Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوچاریان رئیس‌جمهور سابق ارمنستان از زندان به هوادارانش نامه نوشت و به آن‌ها اعلام کرد: اشتباهات و عقب‌نشینی پاشینیان در مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی نتایج مرگ‌بار و جبران‌ناپذیری برای ارمنستان به ارمغان خواهد آورد.

روبرت کوچاریان رئیس‌جمهور سابق ارمنستان از زندان به هوادارانش نامه نوشت و به آن‌ها اعلام کرد: نیکول پاشینیان از زمان نخست‌وزیری‌اش تا به امروز نمونه کاملی از سیاست شکست‌خورده و اداره ناموفق حکومت در ارمنستان را به نمایش گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آینده نزدیک شاهد موجی از سرخوردگی در ارمنستان خواهیم بود. اشتباهات در عرصه سیاست داخلی و خارجی به بهانه توسعه اقتصادی هزینه گزافی بر کشور تحمیل خواهد کرد. متأسفانه این هزینه را تک‌تک مردم ارمنستان خواهد پرداخت. اشتباهات و عقب‌نشینی در مورد مناقشه قره‌باغ کوهستانی نتایج مرگ‌بار و جبران‌ناپذیری به ارمغان خواهد آورد.

کوچاریان در مورد تداوم بازداشتش خاطرنشان کرد: پاشینیان و حامیانش تلاش می‌کنند که مرا در عرصه سیاسی ارمنستان منزوی کنند، به همین خاطر به اتهامات واهی مرا زندانی کرده‌اند اما در این خصوص به اهدافشان نخواهند رسید و شکست مفتضحانه خواهند خورد. من به هیچ عنوان به خواسته پاشینیان تمکین نخواهم کرد و از عرصه سیاسی ارمنستان کناره‌گیری نخواهم کرد.

گفتنی است، روبرت کوچاریان سیاستمدار مشهور ارمنی از تاریخ 4 فوریه 1998 تا 9 آوریل 2008 ریاست جمهوری ارمنستان را بر عهده داشت. وی پس از انقلاب آوریل ارمنستان و به قدرت رسیدن نیکول پاشینیان به جرم جنایات حوادث مارس 2008 چندین بار بازداشت شد و سرانجام از هفتم دسامبر 2018 در زندان به سر می‌برد.

بازرسان پرونده روبرت کوچاریان، رئیس‌جمهور سابق ارمنستان اعلام کرده‌اند که بازداشت وی به دلیل نقض قانون اساسی این کشور و اعمال نفوذ غیرقانونی در انتخابات سال 2008 به نفع ریاست جمهوری سرژ سرکیسیان است.

لازم به ذکر است که هواداران لئون تر-پتروسیان نخستین رئیس‌جمهور ارمنستان و کاندیدای رقیب در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 در آن زمان به نتیجه انتخابات اعتراض و اعلام کردند که تقلب صورت گرفته است. این اعتراضات با اعلام وضعیت فوق‌العاده توسط کوچاریان و با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد و 8 تظاهرکننده و دو مأمور پلیس کشته شدند.

با وجود اعتراض‌ها سرکیسیان پیروز نهایی خوانده شد و 10 سال تمام قدرت را در کشور به دست گرفت، تا اینکه در آوریل سال جاری (2018) در پی اعتراضات گسترده مجبور به کناره‌گیری شد.

 

تسنیم

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000BwZ برچسب ها: نامه تهدیدآمیز ، رئیس‌جمهور محبوس ، ارمنستان

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نامه تهدیدآمیز ارمنستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۲۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران

تین نیوز

اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با ارسال نامه ای به اعضا و دوستان این نهاد، مخالفت خود را با تحریم های جدید علیه تهران اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، رویترز امروز اعلام کرد که اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با ارسال نامه ای به اعضا و دوستان این نهاد، مخالفت خود را با تحریم های جدید علیه تهران اعلام کرد.

در نامه اتاق بازرگانی ایران و آلمان آمده است: طبق معمول پیش از هر چیز درخواست تحریم های جدید در اولویت قرار دارد؛ هر چند که این اقدام به منظور پوشاندن فقدان تأثیرگذاری اروپا است تا آنکه بخشی از راه حل باشد.

در این نامه با اشاره به آنکه برلین روابط ویژه ای را که زمانی میان ایران و آلمان وجود داشت حفظ نکرده و توسعه نداده، تاکید شده است که این موضوع به فقدان تأثیرگذاری اروپا منجر شده است.

این نامه می افزاید: نقش آفرینان اصلی کماکان در واشنگتن هستند و نقش پکن روز به روز پر رنگ تر می شود.

رویترز نوشت که جوسپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز خبر داد که برخی از کشورهای عضو این نهاد به بهانه واکنش تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی خواهان افزایش تحریم های ایران هستند.

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز در گفت وگو با شبکه آ. ار. د آلمان گفته بود: من قویاً طرفدار گسترش آنها (تحریم ها) علیه ایران هستم، زیرا می توانیم ببینیم که اقدامات ایران در حال حاضر چقدر خطرناک است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شنبه گذشته با صدور بیانیه ای اعلام کرد که به منظور تنبیه متجاوز، با استفاده از توانمندی های راهبردی اطلاعاتی، موشکی و پهپادی خود به اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین های اشغالی حمله و آنها را با موفقیت مورد اصابت قرار داد و منهدم کرد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در به کار بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز دیروز تصریح کرد: اقدام ایران کاملاً مشروع و پس از مدت ها خویشتن داری در برابر حملات رژیم صهیونیستی انجام داده و این نشان دهنده رفتار کاملاً مسئولانه و حرفه ای ایران نسبت به صلح و امنیت منطقه ای و بین المللی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نامه‌های مردم استان سمنان به رییس جمهور
  • نامه های مردم استان سمنان به رئیس جمهور
  • دولت ارمنستان 4 روستا را به جمهوری آذربایجان واگذار کرد
  • ارمنستان ۴ روستای منطقه «قزاق» را به آذربایجان واگذار کرد
  • باج جدید پاشینیان به علی‌اف: ۴ روستای منطقه «قزاق» به آذربایجان واگذار شد
  • فیلم/ مردم دامغان چه نامه‌ای برای رئیس‌جمهور نوشتند؟
  • ایران یکی از بزرگ‌ترین حملاتی را که جهان به چشم دیده، علیه اسرائیل انجام داد
  • آمریکا ۱۶ فرد و دو نهاد ایرانی را تحریم کرد
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران
  • احمدی‌نژاد: عملیات نظامی علیه اسرائیل حق ایران بود