Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@05:16:57 GMT

دفتر منطقه ای اکو در مازندران افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۱۴۸۶۰

دفتر منطقه ای اکو در مازندران افتتاح شد

ساری- ایرنا- موسسه فرهنگی اکو به منظور گسترش روابط فرهنگی و هنری مازندران با کشورهای عضو، دفتر منطقه ای خود را همزمان با مشارکت در برگزاری جشنواره بین المللی فیلم وارش در این استان افتتاح کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دفتر موسسه فرهنگی اکو با حضور محمدمهدی مظاهری رییس این موسسه در بابل افتتاح شد.
رئیس مؤسسه فرهنگی اکو در مراسم افتتاح این دفتر که با بازدید از دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فیلم وارش نیز همراه بود، گفت: جشنواره وارش فرصتی برای توسعه روابط فرهنگی کشورهای عضو اکو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مظاهری با بیان این که هنر و فیلم یکی از شاخص‌های اساسی دیپلماسی فرهنگی و زبان ملت‌هاست، افزود: مؤسسه اکو می‌تواند نگاه بین‌المللی به این جشنواره را تقویت کرده و با حضور کشورهای عضو اکو و کشورهای ناظر همکاری خوبی برای توسعه روابط فرهنگی داشته باشد.
وی با اشاره به محرک بودن این قبیل رویدادهای فرهنگی با نگاه به فرهنگ اقوام در کشورهای همسایه در عرصه دیپلماسی فرهنگی، اظهار داشت: به مناسبت برگزاری نهمین جشنواره بین ‌المللی فیلم وارش بحث همکاری‌ های منطقه ای کشورهای عضو اکو در استان مازندران مطرح شد و اکنون با آغاز به کار دفتر منطقه ای اکو در شهر بابل، این فرصت بیشتر مورد توجه اکو و کشورهای عضو قرار خواهد گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز گفت: با توجه به اهمیت برگزاری این جشنواره بین المللی فیلم فجر، موسسه فرهنگی اکو با ظرفیت های خوبی که دارد در کنار جشنواره خواهد بود.
محمود شالویی افزود: افتتاح دفتر منطقه ای موسسه فرهنگی اکو در شهر بابل همزمان با شکل گیری دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فیلم وارش اتفاق مبارکی است. با توجه به استقبال هنرمندان داخلی و خارجی از این رویداد بین المللی، با همکاری موسسه فرهنگی اکو یک جریان پرشتاب فرهنگی را شاهد خواهیم بود.
وی گفت: با حضور کشورهای عضو اکو می توانیم پیوند جهانی پیدا کنیم. زبان هنر، زبان التفات و پیوند ملت هاست. ما به عنوان یک کشور قوی در حوزه فرهنگی هنری می توانیم در این ارتباط استمرار داشته باشیم.
سازمان منطقه ‌ای اکو سال 1985 توسط دولت‌های ایران، پاکستان و ترکیه به منظور توسعه همکاری‌ های اقتصادی، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد. در حال حاضر علاوه بر 3 کشور مؤسس این سازمان بین المللی، کشورهای ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، قزاقستان و قرقیزستان نیز عضو اکو هستند.
نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش اردیبهشت 1398 در مازندران برگزار خواهد شد.
9927/1654

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره فيلم وارش موسسه اكو مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی

فریدون برکشلی رئیس گروه مطالعات انرژی وین در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره جهان در سال ۲۰۲۳ شاهد رقمی معادل ۱/۴ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بود، گفت: روند سرمایه‌گذاری خارجی به تدریج از کشورهای عمده صنعتی مانند آمریکا، ژاپن و اتحادیه اروپا، به سمت کشورهای تازه صنعتی شده و به ویژه آسیای جنوب شرقی سوق پیدا کرده است.

وی ادامه داد: آنچه سرمایه‌گذاری در برخی کشورها را جذاب کرده است، مجموعه‌ای از چهار چوب هاست که غالباً شناخته شده هستند. سرمایه، همواره به دنبال مکان امن است. ثبات قوانین و رعایت پایدار برخی اصول مهمترین اصل در جذاب سرمایه‌گذاری خارجی است. در حقیقت، سرمایه‌گذاری خارجی و بین‌المللی به سوی کشورها و مناطقی هدایت می‌شوند که سرمایه‌گذاری های داخلی در آنجا ایمن هستند.

این کارشناس ارشد انرژی با اشاره به اینکه برخی سازمان‌های بین المللی و بانک‌ها که شاخص‌های مختلف را رصد می‌کنند، اضافه کرد: برای امنیت سرمایه، ضریب بالایی را قائل هستند.

وی اضافه کرد: بدیهی است که صنعت نفت ایران، در میان صنایع کشور، از بالاترین ارزش افزوده برخوردارند و هر آینه افق روشنی در فضای روابط بین‌الملل ایران پیدا می‌شود، صنعت نفت پیشتاز است.

به گفته این کارشناس انرژی در حال حاضر هم جذب سرمایه در صنعت نفت نسبت به سایر بخش‌های صنعتی بیشتر است.

برکشلی یادآور شد: نکته مهم دیگر، مقایسه نسبی ایران با کشورهای همسایه است. برای مثال در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی که ایران تحت تحریم‌های سنگین امروز نبود هم، سرمایه گذاران خارجی و شرکت‌های نفتی همسایگان ما را به ما ترجیح می‌دادند.

وی ادامه داد: در حاشیه دریای خزر، جمهوری‌های تازه استقلال بخش مهمی از سرمایه‌گذاری های بین المللی را از آن خود کردند. قانون نفت ایران، امکان عقد قراردادی مشابه با همسایگان را از ما سلب کرده بود. البته حضور بین‌المللی برای صنعت نفت و البته گاز خیلی مهم است.

کد خبر 6081404 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • افتتاح جشنواره پادکست «قصه‌های خوب با صدای خوب برای بچه‌های خوب» در کرمان
  • کارخانه فروآلیاژ پارس دامغان افتتاح شد
  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در دادگستری قزوین
  • نقش دفتر سیاسی طالبان در قطر برای تعامل کابل با کشورهای جهان
  • هشدار ایران به گروه ۷؛ مراقب تصمیمات غیرسازنده باشید
  • بازداشت ۵ هزار فلسطینی در غزه از هفتم اکتبر تا کنون
  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه گذاری در دادگستری قزوین
  • افتتاح دفتر حمایت از تولید و سرمایه گذاری در دادگستری
  • افتتاح دفتر نمایندگی اتاق مشترک ایران و آلمان در خرمشهر