Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

کمیسیون حمل‌ونقل، لجستیک و گمرک اتاق بازرگانی ایران در نشست ماهیانه اخیر خود جزییات طرح نوسازی ناوگان مختص شرکت‌های حمل‌و نقل بین المللی جاده‌ای را به بحث و بررسی گذاشت.

به گزارش خبرنگار تین نیوز و بر اساس اعلام کمیسیون حمل‌ونقل، لجستیک و گمرک اتاق بازرگانی ایران در نشست ماهیانه اخیر خود، پیشنهاد «طرح نوسازی ناوگان مختص شرکت‌های حمل‌و نقل بین‌المللی جاده‌ای» را مطرح و برای ارائه به شورای‌عالی هماهنگی ترابری کشور به بحث و بررسی گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، پیشنهادات مطرح شده بر این اساس عنوان شد که ابتدا طرح نوسازی ناوگان مختص شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای کالا اجرا شود؛ طرح مختص نوسازی ناوگان حمل‌و نقل بین‌المللی بوده و انواع کشنده‌ها و بارگیرها در پنج‌سال اول حق جابه‌جایی بار در داخل کشور را ندارند.

هم‌چنین پیشنهاد شد که عمر ناوگان وارداتی نباید بیش از پنج‌سال باشد و باید استانداردهای صنعتی و ایمنی برابر قوانین سازمان استاندارد باشند. قدرت کشندگی انواع کشنده‌ها و بارگیرها باید حداقل 20 تن بار باشد.

در خصوص برخورد گمرکات و پلیس راهور ناجا نیز پیشنهاد شد که حداقل مدارک را از واردکننده طلب کنند و حداکثر همکاری را با وارد کنندگان به عمل آورند؛ واردات کشنده از نوع ولوو، اسکانیا، بنز، داف، مان و رنو شامل این طرح می‌شوند.

بر اساس یکی دیگر از پیشنهادات واردات با شرایط "بدون انتقال ارز" می‌تواند انجام شود. ضمن این‌که شرط تأیید تولیدکننده داخلی برای واردات حذف شود.

در این جلسه پیشنهاد شد که حقوق و عوارض گمرکی 5‌درصد و ارزش افزوده کشنده‌ها و بارگیرهای وارداتی در ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده به موضوع معافیت‌ها اضافه شود.

هم چنین هر شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی باید حداقل سه دستگاه کشنده و بارگیر وارد کنند؛ میزان واردات سقف نداشته و شرکت می‌تواند به هر تعداد کشنده وارد کنند.

در این جلسه مطرح شد که شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی واردکننده به مدت 5 سال حق فروش قطعی و یا با وکالت‌نامه و یا توسط سند عادی را نداشته (مگر به دیگر شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی فعال) و در صورت بروز تخلف، موضوع در کمیته‌ای با حضور نماینده وزارت راه و شهرسازی و انجمن مربوطه بررسی و رأی صادر می‌شود.

در این جلسه پیشنهاد شد که هزینه اولین نقل‌وانتقال کامیون‌ها و بارگیرهای وارداتی پس از ورود در هنگام فروش و واگذاری از مالیات معاف هستند و شرایط و ضوابط دریافت مالیات از انتقال وسایط توسط شخص حقیقی برآورد شود.

با وجودی که حمل‌ونقل بین‌المللی صادرات خدمات محسوب می‌شود و ازآن‌جاکه درآمدهای حاصل از صادرات از پرداخت مالیات معاف هستند، پیشنهاد شد که شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی برای استفاده از وسایط مذکور در اجرای این طرح همانند دیگر فعالیت‌ها از پرداخت مالیات کارکرد کامیون معاف شوند.

 در عین حال پیشنهاد شد که بانک‌هایی که دولت و بانک مرکزی تعیین خواهد کرد موظف شوند تا وام 5 ساله با سود کم، با یک دوره تنفس دو ساله، در اختیار شرکت‌های حمل‌ونقل واردکننده بارگیر و کشنده قراردهند و مابه التفاوت نرخ سود را وزارت نفت و یا هر نهاد دیگری که دولت مشخص خواهد کرد تأمین کنند و یا ارز مورد نیاز از صندوق توسعه ملی تأمین شود.

در این طرح  در صورتی‌که شرکت حمل‌ونقل تا 3 ماه پس از صدور مجوز مبادرت به ورود کشنده و بارگیر نکنند مجوز مذکور باطل می‌شود.

در پایان این جلسه عنوان شد که با توجه به اهمیت موضوع، مقرر شد تا در فرصتی دو هفته‌ای، پیشنهادات بیش‌تر مورد بررسی قرار گیرد و نظرات صاحبن‌ظران و دست‌اندرکاران گرفته شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور

داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای که به دنبال بارش‌های اخیر و به منظور بازدید میدانی از وضعیت راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان عازم این استان شده بود، با اشاره به شدت بارش‌ها که موجب خرابی‌هایی در سطح جاده‌های کشور و راه‌های روستایی و محور‌های فرعی شده، گفت: خسارت وارد شده طبق کارشناسی‌های اولیه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای راه‌ها برآورد شده است.

به گفته امانی، نزدیک به ۲۵ راه اصلی و فرعی در جنوب استان سیستان و بلوچستان مسدود شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: راه‌های حدود ۲۵۰ روستا نیز مسدود شده که راهداران در حال تلاش برای بازگشایی آنها هستند. 

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: ۵۰ اکیپ فعال و سیار راهدار به همراه ۱۵۰ دستگاه ماشین آلات مشغول فعالیت و تلاش برای بازگشایی راه‌ها هستند.

امانی افزود: برخی از این ماشین آلات از روستا‌های معین هرمزگان، کرمان و جنوب کرمان عازم استان سیستان و بلوچستان شده و مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: ظرف ۱۰ روز آینده تمام راه‌های مسدود شده باز خواهند شد، اما اولویت، بازگشایی راه‌های اصلی شهرستان چابهار به دیگر نقاط است که می‌کوشیم ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده بازگشایی شوند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل همچنین از همکاران راهدار برای بازگشایی راه‌ها و انجام عملیات امداد و نجات برای دو ناوگان اتوبوس حمل‌ونقل عمومی از سیلاب تقدیر و تشکر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌ های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد سیل به راه‌های کشور
  • رفع ۴۸نقطه حادثه‌خیز شناسنامه‌دار از راه‌های استان
  • افزایش ۲۰ درصدی رسیدگی به تخلفات حمل و نقل جاده ای استان قم
  • افزایش حمل بار توسط ناوگان جاده‌ای آذربایجان‌شرقی
  • رشد ۱۰ درصدی حمل بار و کالا در جاده‌های استان قزوین
  • هوشمندسازی ناوگان ترانزیت برای افزایش جذابیت ترانزیتی کشور
  • بازگشایی محور رودبار جنوب به کهنوج در کرمان
  • توزیع ۱.۵ میلیون لیتر سوخت میان ناوگان هوایی منطقه بوشهر در ایام نوروز