Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قوه قضائیه از برطرف شدن تهدید تلگرام در کشور خبر داد و با اشاره به وقوع انقلاب بلاک‌چین در دنیا گفت: سونامی بلاک‌چین در راه است.

به گزارش صدای ایران از مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری در مراسم رونمایی از اولین توکن با پشتوانه طلا در بلاک‌چین اظهار داشت: در سال ۱۳۷۵ وقتی اولین‌بار از سوی مرکز تحقیقات کامپیوتر علوم انسانی، اینترنت وارد قم شد، برخی نگران آثار آن بودند اما به برکت تلاش‌هایی که برای اولین‌بار صورت گرفت، فیلترینگ راه‌اندازی شد و از سونامی اولی که با حضور اینترنت در ایران رخ داده بود، بحران آن را مدیریت کردیم به نحوی که موفق شدیم اطلاع‌رسانی لازم از وقوع یک سونامی اطلاعات را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون قوه قضائیه تصریح کرد: سونامی بعدی، سونامی ارتباطات بود که با آمدن وب ۲ و محصولاتی مانند ویکی‌پدیا و تلگرام واقع شد؛ به نحوی که نگران آن بودیم که این سونامی ما را تهدید کند و برخی مسائل را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری با اشاره به وجود تهدیدی به نام تحریم در ایران گفت: سونامی سوم که با عنوان سونامی بلاک‌چین شناخته می‌شود، اگرچه یک تهدید به شمار رفته اما می‌تواند در این فضا به مثابه یک فرصت باشد که در بستر فناوری در اختیار ایران قرار گرفته و می‌تواند بخشی از تحریم‌ها را بی‌اثر کند.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون سونامی بلاک‌چین گریبان ما را گرفته و اکنون به دلیل آنکه در زمانی هستیم که خبر سونامی رسیده است و ما تا رسیدن خودش فاصله داریم، هنوز فرصت وجود دارد تا این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرده و آن را مدیریت کنیم.

معاون رئیس قوه قضائیه افزود: سونامی که پیش از این رخ داده بود، مربوط به ارتباطات و با فعالیت تلگرام در ایران بود که همه را در دسترس یکدیگر قرار داد اما اکنون تهدید تلگرام برطرف شده و اگر تلگرام باشد یا نباشد، ما آن را مدیریت کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین گفت: اگرچه ذات بیت‌کوین و رمزارز می‌تواند تهدیدی برای هر کشوری باشد، اما باید از وجهه فرصت به آن نگاه کنیم، چرا که بیت‌کوین می‌تواند بخشی از مشکلات ما را حل کند اما به هر حال تهدیدهایی را هم برای ما به دنبال دارد.

وی بیان کرد: باید با نگاه حاکمیتی و از پنجره سیاستگذاران کشور به این نکته توجه داشت که اکنون متوجه شده‌ایم که سونامی بلاک‌چین یک تهدید است که می‌تواند نهادهای تأسیسی حاکمیت را از جمله بانک‌ها، سازمان ثبت اسناد و آژانس‌های معاملات ملکی، دچار چالش کند اما به هر حال می‌توان آن را هم مدیریت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین تأکید کرد: اگر نتوانیم به موقع فرصت و تهدید این فضا را درک کرده و بر روی آن مدیریتی اعمال کنیم، نتیجه همچون تلگرام می‌شود که هنوز هم به دنبال شبکه ایرانی هستیم درحالی‌که سونامی آن، پیش از این فرا رسیده بود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: حمید شهریاری تلگرام قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع خودرو‌های لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

جهان نیوز نوشت: در این جلسه متهم ح.ی به دفاع از خود پرداخت و اتهام جرم حمل، نگهداری و استعمال ماده مخدر موسوم به گل را قبول کرد و هزینه سنگینی صرف مواد را پذیرفت.

وی پس از برعهده گرفتن مواد مخدر، مقادیر کشف شده گل را بیش از ۱۱ گرم دانست که برای مصرف در یک مهمانی تهیه کرده بوده است؛ با این حال قاضی اعلام کرد که آزمایش اعتیاد متهم نیز مثبت بوده است.

متهم ح.ی که به گفته خودش بیشترین اعترافات علیه پسران معاون سابق قوه قضائیه را داشت، گفت من حتی دوستانم را در مواجهات رو در رو توجیه می‌کردم که همه چیز را تایید کنند.

این متهم همکاری خود را با متهم ا.م.م از سال ۹۲ اعلام کرد.
متهم ح.ی که وکیلش با ۲ متهم دیگر یکی است مانند م.ص.م گفت که اموال ضبط شده توسط ضابطان قضایی متعلق به دیگران است و از قاضی خواست تا آن‌ها را پس از حسابرسی پس بدهند. 

در حالیکه در جلسه قبل متهم م.ص.م مدعی شده بود در هیچ‌یک از اموال کسب شده از مسیر نامشروع با دیگر متهمان سهم ندارد، متهم ح.ی در پاسخ به سوال قاضی که پرسید خودروی مازراتی خودرو پورشه و بنز متعلق به کیست پاسخ داد : این اموال متعلق به دو پسر معاون سابق قوه قضاییه است که با زمزمه وکیل، ادعای خود را اصلاح و نام م.ص.م را حذف کرد.
 

این متهم درباره مالکیت ۳۶ واحد ملک کامرانیه، ۲ ویلا در پلور، خودروهای لکسوس و ۲۰۷ اظهار بی‌اطلاعی کرده و گفت که وکیلش به این سؤالات پاسخ می‌دهد اما وکیل نیز از پاسخ به این سوالات خودداری کرد.
 

این متهم اجاره خانه‌ای در خیابان فرشته به نام خود را تایید کرد، اما درباره اینکه لوازم آن خانه چقدر ارزش داشته و اینکه هم‌اکنون کجا هستند، اظهار بی‌اطلاعی کرد. علاوه بر این موارد ح ی مدعی شد که بخشی دیگری از این اموال متعلق (مجموعه) بوده است.
 

در ادامه جلسه دادگاه قاضی پرسید که مجموعه دقیقا چه کسانی هستند؟ 
متهم در پاسخ به قاضی گفت: «دو فرزند معاون اول اسبق و من» 

وی مبلغ پرداخت شده برای مواد مخدر از نوع گل را هم در ابتدا حدود ۳۰۰ میلیون برای ۲ سال عنوان کرد و در ادامه گفت: «مبلغ دقیق را نمی‌داند و کارشناس پرونده باید قیمت آن را اعلام کند.»

دیگر خبرها

  • دوران تهدید ملت ها به پایان رسیده است/روح تازه در رزمندگان مقاومت
  • پیام تسلیت هیأت خانواده شهدا و ایثارگران به معاون شورای حل اختلاف و بسیج قوه قضائیه
  • ماجرای خودرو‌های لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟!
  • جلسه جدید دادگاه پسران معاون مستعفی قوه قضائیه / مازراتی ، پورشه و بنز متعلق به چه کسی بود؟
  • موضوع خودرو‌های لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟
  • رونق کنسرت‌ها تهدید یا فرصت؟
  • موضوع خودروهای لوکس پسران معاون سابق قوه قضائیه چه بود؟
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • سپاه هر جا که انقلاب دچار تهدید باشد، پاسدار ایران است
  • ماجرای استقلال و کاپیتان، داستان تهدید و فرصت/ خالدآبادی کمتر از رفیعی نیست