Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهمن نامور مطلق، معاون مطالعاتی و مدیر گروه فرهنگ و هنر کمیسیون ملی یونسکو- ایران، درباره گشایش دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو ایران در یزد، اظهار کرد: راه‌اندازی و گشایش دفتر نمایندگی یزد، اولین قدم در راستای استفاده درست از ظرفیت‌های بالقوه استان‌ها در جهت تحقق اهداف سازمان جهانی یونسکو است که در این میان شهر یزد با ثبت در فهرست میراث جهانی یونسکو به‌عنوان نخستین شهر تاریخی ایران و بیست‌ودومین اثر تاریخی کشور، الگویی مناسب برای نخستین دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو- ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامور مطلق ادامه داد: خوشبختانه در این شهر اشتیاق زیادی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های مهم فرهنگی و جلب‌ِنظر سرمایه‌گذاران برای توسعه بیشتر شهری و جذب توریست فرهنگی وجود دارد.

وی با اشاره به این موضوع که تاکنون تنها کمیسیون ملی یونسکو- ایران مستقر در تهران به‌عنوان یک رابط و یک واسطه محکم با شبکه‌های جهانی یونسکو بود، گفت: ما امیدواریم که راه‌اندازی دفاتر نمایندگی استان‌ها زمینه‌ساز توضیع عادلانه ظرفیت‌ها جهت حضور موفق ایران در عرصه‌های جهانی باشد. چراکه آینده جهان در گرو تسهیل ارتباط مستقیم شهرها و استان‌ها با شبکه‌های جهانی و بهره‌گیری از فرصت‌های جهانی برای حضور هر چه موثرتر در عرصه‌های بین‌المللی است.

معاون مطالعاتی کمیسیون ملی یونسکو- ایران در ادامه افزود: طی جلسات متعددی که با نمایندگان دولت، استانداری و شهرداری یزد و همچنین امام جمعه این شهر داشتیم، متوجه شدیم که علاقه، اراده و یک آگاهی‌ِجمعی در این استان برای گشایش اولین دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو- ایران وجود دارد و همین امر یکی از مولفه‌های کلیدی در تحقق این مهم شد.

وی پس از تاکید بر وحدت استانی در زمینه گشایش این دفتر، به دیدار دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران با امام جمعه این استان هم اشاره کرد و گفت: حجت‌الله ایوبی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران درباره خروج آمریکا و اسرائیل از یونسکو که نشان از سلامت این سازمان و سیاسی نبودن آن دارد، توضیحاتی به امام جمعه این شهر، ارائه داد.

همچنین زمینه فعالیت در گروه‌های تخصصی کمیسیون ملی را برای ایشان تشریح کرد و در ادامه امام جمعه نیز در راستای بهبود عملکرد کمیسیون ملی یونسکو- ایران در جهت تحقق منافع ملی به دبیر کل این کمیسیون پیشنهاداتی را ارائه کرد.

نامور مطلق از راه‌اندازی شورای راهبردی، شورای علمی و شورای اجرایی در دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو- ایران در یزد خبر داد و گفت: در شورای راهبردی این نمایندگی، استاندار یزد به‌عنوان شخصیت حقوقی، ریاست این شورا را بر عهده دارد و دبیری این شورا نیز بر عهده شهرداری است. علی‌اصغر سمساریزدی از نخبگان و اندیشمندان یزد نیز به‌عنوان دبیر شورای علمی این نمایندگی منصوب شده است.

همچنین انتخاب دبیر شورای اجرایی نیز در دست بررسی است که به‌زودی این بررسی‌ها نهایی و دبیر این شورا نیز مشخص و اعلام می‌شود. او همچنین شورای علمی را هسته مرکزی این نمایندگی خواند و بیان کرد: حضور نخبگان و مشاهیر این استان در این شورا فرصت مغتنمی برای بررسی مسائل و مباحث مرتبط با یونسکو و استفاده کارآمد استان از فرصت‌های جهانی است. درواقع در این شورا، فرصت‌ها پایش شده و در جهت صیانت از ثبت جهانی شهر یزد به‌کار گرفته می‌شوند.

معاون مطالعاتی کمیسیون ملی یونسکو- ایران در پایان ابراز امیدواری کرد که این نهاد به‌عنوان یک تشکل کوچک اما قدرتمند بتواند فعالیت‌های مرتبط با یونسکو که منتج به توسعه شهر و استان می‌شود را به‌عنوان الگویی مناسب جهت تعمیم به دیگر شهرها و استان‌ها به‌کار گیرد. وی دفاتر نمایندگی را عامل موثری در توسعه شهری برشمرد و تصریح کرد: این دفاتر به‌درستی می‌توانند در پایش مناسب ثروت‌ها، دارایی‌های معنوی، طبیعی، اجتماعی، تاریخی و فرهنگی مفید واقع شوند که در این میان دفتر نمایندگی یزد الگوی مناسبی برای دیگر استان‌ها است. ضمنا ما نسبت به این موضوع خوشبین هستیم که بتوانیم هر ساله گشایش دو دفتر نمایندگی را در دیگر استان‌های کشور داشته باشیم تا بدین‌وسیله از تهران تمرکززدایی کرده و فرصت‌های جهانی به‌طور عادلانه‌ای در کشور توزیع شده و گسترش یابند.

کد خبر 4526127

منبع: مهر

کلیدواژه: بهمن نامور مطلق یزد یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۴۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، براساس گزارش تحلیل علم‌سنجی وضعیت انتشار مقالات حوزه طب مکمل و جایگزین در پایگاه اینترنتی معتبر سایمگو، ایران برای چهارمین سال متوالی رتبه چهارم جهان را در تولید دانش این حوزه بعداز کشور‌های چین، آمریکا و هند در سال ۲۰۲۳ کسب کرده است.

نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: برای چهارمین سال متوالی شاهد کسب رتبه چهارم جهان در تولید علم طب سنتی هستیم، به نحوی که فاصله ایران با کشور دارای رتبه سوم (هند) نسبت به سال قبل کمتر شده است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: این دستاورد ارزشمند، نشان‌دهنده تلاش‌ها و گام‌های بلندی است که برای احیای طب سنتی ایرانی و جایگاه والای آن در نظام سلامت کشور برداشته شده است.

نفیسه حسینی یکتا  گفت: برای رسیدن به جایگاهی درخشان‌تر در عرصه تولید علم نیاز به تلاش‌های بیشتری داریم و طب ایرانی باید به عنوان یک راهبرد کلان پژوهشی مورد توجه همه دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به اینکه طب ایرانی دارای سابقه دیرینه و تجربه‌های اثبات شده در طول هزاران سال است که در متون و منابع مختلفی به ثبت رسیده است؛ گفت: این طب ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یک موضوع و راهبرد کلان پژوهشی دارد زیرا دارای سابقه‌ای دیرینه و تجارب اثبات شده فراوان در طول چند هزار سال است، همچنین نگرش جامع به سلامتی انسان، ظرفیت آن در پیشگیری و درمان بیماری‌ها در کنار مزیت‌های اقتصادی و جایگاه آن به عنوان بخشی از هویت ملی و فرهنگی و از سوی دیگر؛ این مکتب طبی را به‌عنوان یک هدف راهبردی در حوزه تحقیقات و فناوری پیش روی ما قرار می‌دهد.

نفیسه حسینی یکتا افزود: طب ایرانی هنوز به طور کامل شناخته نشده و ظرفیت زیادی برای توسعه و تحقیقات بیشتر دارد. با انجام مطالعات علمی و پژوهش‌های دقیق، می‌توان مسیر بهره مندی از این طب را در نظام سلامت به طور گسترده‌تری هموار کرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل گفت: کسب این رتبه افتخارآمیز، نویدبخش روز‌های روشن‌تر برای طب ایرانی و چشم‌اندازی امیدوارکننده برای ارتقای سلامت جامعه با استفاده از این گنجینه ارزشمند ملی است. نگاه ما در دفتر طب ایرانی و مکمل ارتقاء این جایگاه در سال‌های آینده با استفاده از ظرفیت همه دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی این حوزه است و امیدواریم در آینده نه چندان دور شاهد کسب رتبه نخست در تولید علم در این حوزه باشیم که البته تحقق این مهم نیازمند حمایت جدی از پژوهش‌های مرتبط است.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دفتر همکاری‌های مطالعات حرم مطهر رضوی
  • کمک کانون آستان قدس شهید چمران یزد به آزادی زندانیان غیر عمد
  • نماینده یونسکو از جاذبه‌های تاریخی خوشاب خراسان دیدن کرد
  • دفتر تخصصی فرهنگ و هنر در جهاد دانشگاهی راه‌اندازی می‌شود
  • آزادی یک زندانی با یاری کانون خدمت رضوی
  • افتتاح نمایندگی مجمع خیرین مدرسه ساز در چناران
  • سمینار عمومی یونسکو با تأکید بر آینده آموزش دیجیتال
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان