Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرکیسیان گفت:نقش رهبران دینی در اجتماع کنونی، نقشی مثبت برای ارتقاء و اشاعه ارزش‌های معنوی و ایجاد زندگی عادلانه و همبستگی صادقانه و مراقبت از ضعفاء است.

به گزارش خبرنگار خبرگزارش شبستان از مشهد، «سیبوه سرکیسیان» امروز (۱۰ بهمن)در نخستین همایش امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان که در تالار قدس حرم منور رضوی برگزار شد با بیان اینکه گفت‌وگوی ادیان با تمرکز بر امام رضا(ع) موضوع مهمی است و امروز گفت‌وگو یک ضرورت اساسی است زیرا مخلوق خدا به دنبال صلح و همزیستی است، گفت:امام رضا(ع) به خاطر دین و ایمانش شهید شد و به عنوان یک امام و رهبر دینی الهام بخش بودند، ایشان نگهبان اهل بیت(ع) پیامبر بودند و همه ائمه در مقابل حکام جور و ظلم مبارزه و در نهایت جان خود را اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اسقف اعظم ارامنه تهران افزود: امروز پیروان ادیان گوناگون نمی‌توانند در انزوا زندگی کنند و گفت‌وگو یک پدیده عینی است و معتقدم گفت‌وگو یک هبه الهی است و خداوند خود گفت‌وگو را با مخلوقات آغاز کرد و تاریخ مسیحیت و اسلام در سال‌های اخیر شاهد تعامل و گفت‌وگو بوده است.

 

سرکیسیان افزود: قرن بیستم و دو دهه نخست قرن بیست و یکم شاهد تلاش‌های زیادی بوده است، تاریخ روابط مسلمانان و مسیحیان شاهد رقابت و جنگ نیز بوده اما این به آن معنا نیست که تبادل و تعامل نداشته‌اند؛ مشاجرات کنونی دخالت به اصطلاح کشورهای بزرگ در امور داخلی دیگران تهدیدی است که سبب رویکردهای جدید شده است.

 

وی اظهارداشت: مسیحیان و مسلمانان باید روابط خود را براساس گفت‌وگو و همکاری تنظیم کنند تا زمانی که در میان رهبران ادیان گفت‌وگو ایجاد نشود در میان سیاستمداران نیز گفت‌وگوی صادقانه نخواهد داشت و گفت‌وگوی ادیان زمینه را برای صلح و همزیستی ایجاد می‌کند و از رهبران ادیان الهی دعوت می‌شود که به کتب مقدس بازگردند تا بتوانند صلح و همزیستی را در دنیا پراکنده کنند.

 

سرکیسیان ادامه داد: نقش رهبران دینی در ساحت اجتماع کنونی، نقشی مثبت برای ارتقاء و اشاعه ارزش‌های معنوی و ایجاد زندگی عادلانه و همبستگی صادقانه و مراقبت از ضعفاء است و رهبران دینی باید مستمرا تلاش کنند تا زمینه‌های مشترک و ارزش‌های معنوی مشترک را کشف کنند تا زمینه برای صلح و دنیای عادلانه فراهم شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی محمد جواد ظریف خبرگزاری شبستان انقلاب اسلامی ظریف دهه فجر نشست خبری شیراز استان بوشهر کانون های مساجد همایش امام رضا ع و گفتگوی ادیان رهبران دینی آستان قدس رضوی همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم

ما اغلب به «نه» به عنوان یک کلمه منفی نگاه می کنیم، اما در واقع این کلمه می تواند یکی از قدرتمندترین ابزارهای ما در زندگی باشد.

نه گفتن به این معنی نیست که شما سختگیر یا نامهربان هستید. در برخی شرایط خاص، این بهترین پاسخی است که می توانید بدهید.

به گزارش روزیاتو، در ادامه به بررسی هشت موقعیت کلیدی می پردازیم که در آن ها «نه گفتن» می تواند سالم‌ترین گزینه برای شما باشد. مخالفت کردن لزوماً به معنای لجبازی یا درگیری نیست؛ بلکه نشان‌دهنده درک و تاکید بر مرزهای خود است.

۱) هنگامی که موضوع احترام به خود است

«احترام» یک کلمه ساده است، اما بار معنایی زیادی دارد؛ به خصوص وقتی صحبت از احترام به خود باشد.

اصول روانشناسی اغلب بر اهمیت حفظ احترام به خود تأکید می کنند. شما باید ارزش های خود را بدانید و مرزهایی را تعیین کنید که از سلامت عاطفی و ذهنی شما محافظت می کنند.

در مواقعی ممکن است که افراد از ما توقع بیش از حد و انتظارات غیر واقعی داشته باشند یا حتی ارزش ها و اصول ما را نادیده بگیرند.

در چنین مواردی، نه گفتن تنها یک گزینه نیست، بلکه بهترین پاسخی است که می توانید بدهید. مخالفت کردن به این معنی نیست که شما خودخواه یا نامهربان هستید. در واقع به این معناست که شما به ارزشتان احترام می گذارید و از خودتان دفاع می کنید.

۲) زمانی که درخواستی خلاف باورهای شخصی شما باشد

بر اهمیت وفادار ماندن به باورهای شخصی خود در بسیاری از مکتب ها، از جمله بودیسم تاکید شده است.

این باورها، ارزش ها و اصول ما هستند که هویت ما را شکل می دهند. آنها اعمال ما را هدایت می کنند، دیدگاه هایمان را شکل داده و به ما احساس داشتن هدف در زندگی می دهند.

ما باید بیاموزیم که هماهنگ با ارزش ها و اصول خود زندگی کنیم، حتی اگر به معنای نه گفتن به چیزهایی باشد که با آنها همسو نیستند.

۳) هنگامی که رفاه و سلامت شما در خطر باشد

شاید شما هم دائماً با هر درخواستی موافقت کنید، اما با این کار سلامتی خود را به خطر می‌اندازید.

روانشناسان اغلب روی اهمیت اولویت دادن به سلامت و رفاه و مراقبت از خود تاکید دارند.

لازم به یادآوری است که همه ما محدودیت های فیزیکی، ذهنی و عاطفی داریم. فرای مسئولیت های خود عمل کردن می تواند منجر به استرس، فرسودگی شغلی و حتی مشکلات سلامتی شود.

اگر موافقت با یک درخواست به معنای بی خوابی، حذف وعده‌های غذایی یا نادیده گرفتن سلامت روان شما باشد، بهترین پاسخ یک نه قاطع است.

۴) زمانی که چیزی باعث ترس شما می شود

تصمیمات مبتنی بر ترس به ندرت رضایت و شادی شما را به دنبال خواهند داشت.

ما باید بر اساس خرد و منطق تصمیم بگیریم؛ نه ترس. اگر به دلیل ترس از ناامید کردن دیگران یا مواجهه با تعارض به چیزی بله می‌گویید، وقت آن است که تجدید نظر کنید.

به یاد داشته باشید که وقتی موافقت کردن ناشی از ترس است، نه گفتن اشکالی ندارد. از خود دفاع کنید و انتخاب هایی داشته باشید که منعکس‌کننده خواسته ها و ارزش های واقعی شما باشند.

۵) هنگامی که موافقت کردن آسان ترین کار در موقعیت های دشوار است

گاهی اوقات، ما با درخواست هایی موافقت می کنیم؛ نه به این دلیل که این کار درستی است، بلکه به این دلیل که ساده ترین کار است. نه گفتن و مواجهه با ناامیدی یا تعارض می تواند ناراحت‌کننده باشد.

با این حال، انتخاب راه آسان اغلب می‌تواند ما را به مسیری برساند که واقعاً آن چیزی نیست که می‌خواهیم یا به آن نیاز داریم. ممکن است که این کار موقتاً از ناراحتی جلوگیری کند، اما در درازمدت، می تواند باعث ایجاد مشکلات مهم تری شود؛ مانند احساس رنجش، استرس یا فشار روانی.

روانشناسان ما را تشویق می کنند که این لحظات ناراحت‌کننده را به چشم فرصتی برای رشد ببینیم. نه گفتن، حتی زمانی که سخت است، می تواند فوق‌العاده قدرتمند باشد.

ممکن است که این کار در کوتاه مدت سخت تر باشد، اما در دراز مدت ارزشش را دارد.

۶) زمانی که درخواستی آرامش درونی شما را به هم می زند

دستیابی به آرامش درونی باید اولویت شما در زندگی باشد. آرامش درونی، به معنای یافتن احساس آرامش و تعادل در درون خود، صرف نظر از شرایط بیرونی است.

مواقعی پیش می آید که موافقت کردن با درخواستی می تواند این آرامش درونی را به دلیل تضاد با ارزش های شما، بار بیش از حد مسئولیت ها یا درگیری در موقعیت های سمی مختل کند.

در چنین مواردی، نه گفتن نه‌تنها بهترین پاسخ است، بلکه از از آرامش شما محافظت خواهد کرد.

آرامش درونی ما ارزشمند است و باید به هر قیمتی حفظ شود. بنابراین اگر در موقعیتی قرار گرفتید که این آرامش را تهدید می کند، به یاد داشته باشید که نه گفتن اشکالی ندارد.

۷) هنگامی که موافقت کردن باعث خوشحالی و رضایت آنی می شود

این مورد ممکن است شما را متعجب کند، اما گاهی اوقات بهتر است هنگامی که موافقت کردن فوراً باعث خوشحالی می شود، نه بگویید.

ما در دنیایی زندگی می کنیم که در آن حس رضایت فوری اغلب در اولویت قرار می گیرد. ما می خواهیم دیگران را راضی کنیم، مورد پسند واقع شویم و از تعارض اجتناب کنیم. بله گفتن اغلب می تواند به ما احساس رضایت و موفقیت فوری بدهد.

با این حال، بسیار مهم است که دیدی فراتر از آن رضایت آنی داشته باشیم و تأثیر بلندمدت انتخاب هایمان را در نظر بگیریم. آیا موافقت با این درخواست منجر به استرس خواهد شد؟ آیا با اهداف و ارزش های بلندمدت ما همسو است؟

گاهی اوقات، بهترین پاسخ نه است، حتی اگر بله گفتن باعث خوشحالی ما در کوتاه مدت شود. شما باید انتخاب های مسئولانه ای بگیرید که در دراز مدت به نفعتان باشد، حتی اگر در لحظه احساس رضایت نداشته باشید.

بنابراین دفعه بعد که وسوسه شدید برای لذت و رضایت در لحظه با درخواستی موافقت کنید، لحظه ای مکث کنید و در نظر بگیرید که آیا نه گفتن ممکن است انتخاب بهتری برای آینده شما باشد یا خیر.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه
  • اهمیت اجرای برنامه‌های دهه کرامت با محوریت جوانان
  • برپایی آئین جشن تکلیف دختران سرفاریاب
  • ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
  • جشن عبادت ۱۳۰۰ دانش آموز شهرستان همدان
  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه بین محلات از اهداف شورای شهر ارومیه
  • زنجیره ارزش فرش دستباف در کردستان ایجاد می‌شود
  • تاسیس«ائتلاف مساجد، جمعیت‌ها و رهبران مسلمان اروپا» در فرانسه
  • برگزاری جشن هفته سلامت در هوراند
  • نقش روحیات زنانه بر میزان گرایش به معنویت