Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه مشهد در خطبه های نماز جمعه امروز تاکید کرد: سران کشورهای اروپایی و امریکایی می‌گویند از قدرتمندترین رهبران سیاسی در جهان، رهبر ایران است.

حجت‌الاسلام سید احمد علم‌الهدی عصر امروز در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد امروز، سرآغاز دهه فجر چهلم انقلاب اسلامی است، گفت: سالروز ورود امام به کشور بعد از تبعید ۱۳ ساله آن حضرت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ورود امام، انقلاب هم در یک فوران قرار گرفت و هم یک نظام مدیریتی با مباشرت امام واقع شد. در مورد سالروز ورود امام در سیما، مناظر را مرتب نشان دادند.

وی ادامه داد: خاطراتی که از صحنه ورود امام نشان داده می‌شود، سرود ای امام در ترمینال فرودگاه و استقبال مردم در خیابان‌ها و سخنرانی امام در بهشت زهرا و... خاطرات لذتبخش و فوق‌العاده هیجان‌انگیز است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در جریان ورود امام به کشور سه نکته قابل تامل است، اظهار داشت: وقتی امام تصمیم گرفتند به ایران بیایند، شهید مطهری می‌گوید به امام تماس گرفتم و گفتم شورای انقلاب به این نتیجه رسیده که تشریف‌فرمایی شما به کشور عقب بیفتد، چون فرودگاه‌ها بسته شده و پدافند فعال شده است و هواپیمای شما را می‌زنند لذا شورای انقلاب تصمیم‌گرفته تشریف‌فرمایی شما عقب بیفتد. امام می‌گوید من صبح جمعه به امام زمان (عج) متوسل شده و صبح یکشنبه‌ می‌‌آیم. امام آمدند و مشکلی هم ایجاد نشد.

علم‌الهدی با بیان اینکه اگر امام نمی‌آمد، انقلاب به این زودی پیروز نمی‌شد و فورانی صورت نمی‌گرفت، تصریح کرد: مسئله، مسئله رهبری سیاسی نیست و گرفتن قدرت سیاسی و زمامداری نیست بلکه مسئله آن است که آقا، نوکر است و ارباب هم صاحب قدرت و ولایت مطلقه الهی.

این مسئله اصالت امام را مشخص می‌کند. توسل به امام زمان (عج) و اطمینان به توسل ایشان مهم است در حالی که فرودگاه‌ها بسته شده و پدافند فعال شده تا هواپیما امام در هوا زده شود.

وی با بیان اینکه نکته دوم این است که در مسیر پاریس – تهران، خانم خبرنگاری از امام پرسید چه احساسی دارید؟ که امام گفتند هیچ احساسی ندارم، خاطرنشان کرد: هیچ احساسی ندارم، یعنی چه؟ برای هر کس دو جریان و حالت وجود ندارد. یک حالت این است که هواپیما در هوا زده شود که احساس ترس و خوف برای فرد ایجاد می‌کند.

احتمال دوم این است که هواپیما زده نشود و امام سالم وارد شود و در راس جامعه قرار بگیرد. احساس این احتمال، حالت قدرت، برتری و غلبه است. امام می‌گوید من مکلف و نوکرم و به تکلیف خود عمل می‌کنم و نتیجه برای من مهم نیست.

امام جمعه مشهد افزود: نکته سوم آن است که فاصله بین پاریس و تهران، چند ساعت بود. امام در این چند ساعت پرواز، خوابیدند در حالی که افراد در چنین شرایطی خواب ندارند و مدام در حال برنامه‌ریزی هستند.

علم‌الهدی این مسائل و نکات راهبردهای ما در انقلاب مشخص می‌کند، ابراز داشت: امامی که به امام زمان (عج) متوسل می‌شود و به خدا عبودیت دارد و به خدا امید دارد و... در طول تاریخ چهل انقلاب، در چه کس دیگری، جریان سیاسی و حزب سیاسی می‌بینید؟

ما این سه نکته را در دو جریان مشاهده می‌کنیم؛ یکی شهدا و دیگری مقام معظم رهبری. هر وقت مشکل پیش می‌آید، آقا به جمکران می‌رود و از امام زمان (عج) کمک می‌گیرد. سران کشورهای اروپایی و امریکایی می‌گویند از قدرتمندترین رهبران سیاسی در جهان، رهبر ایران است

وی با تاکید بر اینکه می‌گویند رهبری به این قدرت مانند رهبر ایران در جهان وجود ندارد، بیان کرد: قدرتی وجود ندارد که با این رهبر دربیفتد و شکست نخورد. این از کجاست؟ از ناله‌های مسجد جمکران است. اگر این رهبر، قدرتمندترین رهبر است، چرا این مشکلات را داریم؟

برخی هم می‌گویند چرا رهبری مداخله نمی‌کنند. نمایندگان مجلس و رئیس‌جمهور را شما انتخاب کردید. رهبری رئیس‌جمهور و نمایندگان را کنار بزنند؟ اگر کنار بزنند، پس از جمهوری اسلامی چه می‌ماند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: در تیر ماه هیات دولت خدمت دولت رسیدند و هفت نکته را تکلیف کردند. در بیست و یکم آذر ماه و نوزدهم دی ماه همان هفت نکته را تاکید کردند ولی به آن عمل نمی‌شود. اقتصاد مقاومتی چهار، پنج سال است که از سوی رهبری مطرح شده ولی به آن عمل نمی‌شود./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: تحت تأثیر هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی بانیان شرایط موجود در منطقه و جهان قرار نمی‌گیریم

به گزارش خبرآنلاین، ناصر کنعانی در یک موضع گیری رسانه‌ای تصریح کرد: جای تأسف است که مدعیان و منادیان حقوق و موازین بین‌المللی در قبال حمله اخیر به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق توسط رژیم صهیونیستی که نقض فاحش مفاد منشور ملل متحد و کنوانسیون‌های بین‌المللی محسوب می‌شود، موضع منفعلانه و تشویق کننده برای رژیمِ متجاوز اختیار کردند و در ادامه نیز اقدام مشروع و پاسخ متناسب و بازدارنده جمهوری اسلامی ایران علیه مبدأ تجاوز مسلحانه را محکوم کردند!

وی خاطرنشان کرد: ابراز نگرانی برای صلح و ثبات امنیت در منطقه و جهان از سوی دولت‌هایی مثل آمریکا و چند کشور اروپایی که در طول بیش از نیم قرن گذشته بانی و حامی بزرگترین جنگها و اشغالگری‌ها و ناامنی‌ها در منطقه غرب آسیا بوده‌اند و رژیم اشغالگر، آپارتاید و جنایتکار اسرائیل را مافوق همه قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی تحت حمایت و مصونیت قرار داده‌اند، مضحک است.

کنعانی تصریح کرد: شایسته بود سران اتحادیه اروپا و اعضای گروه هفت به جای حمایت کور از رژیم صهیونیستی، ضمن قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به دلیل اقدام متناسب و مشروع در تنبیه متجاوز، دست از حمایت از رژیمی که تهدید کننده صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است، بردارند و با مردم مظلوم فلسطین و خانواده‌های بیش از یکصد هزار شهید، مجروح و مفقود فلسطینی بعنوان قربانی شش ماه نسل‌کُشی و جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه و کرانه غربی فلسطین ابراز همدردی و همبستگی می‌کردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان ساخت: مقامات اروپا و کشورهای عضو گروه هفت به خوبی می‌دانند که ریشه اصلی بحران و بی‌ثباتی در غرب آسیا و البته در مقیاسی وسیع‌تر در جهان، اشغال فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی طی چندین دهه و محروم کردن مردم مظلوم فلسطین از حقوق اولیه و مسلّم خویش است و تردیدی نیست که چشم بستن بر حقایق آشکار و اتهام زنی‌های بی پایه به دیگران توسط آمریکا و اروپا، مشکلی را از امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی حل نخواهد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی افزود: اگر آمریکا و اتحادیه اروپا و کشورهای عضو گروه هفت واقعا به دنبال ثبات و آرامش پایدار در غرب آسیا و دریای سرخ هستند، به جای اتهام‌زنی به دیگران، باید در مقابل تجاوزات و گردن کشی‌های رژیم صهیونیستی بایستند. بدیهی است تا زمانیکه اراده‌ای برای توقف جنایات رژیم اسرائیل و نقض فاحش مقررات بین‌المللی توسط صهیونیست‌ها نباشد، چشم انداز روشنی در مسیر صلح پایدار در منطقه و جهان متصور نیست و مسئول تداوم بی‌ثباتیها و ناامنی‌ها نیز کسی غیر از رژیم صهیونیستی و حامیان و مشوقان این رژیم نبوده و نخواهند بود.

سخنگوی وزارت خارجه تاکید کرد :دولت و قوای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عین تداوم مسئولیت پذیری نسبت به‌ صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی و پایبندی به قوانین و مقررات بین‌المللی، در دفاع از امنیت و منافع ملی و پاسخ قاطع، پشیمان کننده و بازدارنده به متجاوزان ذره‌ای تردید نخواهند کرد و تحت تأثیر هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی بانیان شرایط موجود در منطقه و جهان قرار نمی‌گیرند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896811

دیگر خبرها

  • واکنش دستیار رئیسی به تذکر رهبری درباره نحوه برخورد با بی حجاب ها
  • پیام قابل‌تامل عضو دفتر رهبری درباره جنجال حجاب | تصویر
  • توئیت عضو دفتر رهبر انقلاب، درباره کشف حجاب از دیدگاه مقام معظم رهبری
  • تذکر مهم دفتر رهبری به برخی مسئولان بخاطر کارهای بی قاعده در حوزه حجاب
  •  واکنش ایران به بیانیه‌ سران اروپا و گروه هفت علیه ایران
  • کنعانی: تحت تأثیر هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی بانیان شرایط موجود در منطقه و جهان قرار نمی‌گیریم
  • واکنش به ادعاهای مطرح شده در بیانیه‌ سران اروپا | تحت تأثیر هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی قرار نمی‌گیریم
  • جز امام (ره) و رهبری کسی در ابتدای انقلاب حامی ارتش نبود
  • جز حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب کسی در ابتدای انقلاب حامی ارتش نبود
  • ماجرای تعریف رهبر انقلاب از همسرشان در حضور یک پزشک | هدیه ای که پس داده شد