Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، مهدی رنجکش بابیان اینکه جمع‌آوری الکترونیکی کمک‌های مردمی از اولویت‌های این نهاد است، اظهار کرد: در نه‌ماهه امسال مردم نیکوکار اصفهان بیش از ۱۲۵ میلیون تومان صدقه با استفاده از کد #۰۳۱*۸۸۷۷*، تلفن ملی نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷۷ و نرم‌افزارهای تلفن همراه سنا و سکه پرداخت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنجکش افزود: این رقم در مقایسه با صدقه الکترونیکی جمع‌آوری‌شده در مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۵۰ درصد رشد داشته است.

وی کمک‌های مردمی جمع‌آوری‌شده به روش‌های الکترونیکی را منحصر در صدقه ندانست و گفت: پرداخت‌های حامیان ایتام و فرزندان محسنین، کمک به اطعام نیازمندان و زکات فطره از دیگر زمینه‌هایی است که در آن‌ها مبالغی با استفاده از روش‌های نوین توسط مردم نیکوکار استان اصفهان پرداخت‌شده است.

رنجکش همچنین گفت: روش‌های نوین و الکترونیکی در کنار همه مزایای خود این امکان را به نیکوکاران می‌دهند که منطقه جغرافیایی موردنظر برای مصرف مبلغ کمک خود را مشخص کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اصفهان خاطرنشان کرد: کل کمک‌های جمع‌آوری‌شده با روش‌های نوین در ۹ ماهه امسال ۳۹۳ میلیون تومان است که نسبت به مدت مشابه سال بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته است.

وی حرکت به سمت افزایش سهم پرداخت‌های الکترونیکی از کمک‌های نیکوکاران را ناگزیر دانست و گفت: پول کاغذی و سکه در گردش نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشمگیری یافته است و بیشتر مراودات مالی مردم از مسیر کارت‌های بانکی انجام می‌شود و این مسئله ضرورت افزایش روش‌های کمک به نیازمندان در بسترهای جدید را دوچندان می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان اصفهان رشد کمیته امداد معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تکلیف قانونی مندرج در بند (ی) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و بند (ک) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور مبنی بر اتصال تمامی آزادراه‌های کشور به پرداخت عوارض به صورت الکترونیکی، به دلیل عدم تحقق این امر معاونت نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور به موضوع ورود کرد.

با ورود سازمان بازرسی، در مجموع از ۲۹ آزادراه در دست بهره‌برداری، ۲۴ آزادراه به طور کامل به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض تجهیز شده و ۵ آزادراه دیگر شامل آزادراه‌های اراک-خرم آباد، کنار گذر جنوبی تهران (غدیر)، قم-گرمسار، خرم آباد-پل زال و تهران-شمال باقیمانده که پیگیری این امر نیز در دستور کار است.

بنا بر این گزارش، با تجهیز آزادراه‌های فوق به سامانه اخذ الکترونیکی عوارض و عدم توقف وسایل نقلیه پشت دروازه‌های مربوطه، ضمن جلوگیری از اتلاف وقت مسافران، طبق برآورد انجام شده و بر اساس گزارش وزارت راه، سالانه حدود ۳۶ میلیون لیتر بنزین (معادل ۱۲۰۰۰ میلیارد ریال) و ۱۷ میلیون لیتر گازوئیل (معادل ۵۶۰۰ میلیارد ریال)، در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

در این راستا خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با ارسال نامه‌ای به سازمان بازرسی کل کشور از پیگیری‌های به عمل آمده سازمان بازرسی و همچنین تلاش‌های صورت گرفته دست‌اندرکاران ذیربط تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6086059

دیگر خبرها

  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • فیلم/ قصه پُر غُصۀ بیماران برای پرداخت الکترونیکی
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • هرمزگانی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد تومان زکات فطریه پرداخت کردند
  • افزایش ۱۴ درصدی پرداخت زکات فطره در هرمزگان
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
  • ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند
  • مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض