Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-23@07:08:31 GMT

علت مقاومت کودک در رفتن به مهد کودک چیست؟

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۴۴۸۲۹

علی محتشمی متخصص اطفال درباره علت مقاومت کودک در رفتن به مهد کودک، گفت: بسیاری از کودکان زمانی که قرار است دور از والدین خود باشند احساس ناراحتی و اضطراب دارند که در مرحله اول باید ریشه آن را یافت؛ در این موقعیت شما باید کودکتان را در مهد بگذارید، به منزل بروید و بر اساس واکنش او تصمیم گیری کنید.

این متخصص اطفال بیان کرد: در واکنش اول، اگر ابتدا کودک گریه کرد و بعد از جدایی از شما آرام شد و هنگام بازگشت از مهد او را خوشحال و طبیعی دیدید، این حالت لجبازی است و باید بدون توجه به گریه‌های فرزندتان، او را به محیط آموزشی بفرستید، این مسئله به دلیل حمایت یکی از والدین از گریه‌های کودک اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اضطراب از عوامل اصلی بی‌میلی کودک به حضور در مهد 

محتشمی ادامه داد: در واکنش دوم، اگر کودک بعد از جدایی از شما باز هم گریه کرد و از محیط آموزشی نیز با شما تماس گرفتند که هنوز بی‌قراری می‌کند و موقع بازگشت نیز گریه و پرخاشگری می‌کرد نشانه اضطراب اوست؛ بهتر است ۲ الی ۳ ماه صبر کنید، کودک را به مهد نبرید و  بعد از مدتی مجدد اقدام به این کار کنید؛ بهتر است از روش حساسیت زدایی منظم استفاده شود.

با فرزندتان درباره مزایای مهد رفتن، صحبت کنید

وی افزود: اگر کود‌ک حاضر نیست به مهد کود‌ک برود یا چند ساعتی بد‌ون شما در جایی حتی کنار پدربزرگ یا مادر بزرگ بماند، او را واد‌ار به این کار نکنید؛ چرا که با این کار ناراحتی‌های او بیشتر می‌شود و اضطراب در بدنش شکل قوی‌تری می‌گیرد؛ با کودک درباره مزایای مهد صحبت کنید؛ اینکه می‌تواند آنجا دوستان زیادی پیدا کرد و در اقدام دیگر همراه هم بد‌ون اینکه از او جد‌ا شوید به مهد بروید تا با محیط آشنا شود.

این متخصص اطفال با تاکید بر اینکه تا زمانی که کودک آرام نشده است، نباید او را تنها گذاشت، گفت: گاهی مربی مهد به‌ عنوان راهنمایی به ماد‌ر می‌گوید به گریه‌های بچه اعتنا نکیند او را اینجا پیش ما بگذارید و بروید، ما او را آرام و سرگرم می‌کنیم؛ به هیچ‌وجه مرتکب چنین خطایی نشوید، فرزندتان باید به تد‌ریج با این جریان کنار بیاید.

کودک را در مهد تنها نگذارید

محتشمی ادامه داد: روز‌های اول د‌ر مهد کنار فرزندتان باشید، بعد از گذشت چند روز و زمانی که عاد‌ت کرد، کمی د‌ورتر بنشینید، پس از پشت سر گذاشتن این مرحله چند د‌قیقه‌ای پیش چشمش نباشید و باز برگرد‌ید وقتی این مدت حضورتان هم برای فرزندتان عاد‌ی شد، چند ساعت نباشید و برگرد‌ید، د‌ر نهایت می‌بینید که کود‌ک‌تان د‌ر مهد کود‌ک می‌ماند و مشکل حل شد‌ه است.

وی یادآوری کرد: در صورتی که با وجود گذشت زمان کودک همچنان مضطرب بود، با کمک یک روانشناس او را آرام کنید، در این حالت متخصص، بر اضطراب جدایی کودک کار می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کودکان والدین گریه حوزه بهداشت و درمان کود کودکان گریه والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۴۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟

آفتاب‌‌نیوز :

داشتن اضطراب و استرس در کنکور به میزان زیادی عملکرد داوطلبان را تحت تأثیر قرار داده و موفقیت آن‌ها را کاهش می‌دهد. هر چقدر فرزندان به زمان کنکور نزدیک‌تر می‌شوند میزان اضطراب آن‌ها افزایش پیدا می‌کند. افراد و عوامل زیادی در افزایش یا کاهش استرس کنکور اثرگذار هستند که از این میان نقش والدین و خانواده پررنگ‌تر و مهم‌تر است.

استرس نوعی ترس آزاردهنده است که می‌تواند علاوه بر اثرات روحی و روانی روی جسم فرد نیز تأثیرات نامطلوبی بگذارد و عملکرد او را دچار اختلال کند. برای مثال استرس می‌تواند موجب بالا رفتن تپش قلب، عرق کردن، لرزش دست و پا شده و تمرکز، تفکر، ادراک و یادگیری فرد را کاهش می‌دهد، در این حالت فرد نمی‌تواند فعالیت خود را به‌درستی انجام داده و دچار خطا و اشتباه می‌شود.

استرس سر جلسه‌ کنکور باعث می‌شود فرد وقتی سؤالات امتحان را می‌خواند احساس گیجی کند و منظور سؤال را متوجه نشده و فکر کند همه آن چیزهایی را که خوانده بود فراموش کرده است، در نهایت بعد از اینکه فشار زیادی را به ذهن خود می‌آورد یا سؤال را بدون پاسخ رها می‌کند و یا پاسخ نادرست و بی‌ربطی می‌نویسد.

باید بدانید داشتن کمی استرس عملکرد افراد را بهتر می‌کند. اضطراب به ما کمک می‌کند خطر را تشخیص دهیم و از آن اجتناب کنیم. اضطراب با افزودن هوشیاری و انرژی، کیفیت عملکرد ما را بالا می‌برد، اما وقتی شدت استرس خیلی زیاد و ماندگار باشد، کیفیت عملکرد را کم کرده و فرد را ناتوان می‌کند.

عباس مظفری روانشناس و رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش گلستان در خصوص رفتار والدین در کاهش اضطراب دانش‌آموزان در روزهای باقیمانده تا برگزاری آزمون سراسری کنکور به ایسنا گفت: والدین دانش‌آموزان باید به این مسأله توجه کنند که تا امروز تمام تلاش خود را به کار بسته و هرآنچه لازم بوده در اختیار فرزندان خود قرار داده‌اند.

والدین در روزهای منتهی به کنکور در مورد این آزمون حرفی نزنند

وی ادامه داد: مهمترین کاری که والدین در روزهای باقی‌مانده به کنکور باید انجام دهند این است که به هیچ عنوان در مورد موضوع کنکور حرف نزده و تذکر و یادآوری نداشته باشند و تنها محیط خانه را آرام نگه دارند.

 رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: والدین تغذیه فرزندان خود را مهیا کرده و سلامت روان خانه خود را فراهم کنند، به این معنا که در این روزها از دعوا و مشاجرات به شدت پرهیز کرده تا آرامش فرزندان حفظ شود.

این روانشناس گلستانی ادامه داد: دانش‌آموزان در روزهای مانده به آزمون سراسری کنکور فشار و استرس زیادی را تحمل می‌کنند بنابراین والدین باید با رعایت سکوت و آرامش در خانه و آماده کردن به موقع صحانه، نهار و شام فرزندان خود شرایط مطلوبی را در خانه فراهم کنند تا به استرس فرزندان دامن زده نشود.

مظفری تصریح کرد: دانش‌آموزان در شب پیش از آزمون از خوردن غذای چرب و سنگین به شدت پرهیز کرده و شب زودتر آماده خواب شوند تا صبح، سرحال و پرانرژی از خواب برخیزند.

دانش آموزان در شب کنکور از یادگیری مطالب جدید خودداری کنند

وی با بیان ایکه برخی معتقدند که دانش‌آموز باید در شب امتحان از درس خواندن پرهیز کند اما به عقیده من دانش‌آموزان می‌توانند تا ساعت ۹ شب مطالعه داشته باشند، گفت: دانش‌آموزان اگر می‌خواهد در شب امتحان مطالعه کنند تنها به مرور مطالبی که قبلاً فرا گرفته‌اند، بپردازند و از یادگیری مطلب جدید پرهیز کنند.

 رئیس اداره مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: دانش‌آموزان وسایل مورد نیاز کنکور از قبیل مداد، خودکار، کارت شناسایی را از شب قبل آماده کرده و از بیدار ماندن تا دیروقت اجتناب کنند.

مظفری ادامه داد: داوطلبان کنکور پیش از ورود به جلسه صبحانه کامل شامل کربوهیدرات و مواد شیرین مثل عسل و مربا استفاده کند تا گلوکز مورد نیاز بدن آنها تأمین شود و دقت کنند مواد غذایی تازه و سالم باشد تا دچار مشکل نشوند.

وی با تأکید اینکه خانواده‌ها در شب کنکور از غذای بیرون استفاده نکنند، افزود: برخی خانواده‌ها در شب کنکور با این هدف که شب آخر درس خواندن فرزندان است به رستوران رفته و از غذای بیرون استفاده می‌کنند و بارها شاهد بودیم که دانش‌آموز نیمه‌های شب به دلیل استفاده از غذای ناسالم بیمار و راهی بیمارستان شده و این مسأله تمرکز و آرامش دانش‌آموز را بهم زده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گریه‌های شدید مشتریان پژو پارس بعد از دو برابر شدن قیمت + ویدئو
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • تنهایی موجب میل به شیرینی می‌شود!
  • اختلال اضطراب اجتماعی چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • تنهایی موجب میل به شیرینی می‌شود
  • ببینید | تصاویری دیده نشده از گریه‌های سردار زاهدی هنگام سخنرانی حاج قاسم سلیمانی
  • فیلم لحظه شکست و گریه تیلور روی تشک کشتی
  • جام از دست رفت، کاپیتان گریه کرد! (عکس)
  • بارسلونا در اضطراب: الان وقت ال‌کلاسیکو نبود
  • فیلم/ گریه‌های پزشک اردنی برای مجروحان فلسطینی