Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاغذلو بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید دهیاران استان تهران از روستای خاوه در جمع خبرنگاران گفت: شهرستان ورامین با برخورداری از طبیعتی بکر ، ظرفیت های گردشگری ، آثار تاریخی ، باغات و مزارع نمونه و نیز به دلیل همجواری با کویر مرکزی ، از قابلیت های بالقوه ای در توسعه گردشگری به ویژه در حوزه بوم گردی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : در اکثر مناطق روستایی شهرستان ورامین که از بافت سنتی منحصر به فردی برخوردارند ، آثار تاریخی نمونه ای مستقر است که هر یک از این آثار می تواند نقش به سزایی در توسعه صنعت گردشگری ایفا کند.

فرماندار ورامین تصریح کرد: امروز به واسطه تلاش های دولت و اختصاص اعتبارات مناسب از محل مالیات بر ارزش افزوده ، تمامی روستاهای شهرستان ورامین از زیر ساخت های مناسب برخوردارند و امروز مناطق روستایی به سمت احداث بوستان ها ، سالن های ورزشی ، زمین های چمن مصنوعی و انجام فعالیت های اقتصادی حرکت می کنند که این مهم از میزان مهاجرت روستانشینان به سمت شهر کاسته است.

وی اعتبارات اختصاص یافته به مناطق روستایی ورامین طی امسال را بیش از یک هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

فرماندار ورامین افزود : یکی از اقدامات موثری که در حوزه گردشگری به ویژه در مناطق روستایی ورامین انجام شده ، احداث خانه های بوم گردی به منظور جذب گردشگران علاقمند به حضور در طبیعت است  که تا کنون مجوز احداث ۷ خانه بوم گردی در ورامین صادر و سه مرکز نیز تا کنون راه اندازی شده است.

وی تأکید کرد: در کنار انجام فعالیت های عمرانی ،  اقتصاد مناطق روستایی نیز باید توسعه پیدا کند تا به واسطه ایجاد شغل برای جوانان ، ماندگاری آنان در مناطق روستایی افزایش یابد.

کد خبر 4526495

منبع: مهر

کلیدواژه: توسعه روستایی فرمانداری ورامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکزمهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در سفر به مهاباد و بررسی مسائل و مشکلات طرحهای آبیاری تحت فشار روستاهای این شهرستان گفت: در سال گذشته حدود 35 میلیارد تومان اعتباریعنی 50 درصد از کل اعتبارات حوزه دریاچه ارومیه برای شهرستان مهاباد در نظر گرفته شد که امیدواریم این اعتبارات به دست مان برسد، در غیر اینصورت باید تلاش شود تا این منابع را از محل دیگر تأمین کنیم.

خسرو شهبازی، با بیان اینکه 60 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی  استان تا پایان امسال زیر پوشش شبکه‌های آبیاری تحت فشار قرار می گیرد، افزود: حدود 50 درصد از اراضی کشاورزی استان  در حوزه دریاچه ارومیه قرار دارد اما بخش دیگر از اراضی که جزو حوزه دریاچه ارومیه نیستند مربوط به حوزه شمال استان( حوزه رودخانه ارس ) و جنوب استان( حوزه شهرستان پیرانشهر) است که از محل صندوق توسعه ملی به دستور مقام معظم رهبری یکهزار و 500 میلیارد تومان مصوب شده و قرار است 160 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شمال و جنوب استان با این اعتبار به سامانه آبیاری تحت فشار وصل شود که نقش مهمی در توسعه کشاورزی استان خواهد داشت.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این نشست گفت: مقرر شد در راستای حل مشکلات طرحهای آبیاری این روستاها، پمپ های قدیمی جایگزین پمپ های کنونی و هزینه تعمیر این پمپ ها در کمیته برنامه ریزی شهرستان مطرح شود و در این کمیته هزینه تعمیر این پمپ ها تأمین شود

حسن عباسی افزود: همچنین مقرر شد تا جهاد کشاورزی نسبت به  معرفی بهره بردار به آب منطقه ای به منظور بهره برداری از طرحهای آبیاری تحت فشار روستاهای دریاس و توت آغاج اقدام نماید.

وی افزود: در این نشست جهادکشاورزی استان ادامه تکمیل پروژه آبیاری روستای دوستعلی را بعهده گرفت.

طرح شبکه آبیاری تحت فشار مهاباد در سطح ۵۸۵ هکتار  از زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان نهم شهریور سال 1401 به بهره برداری رسید که یکی از اهداف این طرح کاهش 40 درصدی مصرف سالانه آب در بخش کشاورزی بود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • احداث کانال انتقال آب کشاورزی در سوادکوه‌شمالی
  • احداث ۸۶ کیلومتر راه روستایی طی سال ۱۴۰۲ در استان اصفهان
  • ایمن‌سازی کامل کانال آب ری - ورامین در گرو تأمین اعتبار
  • ۱۵ میلیارد ریال برای مرمت کاروانسرای تاریخی آوه ساوه تخصیص یافت
  • طرح نهضت ملی مسکن دلیجان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • تخصیص ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احداث دیوار ساحلی جوادیه بجنورد
  • تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان برای جاده یاسوج به سی‌سخت