Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، ‌به نقل از روابط عمومی شرکت بارز، این گروه صنعتی، به‌عنوان بزرگ‌ترین شرکت صنایع تایر کشور، امسال در بیستمین همایش ملی واحدهای صنعتی و خدماتی سبز، با کسب عنوان «شرکت صنعتی برگزیده صنایع سبز کشور»، در کنار دیگر شرکت‌های صنعتی موفق به دریافت تندیس «زرین» شد. این جایزه ملی با حضور دکتر کلانتری معاون رئیس‌جمهور، رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست، دکتر سعید نمکی سرپرست وزارت بهداشت، به‌همراه نماینده یونیدو، مدیر برنامه‌های زیست‌محیطی GIZ آلمان، خانم فرشچی، معاون دریایی سازمان، آقای جلالوندی، معاون ارزیابی سازمان حفاظت محیط‌زیست و نمایندگان شرکت‌های برگزیده و اصحاب رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌به منظور مشارکت در این دوره از همایش، عملکرد سالانه زیست‌محیطی شرکت‌های بزرگ صنعتی و خدماتی کشور به ترتیب بر اساس معیارهای صنعتی مرتبط از جمله بهبود سامانه‌های پالایش و کنترل آلاینده‌ها، مدیریت بازیافت مواد زاید، توسعه فضای سبز، مصرف بهینه حامل‌های انرژی، افزایش بهره‌وری در مصرف انرژی، استقرار واحد HSE، اخذ ایزوها و گواهینامه‌های مرتبط، استقرار سیستم پایش لحظه‌ای، سازگاری با فرایند تولید پاک و همچنین جایگزینی انرژی‌های پاک، در کنار معیارهای خدماتی مرتبط همچون ایجاد و توسعه فضای سبز، مدیریت کنترل آلاینده‌ها، مدیریت بازیافت مواد زاید و ایجاد نوآوری‌های زیست‌محیطی، توسط کارشناسان جایزه صنعت سبز و سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور ارزیابی شد که بر همین اساس گروه صنعتی بارز عنوان برترین «واحدهای صنعتی برگزیده سبز» و «واحدهای خدماتی برگزیده سبز» را از آن خود کرد و برنده تندیس «زرین» شد. 

گفتنی است همایش ملی واحدهای صنعتی و خدماتی سبز، بهمن‌ماه هر سال به همت سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و سازمان همکاری‌های بین‌المللی آلمان (GIZ) برای حفاظت محیط‌زیست و به‌منظور تشویق واحدهای صنعتی و خدماتی به این امر، همچنین ترویج فرهنگ محیط‌زیستی در بین آنها و انتقال تجارب مدیران موفق در زمینه کنترل و کاهش آلاینده‌های محیط‌زیستی در کنار ایجاد فضای رقابت بین‌المللی برگزار می‌شود. 

از مزیت‌های این طرح، کمک به محیط‌زیست، کمک به بهینه‌سازی مصرف آب، استفاده مجدد از آب‌های مصرفی، عدم نفوذ پسماندهای فاضلاب صنعتی به سفره‌های آب زیرزمینی و درنهایت اخذ سند مالکیت زمین کارخانه برای طرح توسعه خط تولید Steel Cord  است.

در پایان مدیریت عامل گروه صنعتی بارز دکتر پرویز اخوان از تلاش شبانه‌روزی نیروی انسانی متخصص و کاردان به‌ویژه در حوزه HSE که افتخار دیگری را برای این گروه صنعتی در زمینه صنایع تایر رقم زدند، تقدیر و تشکر کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلمان زمین شبانه روزی صنایع سبز نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۸۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سلاجقه ظهر امروز در اولین همایش دانش سنتی محیط زیست در دانشگاه شهرکرد با اشاره به اهمیت دانش بومی اظهار کرد: نباید دانش بومی با دانش سنتی اشتباه گرفته شود.
وی تصریح کرد: در دانش بومی رابطه انسان و محیط زیست مورد بررسی قرار می‌گیرد و می‌تواند شروعی باشد بر پیوند دانش نوین و دانش بومی که به‌عنوان مکمل یکدیگر مطرح هستند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه توسعه و محیط زیست باید در توازن باشند، تاکید کرد: در درجه اول باید محیط زیست کشور ارزش‌گذاری شود و باید از لحاظ فیزیکی، خدمات ملموس و غیرملموس محیط زیست کشور ارزیابی اقتصادی شود و تا شهریورماه امسال ۹۲ درصد پهنه کشور در قالب ۱۳ شاخص ارزش‌گذاری اقتصادی می‌شود.

سلاجقه بیان داشت: دانش بومی، نرم‌افزار کاری است که تا امروز محیط زیست کشور را به ما تحویل داده است و استان چهارمحال و بختیاری گل سرسبد همه دانش‌های بومی است.

وی یادآور شد: در جای جای قرآن خداوند انسان را به درس گرفتن از طبیعت فرا خوانده، این در حالی است که بیشتر علوم ما اکتسابی از طبیعت بوده و گویش‌ها و فرهنگ مردمان ما مبتنی بر طبیعت است، اما اگر به دانش‌های بومی و فرهنگ‌های خرده‌‎پا توجه نشود این طبیعت با مشکلاتی دست به گریبان می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در گذشته مردم از طبیعت پیام‌های بسیاری دریافت می‌کردند و با استفاده از همین علائم اتفاقاتی که قرار بود در طبیعت رخ دهد را پیش‌بینی می‌کردند.

سلاجقه بیان داشت: دانش بومی اکتسابی است و ریشه در فرهنگ مردم دارد اما صنعت بدون توجه به آن توسعه یافت و در اثر این بی‌توجهی شاهد بروز توسعه ناپایدار در صنعت بودیم.

وی با اشاره به اینکه توسعه نامتوازن که بدون نگاه به داشته‌های هویتی سرزمین‌مان وارد کشور شده است، انقطاعی ایجاد کرد که منجر به ایجاد یک توسعه ناپایدار در کشور شد ادامه داد: برای وصله این شکاف، ایجاد توسعه پایدار و نگاه به همه توانمندی داخلی کشور باید محیط زیست کشور سازمان‌دهی شود و با ارتقای دانش بومی این سرزمین می‌توان به ان دست یافت.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: دانش، فرهنگ و ریشه‌های غنی تاریخی در جهت حفظ محیط زیست در چهارمحال و بختیاری باید مورد توجه قرار گیرد و احیا شوند و مولد دانش روز ما این داشته‌ها قرار گیرند.

سلاجقه اذعان داشت: ما به دنبال مکتوب کردن دانش بومی نیستیم و باید این دانش عملیاتی شود و در دستور کار قرار گیرد، و مردم نیز از این موضوع استقبال می‌کنند.

وی به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: این شعار به‌عنوان حکم تلقی می‌شود، از دید ما محیط زیست کشور پشتوانه و زیرساخت اصلی جهش تولید پایدار است، بنابراین باید مؤلفه‌های چهارگانه محیط زیستی در کشور روز به روز تقویت شود تا تولید در صدر امور قرار گیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی حفظ محیط زیست بر عهده آحاد مردم است و ما بر اهمیت مشارکت مردم در حفاظت محیط زیست واقفیم، مردم نباید از موهبت‌های الهی محیط زیستی محروم شوند، بلکه رابطه انسان و محیط زیست باید به یک رابطه دوطرفه و قانون‌مدارانه تعریف شود.

سلاجقه اضافه کرد: در محیط زیست ایران بن‌بستی وجود ندارد، به شرط آنکه مؤلفه‌های زیست‌محیطی کشور حفظ شود. کد خبر 6079846

دیگر خبرها

  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشرو در حفظ محیط زیست است
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • سالانه ۱۰ میلیارد مترمعکب آب از کشور خارج می‌شود
  • ارزش‌گذاری اقتصادی محیط‌زیست در راستای تحقق شعار سال
  • ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد