Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی در فراخوان نوزدهمین جشنواره نمایش­های آیینی و سنتی آمده است: کانون نمایش­های آیینی و سنتی و اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور اشاعه زمینه‌های مناسب پژوهشی در بررسی ریشه‌های نمایش ایرانی و نمایش‌های سنتی سایر ملل، حفظ و ثبت میراث کهن نمایشی ایران زمین و بهره بردن از این دستاوردها برای بنیان تئاتر ملی با شعار نمایش سنتی فرصتی برای تئاتر معاصر ایران، جشنواره را در مردادماه ١٣٩٨ و همزمان با اعیاد سعید قربان و غدیر برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نوزدهمین دوره از جشنواره نمایش­های آیینی و سنتی در ١١ بخش برگزار می شود. یکی از تفاوت های فراخوان این دوره نسبت به نوبت های پیشین نام گذاری هر بخش با اسامی اساتید و چهره های نامدار هر شاخه است که عبارتند از نمایش‌های تخت حوضی (بخش ویژه استاد علی نصیریان)، مرور نمایش‌های آیینی ـ سنتی اجرا شده در سال‌های ١٣٩٦ تا ١٣٩٨ (یادواره زنده یاد سعدی افشار)، مجالس شبیه‌خوانی (یادواره استاد هاشم فیاض)، معرکه ها، آیین‌ها و بازی‌های نمایشی (یادواره استاد محمود استاد محمد)، نمایش های عروسکی سنتی (یادواره استاد کاکا محمد شیرازی)، نقالی و روایت های ملی (یادواره مرشد ولی الله ترابی)، پاتوق نمایش­های سنتی کودک و نوجوان (بخش ویژه استاد هنگامه مفید)، بخش نمایش سنتی ملل (آسیا در نگاه نمایش های سنتی)، هفتمین سمینار بین‌المللی نمایش‌های آیینی و سنتی (ویژه شبیه خوانی و نقالی) و پنجمین دوره جایزه ویژه دکتر جلال ستاری.
بنابراین گزارش از دیگر تفاوت های فراخوان دوره نوزدهم می توان به اضافه شدن بخش نمایش سنتی ملل (آسیا در نگاه نمایش های سنتی) اشاره کرد. همچنین در این دوره پاتوق نمایش­های سنتی کودک و نوجوان (بخش ویژه استاد هنگامه مفید) نیز به عنوان قسمتی مجزا در فراخوان اصلی آمده است. این مهم با هدف توجه ویژه به فعالیت‌های کودکان و نوجوانان در جهت آموزش و اشاعه نمایش های آیینی - سنتی صورت گرفته است.
از دیگر تفاوت های فراخوان این دوره از جشنواره نسبت به دوره های پیشین در بخش معرکه ها، آیین‌ها و بازی‌های نمایشی (یادواره استاد محمود استاد محمد) است که برای آیین ها و مراسم نمایشی استان های کشور نیز اهمیت قائل شده و بخش ویژه منطقه ای یکی از قسمت های مجزای این بخش است.
در این فراخوان جدول زمان‌بندی، شرایط حضور، توضیح موضوع و اهداف هر بخش به تفکیک درج‌شده که علاقه‌ مندان می‌توانند با مطالعه آن و تکمیل و ارسال فرم مندرج به همراه مدارک مورد نیاز، متقاضی حضور در این دوره از جشنواره باشند.
نوزدهمین جشنواره نمایش­های آیینی و سنتی در مردادماه ١٣٩٨ و همزمان با اعیاد سعید قربان و غدیر برگزار خواهد شد.
3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها تئاتر زمین علی نصیریان کودک و نوجوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۰۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود

به گزار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بنا بر اعلام روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و به نقل از قاسم زائری رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دبیر جشنواره بین‌المللی شانزدهم پژوهش فرهنگی، هفدهمین دوره  آیین‌ اختتامیه جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در سال ۱۴۰۳ همزمان با هفته پژوهش برگزار می‌شود.

جهت‌گیری اصلی این جشنواره، اهتمام به پژوهش علمی سیاست‌گذارانه و حل مسئله‌محور و متعهد بر بنیان‌های نظم فرهنگی و اجتماعی جامعه ایران است. به گفته دکتر قاسم زائری رئیس پژوهشگاه و دبیر جشنواره شانزدهم، مسیر سیاست‌گذاری معقول جز از مجرای پژوهش علمی و مسئله‌مند و جهت‌دار نمی‌گذرد و حکمرانی نوین فرهنگی در جمهوری اسلامی ایران، جبراً راهی جز اتکا به پژوهش فرهنگی ندارد.

همچنین با توجه به تأکید دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه جشنواره شانزدهم، امروز حوزه سیاست‌گذاری نیازمند کمک همه اصحاب علم و دانش و فرهنگ و هنر است و پژوهش‌ها باید بتوانند خلأ مهمی را در حوزه ادبیات نظری، تصمیم‌گیری‌ و سیاستگذاری‌های مهم پر کنند.

در همین راستا پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در نظر دارد دوره هفدهم این جشنواره را همزمان با هفته پژوهش ۱۴۰۳ برگزار کند.

گفتنی است آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی ۳۰ دی ۱۴۰۲ با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با معرفی برگزیدگان داخلی و بین‌المللی در محورهای پنج گانه فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، پژوهش‌های دینی و اسلامی، و فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی در تالار وحدت برگزار شد.

در این دوره، ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر در بخش‌های زن، جوان و استان، و معرفی پیشکسوت پژوهش فرهنگی، برای اولین بار جایزه ویژه زنده‌یاد دکتر عماد افروغ با موضوع نقد و سیاستگذاری فرهنگی به پژوهشگر برگزیده این حوزه اهدا شد.

همچنین پژوهشگران برگزیده دوره شانزدهم به بنیاد ملی نخبگان معرفی شدند تا علاوه‌بر عضویت در آن، از حمایت‌های مادی و معنوی آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • ثبت نام ۱۶۱۸ نفر در آزمون نوزدهمین دوره اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • نوزدهمین دوره آزمون ملی حفظ قرآن برگزار می‌شود
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی مرحله استانی در اسفراین برگزار شد
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود