Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه CNN گزارش داد کاخ سفید در حال تدارک پیش نویس طرحی برای دونالد ترامپ به منظور اعلام وضعیت اضطراری ملی در مرز جنوبی بوده و بیش از هفت میلیون دلار اعتبارات بالقوه را به منظور اختصاص به طرح ساخت دیدار در مرز مکزیک شناسایی کرده است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، شبکه CNN بعد از رویت یکسری اسناد داخلی دولت آمریکا این گزارش را منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دونالد ترامپ این گزینه را رد نکره که از اختیاراتش برای اعلام وضعیت اضطرار ملی استفاده کرده و به وزارت دفاع برای ساخت دیدار در مرز با مکزیک دستور دهد.

این‌ در حالی است که همچنان نزاع میان کاخ سفید و کنگره برای رسیدن به یک توافق جهت پایان دادن به تعطیلی دولت ادامه‌ دارد.

با این حال هم چنان که مشاوران ترامپ درباره این مساله اختلاف نظر دارند، کاخ سفید به بررسی طرح‌های جایگزین برای دور زدن کنگره ادامه‌ می‌دهد.

طبق گزارش CNN در پیش نویس یک سند اعلامیه ریاست جمهوری نوشته شده است، حجم عظیم بیگانگانی که به صورت غیر قانونی هر روز وارد خاک آمریکا می‌شوند، یک تهدید مستقیم علیه امنیت ملت ما بوده و   وضعیت اضطراری ملی را ایجاد می‌کند.

در ادامه این پیش نویس نوشته شده است: اکنون من، دونالد ترامپ طبق اختیاری که قوانین ایالات متحده آمریکا به من بخشیده شامل اختیارات مربوط به قانون وضعیت اضطراری ملی، به موجب این سند اعلام می‌کنم که وضعیت اضطراری ملی در مرز جنوب آمریکا وجود دارد.

یک مقام دولتی آمریکا به CNN، گفت‌: این پیش نویس هفته‌ پیش به روز رسانی شده است. از جمله گزینه‌هایی که بررسی شده این بوده که دولت ترامپ پول‌های مختلف شامل  ۶۸۱ میلیون دلار اعتبارات مربوط به ضرر و زیان‌ها در وزارت خزانه‌داری، ۳.۶ میلیارد دلار بودجه مربوط به ساخت و ساز نظامی، سه میلیارد دلار بودجه پروژه‌های مربوط به غیر نظامی پنتاگون و ۲۰۰ میلیون دلار بودجه وزارت امنیت داخلی را برای این دیوار در نظر بگیرد.

در حالی که قانونگذاران آمریکایی روز پنجشنبه‌ درباره یک اقدام کوتاه مدت برای تامین بودجه دولت به بحث پرداختند، ترامپ مجددا راه‌های دیگر برای تامین بودجه ساخت دیوار در مرز بدون تصویب کنگره را مطرح کرد. 

او به خبرنگاران، گفت‌: من گزینه‌های جایگزین دیگر دارم برای این که در صورت مجبور شدن از آنها استفاده کنم.

رییس جمهور آمریکا، افزود: خیلی از افراد هستند که می‌خواهند این اتفاق رخ دهد. ارتش می‌خواهد این اتفاق بیفتد. این تهاجمی عملی به کشور ما است.

این‌ در حالی است که در صورتی که این وضعیت اضطراری ملی اعلام شود، یگان مهندسان ارتش آمریکا برای ساخت این دیوار  مستقر خواهد شد و البته میزانی از این دیوار احتمالا باید در املاک خصوصی ساخته شود و نیاز به آن خواهد داشت که دولت آن املاک را تصرف کند و اجازه این کار نیز تنها به منظور استفاده عمومی داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۳۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است

ترامپ، بار دیگر بایدن را «بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا» خواند و گفت که جیمی کارتر در مقایسه با بایدن ریاست جمهوری «درخشانی» داشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از به نیوزویک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا به خبرنگاران گفت: بایدن بدترین رئیس‌جمهور تاریخ کشور ما است. از جیمی کارتر هم بدتر است.»

نامزد ۷۷ ساله احتمالی جمهوری‌خواهان برای ریاست جمهوری گفت: بایدن کشور ما را ویران کرد؛ جیمی کارتر اکنون خوشحال است، زیرا دوره ریاست جمهوری او در مقایسه با بایدن فوق‌العاده شده است.

او افزود: جنگ‌ها در سراسر جهان در حال وقوع هستند. در نظرسنجی‌ها خیلی جلوتر از بایدن هستیم.

کارتر ۹۹ ساله دموکرات از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ یک دوره در کاخ سفید رئیس‌جمهور بود. مانند دوران بایدن، ریاست جمهوری کارتر با افزایش قیمت‌ها، تنش‌های دیپلماتیک با ایران، تهاجم روسیه و ناآرامی در افغانستان همراه بود. متوسط نرخ تورم سالانه در دوران کارتر حدود ۱۰ درصد بود - که ناشی از قیمت‌های بالای انرژی بود - که دولت او با افزایش نرخ بهره به بیش از ۱۷ درصد منجر به رکود اقتصادی شد.

در دوران بایدن، در حالی که تورم در سال ۲۰۲۲ به بالاترین میزان در ۴۱ سال گذشته یعنی ۹.۱ درصد رسید، کمتر از اوج ۱۳.۵ درصدی در آخرین سال ریاست جمهوری کارتر بود.

کارتر پس از تهاجم اتحاد جماهیر شوروی به افغانستان، به المپیکی‌های آمریکا اجازه شرکت در بازی‌های ۱۹۸۰ مسکو را نداد. در پاسخ به تهاجم، دولت کارتر به طور مخفیانه مبارزان را در افغانستان مسلح کرد تا با شوروی مقابله کنند. اسامه بن لادن، بنیانگذار القاعده و خالد شیخ محمد، مغز متفکر ۱۱ سپتامبر، از جمله اعضای رادیکال این مبارزان مورد حمایت کارتر بودند.

دیگر خبرها

  • سخنگوی کاخ سفید: بر اساس حدس و گمان نظر نمی‌دهم
  • خودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ
  • آمریکا بیش از یک میلیارد دلار تسلیحات جدید به اسرائیل می‌دهد
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • دومین جلسه مجازی آمریکا و اسرائیل درباره حمله به رفح
  • ندای مواضع ضدونقیض از درون کاخ‌سفید؛ اسرائیل می‌تواند آمریکا را وسط تنش با ایران بیاندازد؟
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟