۱۴۰۳
  • صادرات محصولات کشاورزی و پتروشیمی به روسیه افزایش یافت
  • علت افزایش قیمت گوشت مشخص شد
  • بازار برنج ایرانی رونق یافت | هر کیلو برنج ایرانی و خارجی چند؟
  • جمعیت دام سبک به ۷۱ میلیون راس رسید