Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از وزارت بهداشت، دکتر باقر لاریجانی در نشست روسای دانشکده های دندانپزشکی کشور که با حضور سرپرست وزارت بهداشت برگزار شد، ارتباط حوزه‌های مختلف دندان‌پزشکی کشور را یکی از الزامات این حوزه برشمرد و اظهار داشت: اکنون ارتباط خوبی شکل گرفته و بسیاری از تصمیمات با نظر مسئولین و صاحبنظران حوزه های مختلف اتخاذ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به بازنگری کوریکولوم دندانپزشکی عمومی اشاره کرد و اظهار داشت: لازم است نقشه مدونی برای تربیت نیروی انسانی در کشور طراحی شود. کتاب مرجع دندانپزشکی نیز تدوین شد و لازم است توسط مسئولین فن مورد بازنگری مجدد باتوجه به نیازهای کشور قرار گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با عنوان اینکه محاسبات نیروی انسانی مورد نیاز کشور در رشته دندانپزشکی توسط تیمی با کمک دبیرخانه انجام شده، اظهار داشت: برنامه وزارت بهداشت به هیچ وجه توسعه کمی رشته ها نیست. بلکه می خواهیم به اندازه نیاز کشور و بر حسب نیازهای هر منطقه نیرو تربیت کنیم و بیشتر ارتقای کیفیت در آموزش مدنظر است.

وی به موضوع نیروهای حد واسط در رشته های مرتبط با سلامت دهان و دندان اشاره کرد و گفت: تربیت این گروه از نیروها نیز باید بسیار مدیریت شده و حسب نیازهای کشور انجام شود. تلاش های بسیار خوبی در دبیرخانه طی چند سال گذشته برای مدیریت این موضوع صورت گرفته است.

لاریجانی با اشاره به اعتباربخشی دانشگاه های علوم پزشکی گفت: سعی شده تا با برنامه ریزی هایی که به عمل آمده چالش های نیروهای انسانی را در تمامی حوزه ها از جمله دندانپزشکی مرتفع کنیم.

وی به برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: مباحث تحول بحث های دور از ذهنی نیست، به عنوان مثال انتظار این است که دانشکده دندانپزشکی بداند باتوجه به نقاط قوت خود در کشور چه ماموریت ویژه ای دارد. این همان بحث مرجعیت است که انتظار می رود به سمت آن حرکت کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: لازم است در تمامی رشته ها نگاه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم وجود داشته باشد و به بحث بین المللی سازی آموزش به عنوان یک ظرفیت نگاه شود.

وی افزود: ما اگر می‌خواهیم در آینده کشورهای منطقه تاثیرگذار باشیم باید آموزش‌های مان را بین المللی کنیم همین الان ما کسانی را داریم که در برخی کشورها مسئولیت‌های مهم ارائه‌ خدمات را دارند همان کسانی هستند که با ما ارتباط فرهنگی ایجاد کردند و ارتباط دارند لذا در این زمینه باید قدمهای استوارتری برداریم.

لاریجانی با اشاره به اینکه باید نگاه آمایشی در تمامی رشته ها ایجاد شود، گفت: امروز برای اینکه یک رشته‌تخصصی را در یک دانشکده کوچک داشته باشیم نیاز نداریم تمام اساتید در آن دانشکده حضور داشته باشند بلکه استاد می‌تواند در یک دانشگاه بزرگتر حضور داشته باشد و ساعاتی را در آن دانشکده تدریس کند.

وی با بیان این مطلب که ۸۵ درصد خدمات دندانپزشکی به صورت سرپایی است انجام می شود، اظهار داشت: برای افزایش هزینه اثربخشی خدمات لازم است برخی خدمات به صورت سرپایی انجام شود و از بستری های غیرضروری در حوزه های مختلف پرهیز شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه چارچوبی برای اعتباربخشی دانشکده های مختلف از جمله دانشکده های دندانپزشکی در کشور طراحی شده گفت: باید شبکه دندانپزشکی در وزارت بهداشت سامان یابد و حوزه های مختلف وزارت بهداشت در زمینه توسعه علوم و خدمات دندانپزشکی در کشور به صورت یکپارچه همکاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: الان دندانپزشکانی فارغ‌التحصیل می شوند که در استان‌ها به صورت بومی جذب می شوند و کمبود نیروی انسانی برخی استان ها را با جذب نیروهای بومی متعهد مرتفع کرده ایم.

لاریجانی با بیان اینکه وزارت بهداشت قدم‌های استواری در رشته های مختلف برداشته گفت: در زمینه‌ دندانپزشکی نیز طی چند سال گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته و امیدواریم با همکاری این جمع پیشرفت بهتری در حوزه دندانپزشکی کشور داشته باشیم.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۳۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در سال گذشته بیش از ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل زیرپوشش غربالگری سلامت قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، علی محمدیان در مراسم تجلیل از فعالان عرصه سلامت در اردبیل اظهار کرد: هفته سلامت امسال با شعار سلامت خانواده محور توسعه جامعه برگزار می شود تا به این موضوع در نظام خانواده و اجتماع بها داده شود.

وی خاطرنشان کرد: 75 طرح عناصر موثر در حوزه سلامت مربوط به سایر بخش های خارج از دانشگاه علوم پزشکی است و ضرورت دارد در آگاهی بخشی به عموم مردم و ارتقای سلامت اقدامات و حرکت های موثری را شاهد باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: با توجه به اینکه نیروی انسانی اصلی ترین رکن توسعه است توجه به سلامت این نیروی انسانی با اهمیت به نظر می‌رسد و باید جلوی تولید بیماری های غیرواگیر که در جامعه آسیب هایی را به همراه دارد به حداقل برسد.

محمدیان از چاقی، مصرف بی‌رویه غذاهای فست فودی، مصرف دخانیات و بیماری های زمینه ای به عنوان عامل تهدیدکننده سلامت مردم جامعه یاد کرد و گفت: باید آگاهی مردم را در این حوزه ارتقا داده و به افزایش مولفه های سلامت و توجه به آن کمک کرد.

وی افزود: طرح غربالگری سلامت گروه های مختلف جامعه به ویژه گروه سنی 40 تا 60 سال مورد توجه است که سال گذشته بیش از 800 هزار نفر در استان تحت غربالگری سلامت اعم از فشار خون و دیابت قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: همزمان با هفته سلامت شاهد افتتاح پایگاه جامع سلامت در شهر اردبیل و اهدای 11 دستگاه خودرو و آمبولانس به مراکز بهداشتی و درمانی استان هستیم که 24 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

محمدیان ادامه داد: در شهرک مخابرات اردبیل پایگاه سلامت افتتاح و بیش از 10 هزار نفر از مردم این شهرک از خدمات حوزه بهداشت و درمان بهره مند شدند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل