Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-18@01:52:53 GMT

درآمد امارات از جام ملت‌های آسیا چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۲۲۸۸۸

ایسنا: درآمد امارات متحده عربی طی برگزاری جام ملت‌های آسیا تاکنون از مرز ۲ میلیارد درهم گذشته است. هفدهمین دوره جام ملت‌های آسیا به میزبانی امارات در حال برگزاری است و به مرحله نیمه نهایی رسیده است. کارشناسان اقتصادی در حال بررسی و پیش بینی‌هایی برای میزان درآمد امارات از میزبانی این مسابقات هستند.

افزایش ۱۲ درصدی مسافران

بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده طی یک هفته گذشته، تعداد مسافران به امارات نسبت به هفته‌های قبل بیش از ۱۲ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ظرفیت بیش از ۹۵ درصد هتل‌های شیخ‌نشینان دوبی و ابوظبی تکمیل شده است.

فروش محصولات جام ملت‌ها

شرکت‌های اماراتی با طراحی لباس‌های ویژه تماشاگران همه تیم‌های شرکت کننده در این دوره و اقلام تبلیغاتی دیگر نظر کلاه، شال، پرچم و غیره اقدام به فروش این اقلام در فروشگاه‌ها و مقابل ورزشگاه‌ها می‌کنند که طبق پیش بینی‌های صورت گرفته، فروش این اقلام تبلیغاتی تاکنون بالغ بر ۴۰۰ میلیون درهم بوده است.

فروش بلیت

عارف العوانی، ریئس کمیته اجرایی جام ملت‌های آسیا نیز در نشست‌های خبری خود اعلام کرد که آمار دقیق فروش بلیت مسابقات در روز آخر رسماً اعلام می‌شود. این در حالی است که فروش بلیت در بازار سیاه نیز برای مسابقات مهم و حساس مشاهده شده و قیمت یک بلیت درجه ۲ از مرز ۱۰۰ درهم هم گذشت.

قیمت بلیت در بازار سیاه دو برابر قیمت اصلی آن به فروش رفته است.

اعتراف رئیس کمیته اجرایی مسابقات

عارف العوانی در آخرین نشست خبری خود در ۱۵ دی ماه گفته بود که درآمد حاصل از این رقابت‌ها در بخش‌های بازاریابی، بلیت فروشی و سایر موارد به بیش از یک میلیارد درهم می‌رسد و با توجه به این که هزینه‌های کلی کشور امارات برای ساخت ورزشگاه‌ها و برگزاری این رویداد کمتر از یک میلیارد درهم بوده، در نهایت هفدهمین دوره جام ملت‌های آسیا برای کشور میزبان سودآور خواهد بود.

کارشناسان ورزشی و اقتصادی امارات لحظه شماری می‌کنند تا مسابقات این دوره به پایان برسد و ببینند که درآمد امارات از جام ملت‌های آسیا چقدر خواهد شد؟

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امارات متحده عربی جام ملت های آسیا رقابت مسافران نیمه نهایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ناوگان حمل و نقل در اربعین/ ممنوعیت فروش بلیت چارتری نجف

به گزارش خبرگزاری مهر، سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: چالش‌های موجود در سفرهای اربعین نسبت به سال‌های گذشته بسیار کاهش یافته که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش ترافیک و زمان توقف‌ها در مسیر ایلام به مهران اشاره کرد.

هادیان‌فر موضوع تأمین و توسعه ناوگان مسافری در ایام اربعین را از مسائل مهم دانست و افزود: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای راهکارهای توسعه ناوگان و جذب اتوبوس‌ها به مدار را در این مدت بررسی کند تا در سفرهای اربعین برای سهولت تردد مسافران استفاده شود.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت را متناسب با تقاضا افزایش دهیم، گفت: این امر در سفرهای نوروزی با کمک سازمان راهداری محقق شد و در سفرهای اربعین ۱۴۰۳ نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دیدارها و گفت‌وگوهای اخیر با دولت عراق درباره تکمیل راه آهن شلمچه - بصره، یادآور شد: شرکت راه آهن حجم بیشتری از مسافر را از شهرهای پر جمعیت به‌سمت شلمچه هدایت کند تا مسافر بیشتری را از طریق ریل جابه‌جا کنیم و از ترددهای جاده‌ای بکاهیم.

هادیان‌فر ادامه‌داد: موضوع دیگری که در دیدار با هیئت عراقی مطرح شد، استفاده از ظرفیت حمل‌ونقل دریایی برای سفرهای اربعین بود که می‌توان با توجه به آمادگی دو کشور، از ظرفیت مسیر آبادان به واصلیه از طریق دریا برای جابه‌جایی مسافران اربعین بهره برد.

این مقام مسؤول تصریح کرد: در حوزه هوایی نیز دو موضوع دریافت اضافه نرخ بلیت در فرودگاه نجف و افزایش پروازها در دیدار با وزیر حمل‌ونقل عراق مطرح شد و تلاش می‌کنیم این نرخ اضافه در فرودگاه نجف کاهش یابد.

توزیع عادلانه بلیت با نرخ مصوب از دیگر مواردی بود که مورد تأکید معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی قرار گرفت.

وی در حوزه تأمین سوخت نیز توضیح داد: نیاز است در طول ۲۶۰۰ کیلومتر مرز سفرهای اربعین، سوخت به‌اندازه کافی در اختیار خودروهای شخصی و ناوگان عمومی قرار گیرد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد: باید بتوانیم تصادفات را به حداقل برسانیم که هشدارها و اطلاع‌رسانی‌ها نیز نقش مهمی در این خصوص ایفا می‌کند.

هادیان‌فر با تأکید بر اینکه در اربعین امسال هم هیچ پرواز چارتری نخواهیم داشت، گفت: این موضوع به‌زودی ابلاغ خواهد شد.

کد خبر 6079382 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ساخت ۳۰ پارکینگ جدید در تهران و اخطار سازمان هواپیمایی به دفاتر متخلف
  • لغو پرواز تیم ملی جودو به مسابقات قهرمانی آسیا
  • مشتریان منحصر بفرد سینما تیکت به بیش از ۵ میلیون نفر رسید
  • مشتریان منحصر بفرد سینماتیکت به بیش از ۵ میلیون نفر رسید
  • مشتریان سینماتیکت به بیش از ۵ میلیون نفر رسید
  • ناهم‌خوانی آمارهای گردشگری سلامت/ امارات و ترکیه رقبایی که همچنان می‌تازند
  • سازمان هواپیمایی: شرکت‌ها باید به امور مسافران خود رسیدگی کنند
  • ممنوعیت فروش چارتری بلیت هواپیما در اربعین ۱۴۰۳
  • توسعه ناوگان حمل و نقل در اربعین/ ممنوعیت فروش بلیت چارتری نجف
  • زمان بلیت‌فروشی دیدار سپاهان و ذوب‌آهن مشخص شد