Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@19:48:14 GMT

استان قم بیش از ۴ هزار حافظ کل قرآن کریم دارد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۴۸۳۷۴

استان قم بیش از ۴ هزار حافظ کل قرآن کریم دارد

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴ هزار حافظ کل قرآن در استان قم داریم، گفت: ۴۰۰ نفر به عنوان استاد و مدرس قرآنی در استان مشغول فعالیت هستند. ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

حجت الاسلام سید جواد عظیمی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: در سال های اخیر به همت دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی کشور، فعالیت های بسیار چشمگیر قرآنی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 4 هزار حافظ کل قرآن در استان قم داریم، افزود: در زمینه حفظ قرآن با همکاری و مساعدت دستگاه هایی چون اوقاف، سازمان تبلیغات، آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر نهادها و موسسات دیگر کارهای بسیار خوبی انجام شده است.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: تاکنون حدود 3 هزار معلم و مربی قرآن به همت سازمان تبلیغات اسلامی در قم آموزش دیدند و 400 نفر به عنوان استاد و مدرس قرآنی مشغول فعالیت هستند.

عظیمی ادامه داد: استان قم با داشتن بیش از 270 قاری ممتاز و طراز اول کشوری و بین المللی، پس از استان های خراسان رضوی و تهران، رتبه سوم را از این حیث دارد.

خوزستان|کاروان رادیو قرآن به آبادان و خرمشهر رسید‌اجتماع بزرگ دانش‌آموزان حافظ قرآن در همدان برگزار می‌شوداپلیکیشن فرهنگ موضوعی قرآن منتشر شد

وی با اشاره به آثار و برکات انقلاب اسلامی تصریح کرد: یکی از اهداف انقلاب اسلامی و نهضت امام خمینی (ره) اجرای فرامین و احکام الهی و آموزه های ناب قرآنی بوده است.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به دوران سیاه رژیم شاه افزود: در دوران طاغوت بر اثر سیاست ها و برنامه های وقت حاکمیت، جامعه به شکل تعمدی به سمت فاصله گرفتن از قرآن و عترت سوق داده می شد.

عظیمی با اشاره به برکات انقلاب اسلامی در زمینه ترویج معارف قرآنی در جامعه عنوان کرد: به لطف الهی حرکت های بسیار خوبی در طول این چهل سال انجام شده که این اقدامات باید برای جامعه به خوبی تبیین و اطلاع رسانی شود.

وی ادامه داد: همزمان با سراسر کشور که طی سه سال اخیر حدود 300 کارگاه آموزشی سبک زندگی قرآنی برگزار شده است در استان قم طی سال گذشته 4 کارگاه و طی امسال نیز 4 کارگاه برگزار شد که به این وسیله 800 نفر در طرح تربیت مربی سبک زندگی قرآنی آموزش دیدند.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: این افراد پس از دریافت آموزش های لازم در مراکز و موسسات قرآنی، مساجد و دیگر مراکز و نهادها حضور پیدا کرده و به ترویج سبک زندگی قرآنی در میان اقشار مختلف جامعه می پردازند.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۴۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از برگزاری مرحله دیگری از آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن کریم خبر داد و گفت: به حافظان ۱۰ جزء قرآن کریم مدرک دیپلم به حافظان ۲۰ جز قرآن مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل مدرک لیسانس اعطا می‌شود. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی در نشست خبری نوزدهمین آزمون سراسری اعطای مدارک تخصصی به حافظان قرآن کریم، اظهار داشت: این آزمون بزرگترین رویداد قرآنی کشور است که در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن برگزار می‌شود، در این راستا مدارک تخصصی به حافظان قرآن اعطا می‌شود و این مدارک توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور صادر و به حافظان واجد شرایط تعلق می‌گیرد و داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی در آزمون شفاهی که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

وی افزود: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار، مشهد در دوحوزه (خواهران و برادران) و خواف برگزار و این در حالی است که در مجموع 1618 نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در خصوص هزینه ثبت نام در این آزمون تصریح کرد: هزینه ثبت نام 220 هزار تومان است و بخشی از آن توسط سازمان تبلیغات اسلامی پرداخت می‌شود.

صاحبقرانی با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم، گفت: حفظ و قرائت قرآن، دروازه ورود به سعادت و رستگاری است، طرح "زندگی با آیه‌ها" با هدف پیاده‌سازی آموزه‌های قرآن در زندگی، در حال اجرا است و این طرح در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن است.

وی با بیان اینکه در زمینه کاربردی کردن قرآن در زندگی کوتاهی‌هایی صورت گرفته است، تاکید کرد: باید با همفکری و مطالبه‌گری در فضای عمومی جامعه، نسبت به ترویج فرهنگ قرآنی اهتمام ورزیم. گفتمان‌سازی در خصوص تربیت 10 میلیون حافظ قرآن باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود.

صاحبقرانی در خصوص برگزاری برنامه محفل نیز، گفت: این برنامه نقطه عطفی در امر حفظ قرآن است ، همچنین گفتمان‌سازی در خصوص اهمیت حفظ قرآن را به همراه داشت و تکرار چنین برنامه‌هایی در طول سال می‌تواند در تحقق اهداف قرآنی رهبر معظم انقلاب مؤثر باشد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، افزود: خراسان رضوی با 1618 نفر شرکت کننده، رتبه اول کشور را در این زمینه دارد که از این تعداد 1130 نفر خانم و 488 نفر آقا هستند.

20 هزار حافظ بالای 5 جزء و 20 هزار مربی و استاد قرآن در خراسان رضوی

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات خراسان رضوی نیز اظهار داشت: به حافظان 10 جز مدرک دیپلم، 20 جز مدرک فوق دیپلم و کل قرآن مدرک لیسانس اعطا خواهدشد و این درحالی است که در این آزمون، به حافظان 10 جز قرآن، مدرک دیپلم، به حافظان 20 جز، مدرک فوق دیپلم و به حافظان کل قرآن، مدرک لیسانس اعطا می‌شود.

رمضانی با اشاره به جایگاه ویژه مشهد در ترویج فرهنگ قرآنی، بیان کرد: استان خراسان رضوی به عنوان دارالقرآن ایران، مفتخر به تربیت قاریان و حافظان ممتاز بین‌المللی است که این امر، برکت وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) است.

وی ادامه داد: آزمون در 7 حوزه امتحانی در سطح استان برگزار می‌شود که 933 نفر از شرکت کنندگان در حوزه های مشهد حضور دارند و در حال حاضر 20 هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان وجود دارد و بیش از 2500 جلسه قرآن به صورت روزانه در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود.

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات خراسان رضوی با بیان اینکه اعطای مدرک به حافظان قرآن، زمینه اشتغال آنان را به عنوان معلم و استاد در مدارس و مراکز آموزشی فراهم می‌کند، گفت: تاکنون از سال 85 حدود 11 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • رقابت ۱۶۱۸ حافظ خراسانی در آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار حافظ قرآن دارد
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • تجلیل از قاریان و عوامل اجرایی جمع خوانی قرآن کریم در بروجرد
  • اجرای طرح ارزیابی حافظان قرآن کریم در خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد