Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از مدفون شدن دو نفر زیر آوار محل گودبرداری شده خبر داد و گفت: یک نفر از این افراد از زیر آوار خارج و تلاش برای پیدا کردن نفر دوم همچنان ادامه دارد.

جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان اظهار داشت: در ساعت ۱۱:۳۸ صبح امروز یک مورد حادثه آوار در محل گودبرداری شده در خیابان فرمانیه به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی شهر تهران اطلاع داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بلافاصله دو ایستگاه با امکانات کامل به محل حادثه اعزام شدند، ادامه داد: محل حادثه قطعه زمینی به وسعت حدود ۳۰۰ متر بود که به عمق ۶ متر گودبرداری شده بود وکارگران روی ضلع دیواره جنوبی مشغول کار بودند که به یکباره بخشی از دیواره تخریب می‌شود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی خاطرنشان کرد: اطلاعات اولیه حاکی از این بود که دو کارگر در زیر خاک‌های تخریب شده محبوس و مدفون هستند بلافاصله همزمان با ایمن‌سازی عملیات خاک‌برداری و آواربرداری آغاز می‌شود و بعد از دقایقی آتش‌نشانان موفق می‌شوند نفر اول را که کارگری حدود ۳۵ ساله بود و تابعیت افغانستان را نیز داشت از زیر آوار خارج کنند خوشبختانه این فرد زنده بود، اما از نواحی مختلف دچار مصدومیت شده بود.

ملکی تصریح کرد: در حال حاضر تلاش برای خارج کردن نفر دوم که کاملا مدفون است ادامه دارد و هنوز اطلاع‌دقیقی از سن و سال و تابعیت این فرد در دست نیست. اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آتش نشان ملکی کارگر مدفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا در پی راه سریع‌تر و ارزان‌تر برای انتقال نمونه‌های مریخ به زمین

از تارنمای «فیز»، آوردن نمونه خاک و سنگ از مریخ به زمین در چند دهه گذشته در فهرست اقدامات در دست اقدام ناسا است، اما با افزایش هزینه‌ها تاریخ این کار نیز مدام به عقب افتاد. ناسا به تازگی در یک بازبینی مستقل هزینه کلی این برنامه را هشت تا ۱۱ میلیارد دلار برآورد کرد و تاریخ رسیدن (محموله) را نیز سال ۲۰۴۰ پیش بینی کرد که یک دهه دیرتر از تاریخ اعلام شده است.

بیل نلسون مدیر اداره کل ملی هوانوردی و فضا آمریکا (ناسا) در یک نشست خبری گفت: این تاریخ بسیار دیر و هزینه‌اش هم بسیار زیاد است. او از صنایع خصوصی و مراکز سازمان ناسا خواست که گزینه‌های دیگری برای تجدیدنظر در این پروژه ارائه دهند.

وی ادامه داد: ما می‌خواهیم که هر ایده جدید و تازه‌ای را به دست آوریم.

این در حالی است که مریخ نورد «استقامت» ناسا از زمان فرود بر مریخ در سال ۲۰۲۱ تاکنون ۲۴ نمونه جمع آوری کرده است و هدف این است که بیش از ۳۰ نمونه برای بررسی نشانه‌های احتمالی حیات باستانی در مریخ جمع کند.

ناسا می‌خواهد حداقل برخی از این نمونه‌ها را در دهه ۲۰۳۰ با هزینه‌ای کمتر از هفت میلیارد دلار به زمین منتقل کند. این مستلزم فضاپیمایی برای رفت و برگشت به مریخ است.

نیکی فاکس مسئول علمی ناسا هم در این نشست خبری از گمانه زنی درباره زمان انتقال این نمونه‌ها به زمین خودداری کرد و گفت: جزییات طرح پیشنهاداتی که ارائه می‌شود، ارائه می‌شود.

وی افزود: تاکنون فضاپیما از هیچ سیاره دیگری پرتاب نکرده‌ایم و این موجب می‌شود که بازگشت نمونه‌ها از مریخ کار پُر چالشی باشد.

نلسون نیز در این زمینه اظهار داشت: انتقال نمونه‌ها به ناسا کمک می‌کند تا تصمیم بگیرد که فضانوردان در دهه ۲۰۴۰ روی مریخ به کجا بروند. ناسا امیدوار است که ایده‌های مطرح شده در این زمینه را تا اواخر پاییز دریافت کند.

 آوردن نمونه مریخ، یکی از اهداف بلندمدت اصلی اکتشافات سیاره‌ای بین‌المللی در دو دهه گذشته بوده است. مریخ‌نورد «استقامت» (Perseverance) ناسا در حال جمع‌آوری نمونه‌های علمی قانع‌کننده است که دانشمندان را یاری می‌دهند تا تاریخ زمین‌شناسی مریخ و تکامل آب‌وهوای آن را درک کنند و برای اکتشافات انسانی آینده آماده شوند. آوردن نمونه‌های مریخ، به جستجوی ناسا برای یافتن نشانه‌هایی از حیات باستانی نیز کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

tags # مریخ ، زمین ، ناسا سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۲۵ هزار جلد پاسپورت در فاریاب
  • کلید خوردk فصل ایران باستان سریال «سلمان فارسی»
  • «استودیو جیبلی ژاپن» برنده دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن
  • پاسخ عجیب رئال: مصدومان ما در حال رقصند!
  • اهمیت بجا آوردن شکر خدا در جلد هفتم کتاب «طعم شیرین خدا»
  • جامعه مرهون تلاش و همت تمامی کارگران است
  • حضور مدیرکل راهداری جنوب استان در محور مسدود نیکشهر به چابهار / امدادرسانی فوری به مسافران گرفتار در سیل
  • قیمت افغانی به ریال امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • ناسا در پی راه سریع‌تر و ارزان‌تر برای انتقال نمونه‌های مریخ به زمین
  • دورتموند ۴ (۵) - (۴) ۲ اتلتیکو مادرید/ دیوار زرد روی سر سیمئونه آوار شد+ فیلم