Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مادرتخصصی توانیر گفت: ترانسفورماتورهای فرسوده و با عمر بالا را در کل کشور داریم اما عمده آنها در سه استان تهران، خوزستان و مازندران هستند. ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مادرتخصصی توانیر در پنجمین کنفرانس بین‌المللی ترانسفورماتور اظهار داشت: صنعت ترانسفورماتور زیرساخت صنعت برق است و ما سالانه نیاز داریم 7000 مگاولت آمپر ترانسفورماتور جدید به شبکه سراسری برق کشور اضافه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما ترانسفورماتورهایی با عمر بالای 40 سال در شبکه برق کشور داریم که مجموع آن حدود 17000 مگاولت آمپر است که این مقدار به‌تدریج باید با ترانسفورماتورهای نو جایگزین شوند؛ چرا که در محل‌های نصب این ترانسفورماتورها نیازهای جدیدی نیز برای شبکه برق ایجاد شده و این فرسودگی، ممکن است شبکه برق را دچار حوادثی کند.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "امسال موفق شدیم 6000 مگاولت آمپر ترانسفورماتور جدید برای نصب در شبکه برق کشور بسازیم و برنامه داریم تا پایان سال 1000 مگاولت آمپر دیگر نیز ترانسفورماتور جدید تأمین کنیم"، گفت: ما در مجموع حدود 47000 مگاولت آمپر ترانسفورماتوری داریم که بالای عمر 30 سال هستند که از این تعداد 17000 مگاولت آمپر بالای 40 سال عمر دارند.

وی ادامه داد: با افزایش عمر ترانسفورماتورها در شبکه برق احتمال بروز حوادث افزایش می‌یابد، حتی ترانسفورماتورهایی در کشور داریم که عمر بالای 50 سال هم دارند و برای جایگزینی آنها باید فکری کرد.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی شرکت مادرتخصصی توانیر با بیان اینکه "در حال بررسی روش هایی برای تأمین مالی سازندگان و تأمین کنندگان ترانسفورماتور در کشور هستیم"، گفت: ترانسفورماتورهای فرسوده و با عمر بالا را در کل کشور داریم اما عمده آنها در سه استان تهران، خوزستان و مازندران هستند.

ناوگان ترانسفورماتوری ایران با آلمان برابری می‌کند

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط صنعت برق ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت برق ایران صنعت برق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آبرسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون‌بندی با اجرای رینگ‌های اصلی شروع شد.

وی هدف از اجرای طرح زون‌بندی شبکه آب آشامیدنی را توزیع عادلانه آب در تمامی مناطق شهر عنوان کرد و افزود: شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری برای تأمین آب آشامیدنی مردم با تمام توان به تلاش‌های جهادی و شبانه‌روزی خود ادامه خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری ادامه داد: از جمله دلایل دیگر لزوم زون‌بندی توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در نقاطی به ۱۵۰ متر هم می‌رسد.

کریمی عنوان کرد: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند تغذیه می‌شود.

وی با اشاره به انجام عملیات آبرسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین معلم و بروم پهنه در شرق شهر خاطرنشان کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز آب بیشتر، شبکه آبرسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده‌نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: پس از احساس نیاز به انجام زون‌بندی شبکه آبرسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد، با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین و قرارداد منعقد شد.

کریمی بیان کرد: در ادامه کار مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه و پس از انجام هماهنگی‌های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری شهرداری و پلیس راهور هر چه سریع‌تر این مهم انجام شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از آنجایی که حفاری ترانشه، لوله‌گذاری و بازسازی معابر زمان‌بر است از صبر و شکیبایی شهروندان محترم و همیشه همراه سپاسگزاریم.

کریمی تصریح کرد: هم اکنون شرکت آب و فاضلاب به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آبرسانی می‌کند.

کد خبر 6086046

دیگر خبرها

  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های محلی و بین‌المللی
  • خسارت۸۵۰ میلیارد ریالی بارندگی اخیر به تاسیسات برق هرمزگان
  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد