Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، در نشست مشترک بنیاد بین المللی امام رضا (ع)، معاونت امور هنری و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها تفاهم نامه ها جشنواره ها و برنامه های رضوی در زمینه هنرهای تجسمی، موسیقی، هنرهای نمایشی شد.

محمودرضا برازش؛ مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) با قدردانی از معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این جلسه گفت: در سال جاری جشنواره های رضوی که قرار بود در استان ها برگزار شود، برگزار شد و بنیاد امام رضا (ع) و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سعی کردند، تعهدات خود را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برازش در ادامه گفت: هدف بنیاد بین المللی امام رضا(ع) برای سال آینده این است که جشنواره های موازی حذف، ادغام یا تجمیع شوند، بعضی جشنواره ها حفظ شوند و بعضی جشنواره ها دوسالانه برگزار شوند، جشنواره ها کاهش یابند و به کیفیت آنها بیشتر توجه شود و از تولیدات ماندگار حوزه هنر با موضوع رضوی حمایت شود.

سید مجتبی حسینی؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه گفت: بنیاد امام رضا (ع) با تجمیع و کاهش جشنواره ها در 30 استان کاری ارزشمند کرد و معاونت امور هنری نیز به دنبال بازنگری و تجمیع یا کاهش و ساماندهی جشنواره هاست. بعضی از جشنواره ها که در دوره های نخست تاثیرگذار بودند به مرور به یک عادت تبدیل شدند و از اهداف و کارکرد خود فاصله گرفتند. جشنواره ها دو قابلیت دارند یا بستر گفتگو هستند و یا نظام استعدادیابی هستند اما تعداد جشنواره ها چنان افزایش یافته است که بعضی از آنها به جای استعدادیابی یا گفتگو، به یک تهدید برای جامعه هنری تبدیل شده اند. ساماندهی جشنواره ها و اینکه به جای کمیت بر کیفیت توجه شود، کار ارزشمندی است. 

حسینی ادامه داد: با حذف جشنواره های زاید یا موازی از سوی بنیاد امام رضا (ع) امکانی فراهم می شود تا به تولید آثار حرفه ای با موضوع رضوی در زمینه های نمایشنامه نویسی، تئاتر، تجسمی و موسیقی و حمایت از تولید آثار هنرمندان شاخص و هنرمندان جوان کمک شود. ضرورت دارد که به رویدادها و جشنواره هایی توجه شود که اولویت و خروجی دارد، در هفته گذشته جشن صد سالگی هنرستان موسیقی تهران برگزار شد که فضا و گفتمانی را درباره هنرستان ها و آموزش هنر ایجاد کرد.

در ادامه این جلسه تفاهم نامه جشنواره تئاتر و نمایشنامه رضوی در آذربایجان شرقی، کارگاه تصویرسازی رضوی در اصفهان، آواها و نواهای رضوی در تهران، جشنواره خوشنویسی رضوی در خراسان جنوبی، جشنواره عکس رضوی در خراسان رضوی، کارگاه گرافیک در سیستان و بلوچستان، جشنواره سرود رضوی در قم، ویژه برنامه تئاتر خیابانی در جنوب کرمان، ویژه برنامه مولودی خوانی در کردستان، ویژه برنامه تجسمی در قشم و آواها و نواهای گیلکی در استان گیلان امضا شد.

در این نشست مدیران بنیاد بین المللی امام رضا (ع)، حمید قبادی، مشاور اجرایی، سید امین مویدی، مشاور برنامه ریزی و نظارت راهبردی، مجید فروغی، مدیر روابط عمومی معاونت هنری، محمد اله یاری فومنی، مدیرکل دفتر آموزش و توسعه فعالیت های فرهنگی و هنری، کارشناس این دفتر، کارشناس برنامه ریزی معاونت هنری، مرتضی باقرنژاد؛ معاون دفتر موسیقی و مدیران کل یا معاونان ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان های اصفهان، تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، قم، جنوب کرمان، قشم، کردستان و گیلان حضور داشتند.

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام رضا بنیاد بین المللی امام رضا فرهنگ و ارشاد اسلامی گرافیک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۰۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین سیدی مدیر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) گفت: با برگزاری جشنواره‌های رضوی درصدد هستیم در راستای ترویج سیره رضوی گام کوچکی برداریم.

وی با بیان اینکه در قالب شعر، چهار جشنواره شعر عربی، جشنواره شعر ترکی، جشنواره شعر فارسی و جشنواره شعر کودک و نوجوان برگزار را در همواره در برنامه داریم، گفت: درصدد ارتقای سطح این جشنواره‌ها از نظر کمی و کیفی هستیم.

مدیر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) به استقبال شاعران از این بخش جشنواره اشاره کرد و گفت: رغبت حضور شاعران نامی و حتی نوپا برای تولید اثر در حوزه رضوی چشمگیر است.

به گفته سیدی، طی دو سال گذشته، تعداد آثار رسیده به این جشنواره از ۴۰۰ اثر به هزار و ۱۰ اثر در سال گذشته رسیده و امسال نیز بیش از ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شده است.

وی بر اهمیت توجه به امر کیفیت بخشی به محتوای آثار رضوی نیز صحه گذاشت و به اهمیت در تراز ملی بودن اشعار در این زمینه اشاره کرد.

سیدی با بیان اینکه نباید درگیر کمیت و تعداد صرف آثار شد، گفت: در راستای توجه نکردن به موضوع کمیت آثار، برای جشنواره شعر فارسی شعار ملی تعریف کردیم تا همگی شعرها در تراز ملی و استانی باشند.

مدیر شعر و ادبیات بنیاد امام رضا (ع) با بیان اینکه امسال شعر رضوی در ابعاد بین‌المللی برگزار می‌شود، گفت: در این راستا محافل شعرخوانی در شهر کوفه عراق، در شهر استانبول ترکیه و همچنین در افغانستان برگزار می‌شود. همچنین علاوه بر محافل شعری خارج از کشور در خلال جشنواره شعر رضوی شاهد برگزاری جشنواره شعر کودک رضوی نیز هم در داخل کشور هستیم.

وی همچنین از برگزاری کارگاه‌های آموزشی و شب شعر در قم، شیراز و خراسان رضوی خبر داد و گفت: هدف از برگزاری این برنامه‌ها توجه به عمق و معرفت شناسی امام رضا (ع) در اشعار است.

کد خبر 6063332 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • مدیرکل صداوسیمای کردستان چهره برتر سال معاونت استان‌ها شد
  • راهکار استقلال برای حل بدهی به سانتاکلارا
  • راهکار استقلال برای حل شدن ماجرای بدهی به سانتاکلارا
  • گلایه راه‌آهن شمالغرب از بدعهدی شرکت شهرک‌های صنعتی
  • برگزاری جشنواره المان های نوری در مشهد+ تصاویر
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بنیاد علم و فناوری جمیلی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛ 2 بهمن
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره شعر رضوی
  • حمایت از پایان‌نامه‌های حوزه صنایع غذایی در قالب برنامه «فن‌تز»
  • ارسال بیش از ۱۵۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر رضوی
  • آخرین روز جشنواره بزرگ بیدمشک در ارومیه