Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت خیلی امیدوار است قبل از پایان مهلت اف ای تی اف شاهد تأیید و تصویب پارلمو و سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام باشیم تا انشاء الله نظام بتواند از آثار حقوقی، مالی و اقتصادی لوایح بهره ببرد.

دولت یک سال پیش ۴ لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، لایحه اصلاح قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم، لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان یافته (پالرمو) و لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروسه قانونگذاری دو لایحه نخست تکمیل شد و رئیس جمهور آنها را برای اجرا ابلاغ کرد اما دولایحه پالرمو و سی اف تی بعد از رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان، نهایتا برای تعیین تکلیف شدن به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد. مجمع تشخیص مصلحت نیز دو جلسه روی پالرمو بحث کرد اما تصمیم گیری را به جلسه آینده موکول کرد.

هم اکنون این سئوال وجود دارد که آیا پالرمو و سی اف تی پیش از ۲۰ بهمن و پایان مهلت اف ای تی اف قانون می شوند یا خیر؟ حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور به خبرآنلاین می گوید: برای دولت تسریع در تصویب قبل از انقضای مهلت اف ای تی اف بسیار مهم است. خیلی امیدواریم که انشاءالله زودتر این لوایح تأیید و تصویب شود.

مشروح گفتگوی امیری با خبرآنلاین را در ادامه بخوانید.

****

آیا دولت فقط باید هزینه عادی شدن وضعیت ایران را در اف ای تی اف بپردازد؟

به هر حال دولت وقتی لایحه ای را به مجلس شورای اسلامی ارائه می دهد، قطعا اولین کاری که انجام می گیرد، موضوع نیاز سنجی است. در واقع دولت بررسی می کند که آیا کشور به چنین قانونی نیاز دارد یا خیر. معمولا آنجایی که در آیین نامه ها و مقررات دولت خلاء وجود دارد، موضوع در اولویت است اگر احیانا با تصویب آیین نامه داخلی دولت مسائل کشور حل نشود و نیاز به شأن کار تقنینی باشد، دولت لایحه یا لوایحی را تهیه می کند و برای تصویب و تقنین به مجلس شورای اسلامی ارائه می دهد. ارائه لوایح مرتبط با اف ای تی اف به مجلس هم براساس این قاعده کلی بود، یعنی موضوع این بود که آیا کشور به این لوایح نیاز دارد یا خیر؟ عدم وجود این لوایح آیا برای کشور خسارت به دنبال خواهد داشت یا خیر؟ بر این اساس لوایح اف ای تی اف به عنوان ضرورت های کشور به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. دولت کما کان از این لوایح و دلیل تقدیم شان به مجلس دفاع می کند. ایران عضوی از جامعه جهانی است. مقام معظم رهبری فرمودند که «دولت باید دیپلماسی خود را با غرب و شرق به جز آمریکا و رژیم صهیونیستی گسترش دهد و با همه کشورها مراوده و ارتباط داشته باشد» بنابراین این سیاست راهبردی مطالبه مقام معظم رهبری است. طبیعتا اف ای تی اف بخشی از اجرای سیاست گسترش مراودات اقتصادی و ارتباط با نظام بانکی در سطوح بین المللی است.

عادی شدن پرونده ایران در اف ای تی اف فقط دغدغه دولت است یا سایر قوا، دستگاه ها و نهادها نیز چنین دغدغه ای دارند؟

به هر حال مصالح کشور مطرح است. گرچه ما از نظام تفکیک قوا بهره مند هستیم که یکی از مبانی دموکراسی در دنیا است اما ایران کشور یکپارچه ای است. دولت مصالح و ضرورت های کل نظام جمهوری اسلامی را هم در اجرا و هم در تقدیم لوایح به مجلس شورای اسلامی درنظر می گیرد. تقدیم لوایح مرتبط با اف ای تی اف هم در راستای مصالح کشور است. نسبت به این لوایح در بخش های مختلف نظام کار کارشناسی انجام شد. در کمیسیون های مختلف دولت و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و مجلس نسبت به موضوع رسیدگی و بررسی های لازم انجام شد.

آیا دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با لوایح مربوط به اف ای تی اف موافقت کرد؟

در یکی از جلسات غیرعلنی مجلس شورای اسلامی، دبیر شورای عالی امنیت ملی حضور پیدا کرد، درباره موضوع توضیح داد و اظهار کرد اف ای تی اف هیچ گونه مشکلی برای امنیت ملی کشور ندارد.

اینکه می گویند «مجمع تشخیص نظام تصویب پالرمو و سی اف تی را نگه داشته تا اول تکلیف اس پی وی مشخص شود و به اجرا درآید»، درست است؟

اینکه پالرمو به چه دلیلی در جلسه گذشته مجمع تشخیص مصلحت نظام به رأی گیری نرسید و اعضا اعلام کردند که نیاز به بررسی بیشتر است، دلایلش با خود اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است. آقای دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، خانم لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور، آقای دکتر همتی رئیس کل بانک مرکزی، آقای دکتر دژپسند وزیر امور اقتصاد و دارایی به عنوان نمایندگان دولت در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور داشتند و درباره موضوعات اقتصادی و حقوقی این لوایح اظهارنظر کردند و درباره ضرورت های مسئله توضیحات دادند. دولت خیلی امیدوار است قبل از پایان مهلت اف ای تی اف شاهد تأیید و تصویب پالرمو و سی اف تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام باشیم تا انشاء الله نظام بتواند از آثار حقوقی، مالی و اقتصادی لوایح بهره ببرد.

آیا دولت برای تسریع بررسی لوایح پالرمو و سی اف تی درخواست جلسه فوق العاده در مجمع تشخیص مصلحت نظام داشته است؟

برای دولت تسریع در تصویب قبل از انقضای مهلت اف ای تی اف بسیار مهم است. خیلی امیدواریم که انشاءالله زودتر این لوایح تأیید و تصویب شود و نظام جمهوری اسلامی بتواند از آثار حقوقی، اقتصادی و سیاسی و مالی این لوایح بهره ببرد. اطاله رسیدگی ولو اینکه بعد از مدت انقضای مهلت اف ای تی اف باشد و منجر به تأیید شود، سختی هایی را برای کشور به دنبال خواهد داشت و بدیهی است در این صورت نظام نخواهد توانست از آثار این لوایح بهره کافی را ببرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است

اسماعیل کوثری نماینده تهران در مجلس در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه، ۴اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: با سلام و درود به ارواح پاک شهدا خصوصا، شهدا و شهدای راه حق و حقیقت و بخصوص شهدای فلسطین و غزه که در این مدت بعد ازعملیات طوفان الاقصی یعنی ۱۵ مهر سال گذشته، رژیم اشغالگر قدس بیش از ۳۴ هزار نفر از مردم غزه را به شهادت رساندند که ۴۰درصد از آن‌ها کودکان و مابقی از زنان و مردان بی‌‎پناه و مظلوم هستند که توسط جنایتکاران استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌الملل به خاک و خون کشیده شدند.

به گزارش ایلنا، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به لطف خداوند بعد از عملیات شگفت‌انگیز و موفقیت‌آمیز رزمندگان حماس و مردم غزه و مقاومت ۲۰۰ روزه تا امروز و عدم موفقیت و ناامیدشدن و حقارت رژیم اشغالگر قدس با حمایت همه جانبه آمریکا مدعی دروغین حقوق بشر با کمک‌های بسیار زیاد خود به ارتش شکست خورده رژیم اشغالگر به علت استیصال و درماندگی و سردرگمی نتانیاهو و فرماندهانش دچار اشتباه بزرگی شد که دستور حمله به کنسولگری ایران در سوریه را صادر کرد که موجب شهادت سرداران عزیزمان زاهدی و رحیمی و یارانش شدند.

وی تصریح کرد: این اقدام عجولانه طبق قانون کنوانسیون سال ۱۹۶۱ سازمان ملل تجاوز به کشور مربوطه یعنی ایران عزیز بود فلذا حق ایران اسلامی عزیز این بود که اقدامات متقابل با اعلام صریح فرمانده معظم کل قوا به مردم سراسر کشور باید عملی می‌شد و با اینکه به ظاهر چند روز به تاخیر افتاد به لطف خداوند بزرگ در ساعات اولیه روز یکشنبه ۲۶ فروردین ماه سال جاری با نام وعده صادق و با رمز یا رسول‌الله خوشبختانه توانمندی بالای اعضای جبهه مقاومت هر روز بیشتردر عمل نشان داده می‌شود به طوری که پنتاگون فرماندهی کامل را در جهت مقابله کردن و خنثی نمودن عملیات وعده صادق با بکارگیری تمام توان خود از جمله ۶ ناو ضدموشک در دریای سرخ و سیستم موشکی عربستان و امارات و حتی عربستان و ارتش آمریکا در منطقه غرب آسیا پهپاد‌هایی را به پرواز درآوردند تا مانع دستیابی ایران به اهداف خود شوند.

کوثری افزود: این‌ها که با رعب و وحشت گوش جهانیان را کر کرده بودند که فضای سرزمین اشغالی را با گنبد آهنین پوشش مطمئن داده اند و هیچ موشکی نمی‌تواند از این گنبد عبور کند دیدیم و دیدند که نه تنها یکی دو موشک بلکه بنابر اخبار رسیده ده‌ها موشک ایران اسلامی از این گنبد عبور کرد و به اهداف موردنظر اصابت و اهداف خود را منهدم کردند.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: این عملیات آنچنان توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح اعم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح خصوصا نیروی هوافضای سپاه بزرگترین عملیات ترکیبی پهپادی و انواع و اقسام موشکی با فرماندهی فرمانده معظم کل قوا که در یکی دو سال گذشته روزنامه آمریکایی یو اس‌ای دی تو دی به نقل از اندیشکده آمریکن یوتد پرایز نوشته بودند بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است که نقشه راه را می‌شناسد و مردم به او اعتماد آمیخته با اعتقاد دارند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، بیان کرد: بله هدایت، رهبری و راهنمایی جبهه مقاومت با این انسان الهی مدیر و مدبر است که همه ما فدایی این ابرحریف به نام ولایت فقیه هستیم، فلذا سر عقل آیید و دچار اشتباه دیگری نشوید و از این جنایت‌ها، نسل‌کشی‌ها و تجاوز‌ها دست بردارد و سرزمین فلسطین را به خود مردم فلسطین واگذارکنید و الا از این به بعد بدانید که اگر اشتباه و خطایی کنید قطعا عملیاتی به مراتب بزرگتر، پیچیده‌تر و با سلاح‌های مخرب‌تر علیه شما انجام می‌گیرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: تقدیر و تشکر از فرمانده محترم فراجا و نیرو‌های در میدان جهت مقابله با دختران و خانم‌های فریب‌خورده درباره موضوع حجاب و عفاف که در قالب طرح نور انجام وظیفه می‌کنند به همه عزیزان خداقوت می‌گوییم و انشالله که موفق و موید باشید و ما هم از شما عزیزان حمایت می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • دولت سیزدهم اماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • سنای آمریکا هم لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • کوثری:‌ بزرگترین مشکل آمریکا در ایران آیت‌الله خامنه‌ای است
  • بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب