Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@05:31:23 GMT

تعداد رقبه های وقفی در آذربایجان شرقی 20 برابر شد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۷۹۱۲۸

تعداد رقبه های وقفی در آذربایجان شرقی 20 برابر شد

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی مصائبی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی با رسانه ها افزود: تعداد مساجد آذربایجان شرقی نیز در سال های نخست پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی یکهزار باب بود که اکنون به بیش از هفت هزار باب افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه مقایسه دستاوردهای اوقاف و امور خیریه در دوره بعد از استقرار نظام جمهوری اسلامی با قبل از آن قیاس مع الفارق است، اظهار داشت: بسیاری از روستاهای آذربایجان شرقی که قبل از انقلاب مسجد نداشتند، اکنون 2 تا سه باب مسجد دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به تلاش های انجام گرفته توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن اضافه کرد: سهم استان در این زمینه امسال 19 هزار نفر بود که تحقق یافت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان اینکه این خطه در تثبیت موقوفات اعم از اخذ سند و آرای قضایی بین 150 تا 300 درصد عملکرد داشته است، گفت: بزرگ ترین رای ملی حوزه وقف برای موقوفات موسوم به قایم مقام فراهانی نیز امسال در استان ما صادر شد.
وی با اشاره به کمک سالانه 2 میلیارد تومانی این اداره کل به مساجد استان تشریح کرد: مساجد و حسینیه ها اعم از قدیمی و نوبنیاد به صورت ذاتی موقوفه محسوب می شوند و از کمک های ما برخوردارند.
وی با اشاره به ثبت 50 مورد موقفه جدید در آذربایجان شرقی در سال جاری یادآوری کرد: در تبریز 700 باب مسجد وجود دارد.

** اجرای 10 برنامه «چهلمی» برای 40 سالگی انقلاب
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی همچنین از برنامه این نهاد برای اجرای 10 عنوان برنامه با عنوان «چهلمی» به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی و چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برای اجرای این تعداد برنامه از محل نیات واقفین در مجموع 500 میلیون تومان هزینه می کنیم.
حجت الاسلام مصائبی افزود: آزادسازی 40 زندانی جرایم غیرعمد و مالی از زندان با همکاری ستاد دیه استان و با 100 میلیون تومان مشارکت مالی اداره کل اوقاف و امور خیریه از جمله برنامه های دهه فجر امسال است.
وی از اعزام 40 زائر بار اولی به کربلای معلی، 40 دانشجوی دختر و همین تعداد دانشجوی پسر و نیز40 نفر طلبه و همین تعداد فعال قرآنی به مشهد مقدس به عنوان بخشی دیگر از برنامه های چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی نام برد.
وی توزیع کمک غذایی بین 40 خانواده محروم، 40 بسته فرهنگی بین دانش آموزان، تقدیر از 40 داور و داور قرآنی و مساعدت به 40 خانواده از طلاب را دیگر برنامه های اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی در چهل سالگی فجر انقلاب برشمرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی تشریح کرد: در دهه فجر امسال همچنین به 300 دانش آموز بی بضاعت، 100 دانشجوی بی بضاعت و پنج موسسه قرآنی کمک مالی و 12 مورد دفن اموات فقرا انجام می شود، ضمن اینکه در شهرستان های بناب و مراغه نیز به ترتیب 102 دانش آموز بی بضاعت و 70 نفر طلبه مساعدت مالی دریافت می کنند.
وی برنامه های فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی به مناسبت دهه فجر را نیز استقرار 40 مبلغ بومی و اعزامی از قم در 40 مسجد، حسینه و امامزاده شاخص استان اعلام کرد.
حجت الاسلام مصائبی با بیان اینکه تلاش داریم تا پایان سال جاری هم نیات واقفان اجرایی شود، گفت: تا آخر امسال یک میلیارد تومان نیت واقف عملیاتی می شود و اینها غیر از اعتبارات دولتی است که پارسال یک میلیارد تومان اوراق قرضه بود که در حال اتمام است.
وی افزود: اعتبارات دولتی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی برای امسال نیز 1.2 میلیارد تومان اوراق قرضه است که 200 میلیون تومان آن را دریافت کرده ایم.
518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها آذربایجان شرقی اداره کل اوقاف و امور خیریه انقلاب اوقاف و امور خیریه شاخص جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۷۹۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پناه مردم و مستضعفان است

 نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در نشست شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران در دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ گفت: این نهاد انقلابی در طول حیات خود دژ مستحکم و پناه مردم و مستضعفان است.

حجت الاسلام و المسلمین  آل هاشم  افزود: سپاه پاسداران به منظور حراست از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد و در ۲۶ شهریور ۱۳۶۴ با دستور امام به سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی گسترش یافت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۶۹ با فرمان رهبر معظم انقلاب ۲ نیروی قدس و سازمان بسیج به این نهاد انقلابی اضافه شد اظهار کرد: سپاه از مردم و برای مردم است و همه این نهاد انقلابی را دژ و پناه خود می‌دانند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با تبریک روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پیشکسوتان، رزمندگان، فرماندهان و کارکنان این نهاد انقلابی و بسیجیان گفت: سپاه پاسداران امروز فهرست بلندی از افتخارات، تجارب و نوآوری‌های نظامی و فنی در اختیار دارد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم بر تقویت و حمایت از این نهاد انقلابی و نیرو‌های مسلح به عنوان عناصر اقتدار کشور تاکید کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد از اولویت‌های برنامه ریزی شورای فرهنگ عمومی استان است.

 بلاغی افزود: ابعاد فرهنگی منشور سال و نقش اصلی فرهنگ در جهش تولید شامل اصلاح فرهنگ اقتصادی، توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان، تحقق مشارکت اجتماعی و پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید است.

وی با بیان اینکه مقوله اصلاح فرهنگ اقتصادی رکن اول این منشور است اظهار کرد: فرهنگ اقتصادی به بینش‌ها، نگرش‌ها، ارزش‌ها، ترجیحات و الگوی رفتار اقتصادی افراد جامعه اشاره می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی رکن دوم این منشور را توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان اعلام کرد و گفت: صنایع فرهنگی و خلاق در دنیای کنونی یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد و تولید محسوب می‌شود و در این راستا برنامه اختصاصی مفصلی در قرارگاه صنایع فرهنگی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

بلاغی با اشاره به الزامات تحقق مشارکت اجتماعی به عنوان رکن سوم این منشور ادامه داد: امید اجتماعی، انسجام اجتماعی ، وحدت ملی، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی از ملزومات این مقوله از دیدگاه رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید رکن چهارم این منشور است یادآور شد: این رکن شامل عدالت فرهنگی، امنیت فرهنگی، زیست بوم گرایی و هویت فرهنگی است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • رشد ۶۴.۸۰ درصدی مصوب درآمدهای عمومی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • افزایش ۲۸ درصدی فوتی‌های حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌ شرقی
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف برگزار می شود
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • ۳۹ شرکت دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه دستاورد‌های وقف اعلام آمادگی کردند
  • افزایش یک درصدی نزاع در آذربایجان‌شرقی