Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد کشور، خط تولید تایر سبز کارخانه لاستیک بارز کردستان به راه افتاد. ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۲ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نیره سادات پیروزبخت، ظهر امروز با حضور در کارخانه لاستیک بارز کردستان با اشاره به اینکه استاندارد یکی از مؤلفه‌های توسعه اقتصادی هر کشور است، اعلام کرد: خوشبختانه کارخانه لاستیک بارز کردستان گام‌های شایان توجهی را در راستای پیشرفت اقتصادی کردستان برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارخانه لاستیک بازار در زمینه توجه به مسائل زیست‌محیطی نیز اهتمام جدی را به کار بسته است.

رئیس سازمان ملی استاندارد، با گریز به نامگذاری سال به نام «سال حمایت از کالاهای ایرانی»، تصریح کرد: با توجه به اینکه دیگر مؤلفه توسعه اقتصادی «توجه به اهداف توسعه پایدار» است، سازمان ملی استاندارد به‌عنوان متولی بحث استاندارد آماده ارائه هرگونه مشاوره و راهنمای به تمام تولیدکنندگان و شرکت‌های فعال در سراسر کشور در راستای تولید کالای استاندارد است.

خط تولید تایر سبز افتتاح می‌شود نگران ورود لاستیک‌های فاقد استاندارد خارجی در بازار هستیم اختلال در واردات لاستیک/تولیدکنندگان نیازمند مواد اولیه هستند

مدیر عامل لاستیک بارز کردستان نیز در آئین افتتاح این خط اظهار داشت: فاز نهایی این واحد تولیدی سال 96 به بهره‌برداری رسید و اینک روزانه 12 هزار حلقه انواع لاستیک تولید می‌کند و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال 98 میزان تولید روزانه به 17 هزار حلقه لاستیک معادل 44 هزار تن می‌رسد.

میرسعید قاضی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال نخستین تایر رادیال سواری کشور در کارخانه بارز کردستان تولید شد و اکنون شاهد تولید تایر سبز در این ‌واحد هستیم، افزود: در حال حاضر 600 نفر بطور مستقیم در این واحد مشغول بکار هستند و تا دو سال آینده در بخش اشتغال به ظرفیت اسمی خواهیم رسید.

گفتنی است، در پایان بازدید رئیس سازمان استاندارد کشور از کارخانه لاستیک بارز کردستان، خط تولید تایر سبز، در این کارخانه افتتاح شد.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۸۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروسازان متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم

وزیر صنعت اعلام کرد: خودروساز موظف است که طبق قانون عمل کند و اگر خودروساز به تعهدات خود عمل نکند، موضع وزارت صمت حمایت از مصرف‌کننده است و خودروساز متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی آبادی در جلسه پاسخگویی برخط در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در پاسخ به سوال شهروندی در حوزه تغییر اجباری خودروهای ثبت‌نامی سامانه یکپارچه به بهانه ارتقای محصولات و افزایش قیمت با نام‌های جدید، گفت: تمرکز وزارت صمت توسعه تولید کیفی و کمی خودرو، کاهش قیمت تمام شده و تولید خودرو رقابتی است و تمرکز اصلی وزارتخانه نیز حرکت به سمتی است که خودرو از کالایی سرمایه‌ای خارج شود. اما در مورد موضوع خاص مطرح شده،  وفق قانون هر قرارداد و تعهدی داده شده خودروساز موظف است که طبق قانون عمل کند و اگر خودروساز به تعهدات خود عمل نکند، موضع وزارت صمت حمایت از مصرف‌کننده است و خودروساز متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کند.

وی افزود: اگر خودروسازی می‌خواهد قرارداد را کنار بگذارد و خودروی جایگزین ارائه کند، این موضوع باید با توافق طرفین باشد و در غیر این صورت از مشتری حمایت می‌کنیم. درباره خودروی تارا 5 هم که در این جلسه گفته شد با تغییر گیربکس افزایش قیمت بیش از 190 میلیون تومانی داشته و مشتری هم وادار به خرید محصول ارتقا یافته شده، بررسی‌های لازم انجام خواهد شد و اگر خودروساز به تعهد خود عمل نکرده باشد، از مصرف‌کننده حمایت خواهیم کرد.

علی‌آبادی درباره نوسانات قیمت لاستیک خودرو و نحوه تخصیص لاستیک به قیمت دولتی نیز، گفت: تولید لاستیک در کشور سالانه 21 میلیون است، در حالی که در کشور 22 میلیون خودرو داریم و اگر فرض کنیم که هر خودرو در سال یک لاستیک نیاز دارد بر اساس استاندارد بین‌المللی 22 میلیون حلقه لاستیک نیاز داریم و علاوه بر این با توجه به تولید سالانه بیش از یک میلیون و 300 هزار خودرو که هر کدام 5 حلقه لاستیک نیاز دارند، میزان نیاز واقعی کشور سالانه 27 میلیون است. بنابراین در این حوزه ناترازی وجود دارد.

وزیر صنعت تصریح کرد: برای رفع این ناترازی از سال گذشته واردات افزایش یافته و تعرفه واردات هم از 35 درصد به 10 درصد کاهش یافته است. همچنین سال قبل برای تشویق تولیدکنندگان به تولید بیشتر اجازه افزایش قیمت 20 درصدی را دادیم و از سوی دیگر در آن زمان ارز تخصیص یافته از 28 هزار و 500 تومان به بیش از 38 هزار تومان افزایش یافت. امیدوارم با تمهیدات اندیشیده‌ شده به زودی مشکلات تامین لاستیک حل شود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر فقط در تامین رینگ 13 و 14 مشکلاتی وجود دارد و دلیل آن نیز این است که فقط در داخل تولید می‌شود. با توافقاتی که با انجمن لاستیک داشتیم به زودی مشکلات در این بخش نیز حل می‌شود. همچنین مقرر شده قیمت‌گذاری برای این رینگ‌ها که وزن کمی دارند، بر اساس وزن انجام نشود تا تولیدکنندگان به تولید این لاستیک‌ها تشویق شوند.

وی همچنین از مردم خواست که به عرضه لاستیک دولتی به چشم سهمیه نگاه نکنند و اگر نیازی به لاستیک ندارند از خرید لاستیک دولتی خودداری کنند و گفت: در بخش توزیع کننده‌ها مشکلاتی هست، اما نظارت باید از سمت مردم باشد. شهروندان می‌توانند این تخلفات را به سامانه 124 گزارش دهند.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیروزی دختران بلند قامت کردستانی در مصاف با نماینده زنجان + فیلم
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • افزایش قیمت کارخانه ای این خودرو کلید خورد | منتظر افزایش قیمت‌ سایر خودروها باشیم؟
  • واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به بانک‌ها مصداق بارز بنگاه‌داری است
  • تولید روزانه بیش از ۱۲ تن کنسرو تن ماهی در اردبیل
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • وزیر صمت: خودروسازان متخلف به قوه قضاییه معرفی می شوند
  • خودروسازان متخلف را به قوه قضاییه معرفی می‌کنیم
  • تحقق ۱۲۰ درصدی شاخص اختصاصی تدوین استانداردهای ملی در کردستان