Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته‌امداد با اشاره به ساده زیستی امام (ره) و توجه ایشان به ایتام و نیازمندان، گفت: رفتار مسئولان در زندگی شخصی و مسئولیت اجتماعی باید به تاسی از الگوی امام باشد.

به گزارش ایسنا، سیدپرویز فتاح در مراسم تجدید میثاق امدادگران کمیته با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه کمیته امداد میراث پر برکت امام خمینی (ره) و یک نهاد خدمت‌گذار انقلابی است، افزود: تجدید میثاق با امام (ره) یادآور این نکته است که همه مسئولان باید به عهدی که با ایشان بستند وفادار بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز بار دیگر در کنار مرقد مطهر امام، عهد می‌بندیم که ادامه دهنده راهی که برای ما ترسیم کرد، باشیم.

رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه تجدید عهد با آرمان‌های امام (ره) نیازمند شناخت دقیق روحیات و سبک زندگی این بزرگوار است، خاطرنشان کرد: باید ببینیم امام چگونه زندگی می‌کرد و برخورد وی با نیازمندان و ایتام چگونه بود. رفتار مسئولان باید امام گونه باشد و در زندگی شخصی و مسئولیت اجتماعی به آرمان‌های امام وفادار باشیم.

فتاح اضافه کرد: اگر مردم این سبک زندگی را در مسئولان مشاهده کنند تا آخر پای ارزش‌های نظام هستند و همین مردم بودند که کمر تحریم را شکستند.

وی گفت: امیدواریم در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مکتب امام (ره) و مقام معظم رهبری بیش از گذشته در سخن و عمل مردم و مسئولان جاری و ساری باشد.

در این مراسم همچنین حجت الاسلام والمسلمین محسن کازرونی، رئیس هیأت امنای کمیته امداد در سخنانی با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی گفت: تجدید عهد با بنیانگذار انقلاب اسلامی توفیقی است برای همه مسئولان و اقشار مختلف مردم تا یاد فداکاری‌ها و ایثارگری‌های امام و شهدا برای همیشه زنده بماند.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، وی ایجاد روحیه شجاعت در بین مردم در دوره خفقان نظام طاغوت را بزرگترین اقدام امام راحل دانست و افزود: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب باید همچون گذشته با میثاقی که با امام بستیم پایدار بمانیم و قوت قلبی که ایشان به مردم ما داد در روزهای سخت یاری‌گر مردم و مسئولان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرویز فتاح کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۸۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی گفت: ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از مددجویان کمیته امداد استان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای  از ابتدای سال گذشته تاکنون بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر اظهار داشت: اصولی‌ترین روش فقرزادیی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمندسازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی گفت: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیازسنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی وحرفه‌ای به منظور ارتقای مهارت فنی و ... است.

وی بیان کرد: در راستای تحقق این موضوع در مدت سال 1402 تا پایان فروردین‌ماه امسال 3هزار و 521 نفر از افراد تحت حمایت این نهاد  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

نخعی از مشغول به کار شدن 233 مددجوی کمیته امداد از ابتدای سال گذشته تاکنون از طریق کاریابی‌ها خبر داد و گفت: کمیته امداد  امام‌خمینی(ره) با هدف اشتغال برای افراد بیکار تحت حمایت این نهاد و به منظور استفاده از توان و ظرفیت کارخانجات، موسسات، و مجتمع های تولیدی و صنعتی از طریق ارائه بسته‌های تشویقی نسبت به اجرای این امر خداپسندانه اقدام می‌کند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: بسته‌های تشویقی شامل پرداخت 100 درصد حق  بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال تا سقف 23 درصد حداقل حقوق و دستمزد مصوب شورای عالی کار پس از اطمینان از واریز حق بیمه به کار گمارده شده توسط کارفرما و اعطای تسهیلات کارفرمایی به ازای هر نفر از مددجویان به‌کارگیری شده یک میلیارد و 500 میلیون ریال، حداکثر تا سقف 40 میلیارد ریال بابت هر کارگاه از اعتبارات قرض الحسنه بانکی است. 

وی افزود: گام نهادن و نیت خیر کارآفرین در این پروسه تاثیرگذار را جهت کاهش آلام و مشکلات نیازمندان ضروری و باعث اجر دنیوی و اخروی دانست که در این راستا ارائه بسته‌های تشویقی کمیته امداد یکی از عوامل انگیزش کارفرمایان برای جذب و بکارگیری مددجویان تحت حمایت است.

انتهای پیام/252

دیگر خبرها

  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مددخواهی بیش از هزار نفر در سفر رییس‌جمهور به استان سمنان از کمیته امداد
  • ایرانیان در سال گذشته ۷۰۰ میلیارد تومان صدقه دادند
  • نخبگان سرمایه‌های اصلی کشور هستند
  • مخبر: چشم انداز روشنی برای توسعه کشور وجود دارد
  • خودکفایی ۲ هزار خانوارتحت حمایت کمیته امداد